Laser graveren Veenendaal

Laser graverenWelkom bij laser graveren Veenendaal, wilt u iets op hout, bamboe, leer of kunststof laten graveren door middel van een laser dan kunt u bij mij een aanvraag doen dit te laten uitvoeren. Ik ben een eenmanszaak, ik ben al een aantal jaren bezig met 3D printen en sinds kort heb ik ook een laser graveer machine. Deze is slechts 3 watt, dit is niet voldoende om te snijden, maar zeer geschikt om te graveren (branden) in diverse (niet metalen) materialen. Het maximale oppervlak dat ik in n keer kan graveren is 8 x 8 cm en ik kan tekst in elke afmeting en lettertype graveren, maar ook zwart wit afbeeldingen zoals logo's. Bij voorkeur op hout, dit geeft het beste resultaat, maar ook leer en kunstleer werkt prima. Leuk voor een heel persoonlijk cadeau. Ik kan geen grote aantallen leveren, deze service is voor de particuliere markt bedoeld. Bij aantallen moet ik de grens stellen op 10 20 stuks. Ik geef altijd vooraf duidelijk aan wat de kosten zijn en lever een BTW factuur. Een eenvoudige graveer opdracht op hout kost een paar euro, ook lever ik houten sleutelhangers en houten voorwerpen om op de graveren. Maar u kunt hierbij ook aan een broodplank, onderzetters e.d. denken. Neem voor vragen of prijsopgave contact op per (email) of stel uw vraag onderaan deze pagina. Betaling kan via bank (factuur) of contant, met BTW factuur.

Voorbeelden van laser graveer opdrachten

Tekst en plaatje op houten sleutelhanger

Graveren op een sleutelhangerHet is mogelijk (zowel enkelzijdig als dubbelzijdig) tekst in uiteenlopende lettertypes en formaat op een rechhoekige houten sleutelhanger te branden met de laser. Ook kan er een afbeelding bijgeplaatst worden maar u kunt ook alleen een afbeelding laten branden. De prijs voor een houten sleutelhanger met tekst of afbeelding is 4,95 euro (inclusief de sleutelhanger).

Tekst en plaatje op houten sleutelhanger

Graveren op een ronde sleutelhangerHet is mogelijk (zowel enkelzijdig als dubbelzijdig) tekst in uiteenlopende lettertypes en formaat op een ronde houten sleutelhanger te branden met de laser. Ook kan er een afbeelding (zoals een symbool) bijgeplaatst worden maar u kunt ook alleen een afbeelding laten branden. De prijs voor een houten sleutelhanger met tekst of afbeelding is 4,95 euro (inclusief de sleutelhanger).

Tekst en plaatje op houten sleutelhanger

Graveren op een ronde sleutelhangerHet is mogelijk (zowel enkelzijdig als dubbelzijdig) tekst in uiteenlopende lettertypes en formaat op een houten sleutelhanger te branden met de laser. Zo kunt u uw favoriete spreuk op een sleutelhanger laten branden. Ook kan er een afbeelding bijgeplaatst worden maar u kunt ook alleen een afbeelding laten branden. De prijs voor een houten sleutelhanger met tekst of afbeelding is 4,95 euro (inclusief de sleutelhanger).

Tekst op een keuken spatel

Graveren op een houten vaantjeHet is ook mogelijk om een tekst of afbeelding op een houten vaantje te laten branden, het vaantje hier is 19 cm hoog. De maximale grootte van de tekst of afbeelding is 8 x 8 cm, het is wel mogelijk om op kant twee keer te laseren waardoor er ook een grotere oppervlakte gebrand kan worden. Hier is een leuke tekst op een vaantje gebrand, een houten vaantje met graveren kost samen 4,95 euro.

Tekst op een keuken spatel

Graveren op een houten vaantjeOok hier een afbeelding van tekst op een houten vaantje gebrand (gelaserd), het vaantje hier is 19 cm hoog. De maximale grootte van de tekst of afbeelding is 8 x 8 cm, het is wel mogelijk om op kant twee keer te laseren waardoor er ook een grotere oppervlakte gebrand kan worden. Hier is een leuke tekst op een vaantje gebrand, een houten vaantje met graveren kost samen 4,95 euro.

