Adverteren op heinpragt.com

Sinds januari 2019 is het voor andere adverteerders dan Google mogelijk om op deze site te adverteren. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:

Voorbeeld advertentie


voorbeeld logo
Pragt Witgoed is al ruim 25 jaar een bekende naam in de regio als vakspeciaalzaak in huishoudelijke apparaten. U kun bij ons terecht voor een ruim assortiment vrijstaand- en inbouwapparatuur, zowel online als in onze ruime winkel. Al vele jaren bevestigen onze klanten dat deskundig advies en service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan.

Pragt Witgoed, Witscherstraat 154, 3489AP Schijndel. Tel: 0325-23142    - www.pragwitgoed.nl

Heeft u belangstelling om op deze site te adverteren, neem dan vrijblijvend contact op met: (email: mail@heinpragt.com).

Vriendelijke groet,
Hein Pragt

 
Last update: 12-03-2019

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).