Weblog van Hein Pragt uit Veeendaal, Levensjeuk, Heinpragt.com

Reacties

CAPTCHA

 
  Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.
 

josephine daems   beste hein,
elke nieuwe maand kijk ik weer uit naar je blog! en vandaag is het al 1 november, Allerheiligen... al leek het niet te geloven met deze prachtige zomerdag die we kregen!
Terwijl ik je blog las over de eisenpakketten op dating sites bedacht ik dat we misschien wel altijd kinderen blijven ... en dat de welwillende mensen uiteraard, op deze sites in hun eisenpakket eigenlijk hun brief aan sinterklaas uit hun kindertijd herhalen.... veel speelgoed vragen, prentjes uitknippen van de leukste dingen.. in de hoop dat de brave sint toch iets van je verwachtingen zal inlossen..
veel liefs en nog een fijne maand!
celine
01-11-2014 18:16
Mooie Hein   Wat schrijf je een prachtige verhalen. Ik heb met een cursus voor het eerst kennis mogen maken met jouw verhaal over de Indiaan en wolven. Ik ben op zoek gegaan op internet en kwam toen jouw site tegen, met al dat moois wat je geschreven hebt. Als ik dan je blog lees van 1 november jl., herken ik daar jouw eigen verhaal van Het verhaal van de echo in. In mijn beleving komt er op ons pad waar wij ons voor open stellen. Dat open stellen kan inderdaad beginnen met een oppervlakkig lijkend stukje op een dating site....je moet immers toch wat in je etalage zetten;-) de vraag is alleen is dat wat er is? Mooi is om te lezen en ervaren dat jij erg in staat bent om te voelen wat er is en wat zonde dat er nog niemand op je pad is gekomen om dat met je te delen.....of speelt er toch een echo (ego) mee? In mijn ogen kan je creeeren dat je jouw zijn met iemand mag delen, als je daarin interesse hebt, dan kom ik graag persoonlijk met jou in contact. Als ik dit zo type lijkt het wat commercieel, maar dat is zeker niet mijn intentie. Ik vind het mooi om met je in contact te komen en je mogelijk in contact te brengen met wat er voor je mag zijn. Dank je voor je creaties! Liefs, Monique
22-11-2014 12:06

Overzicht blogs