Tekst op een keuken spatel

Graveren op een keuken spatelHier heb ik een eenvoudige tekst op een keuken spatel gezet, dit is niet extreem diep gebrand zodat de tekst mooi strak en duidelijk is, hoe lang dit blijft zitten na een aantal keren vaatwasser kan ik helaas nog niet aangeven.

Logo op stukje hout

Logo op stukje houtHier heb ik een zwart / wit logo op een stukje hout gezet (gebrand door middel van de laser). Het logo moet zwart wit zijn en mag niet groter zijn dan 8 x 8 cm. De laser moet ook in staat zijn om grijstinten te branden (afhankelijk van het materiaal) hier heb ik echter nog geen goede ervaring mee.

Naam op tablet hoes

Naam op tabletr hoesHier heb ik mijn naam op de hoes van mijn tablet gezet (gebrand in de kunststof hoes) of dit lukt is wel afhankelijk van het materiaal. Met de meeste kunststoffen gaat dit prima. Het gaat om een dun brandspoortje dat een mooie strakke zwarte tekst achterlaat op de hoes.

Tekst op steel van pollepel

Tekst op steel van pollepelHet is zelfs mogelijk door middel van de laser een tekst te graveren (branden) in een ronde steel van een pollepel. Bij kleine hellingen blijft het brandpunt van de laser redelijk stabiel waardoor het er strak uitziet.

Video promotie film van de laser machine


Prijslijst

Ik kan geen grote aantallen leveren, het maximum is afhankelijk van de voorraad en is c.a. 10 exemplaren.

houten sleutelhanger rondHouten sleutelhanger (rond) met metalen ring, diameter is 4,1 x 0,7 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten sleutelhanger plus branden: 4,95 Incl. BTW.
houten sleutelhanger rechthoekHouten sleutelhanger (rechthoek) met metalen ring, afmeting 3,8 x 5,3 x 0,7 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten sleutelhanger plus branden: 4,95 Incl. BTW.
houten MDF hartjeHouten MDF (geperst hout) hartje, afmeting 6,5 x 5,5 x 0,9 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten MDF hartje plus branden: 3,95 Incl. BTW.
houten vaantjeHouten triplex vaantje, afmeting 15 x 19,5 x 0,4 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten vaantje plus branden: 4,95 Incl. BTW.
houten paasei hangerHouten triplex paasei hanger, afmeting 6 x 4,5 x 0,25 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten paasei hanger plus branden: 1,25 - (3 stuks 2,95) Incl. BTW.
houten konijn hangerHouten triplex konijn hanger, afmeting 6 x 4,5 x 0,25 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten konijn hanger plus branden: 1,25 (3 stuks 2,95) Incl. BTW.
houten kip / haan hangerHouten triplex kip / haan hanger, afmeting 5,5 x 3,8 x 0,25 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten kip / haan hanger plus branden: 1,25 (3 stuks 2,95) Incl. BTW.
houten onderzettersHouten MDF (geperst hout) onderzetters, afmeting 10 x 10 x 0,25 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten twee onderzetters plus branden: 3,95 Incl. BTW.
houten plankje A7Houten plankje A7 formaat, afmeting 10,5 x 7,4 x 0,4 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten A7 plankje plus branden: 3,95 Incl. BTW.
houten deurhangerHouten triplex deurhanger, afmeting 25 x 10 x 0,25 cm, kan aan beide zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten deurhanger plus branden: 6,95 Incl. BTW.
houten triplex pennenbakjeHouten triplex pennenbakje, afmeting 7,4 x 7,4 x 9,4 cm, kan aan vier zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten pennebakje plus branden: 7,45 Incl. BTW.
houten houten huisjeHouten houten huisje, afmeting 3,5 x 6,5 x 2 cm of 2,9 x 4,5 x 2 cm, kan aan twee zijden gebrand worden met een tekst en / of zwart-wit afbeelding. Kosten huisje plus branden: 3,95 Incl. BTW.

Bij verzending komen er nog verzendkosten bij, dit is afhankelijk van het formaat en gewicht.Last update: 15-02-2021
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).