Adverteren op heinpragt.com

Sinds januari 2019 is het voor andere adverteerders dan Google mogelijk om op deze site te adverteren. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:

Voorbeeld advertentie


voorbeeld logoEr zijn mensen met minder ernstige vormen van borderline, die baat hebben bij de behandeling van Psycholoog Edam. We gaan kijken hoe u met uw emoties kunt leren omgaan en hoe u de omgang met uzelf en anderen kunt verbeteren. We werken onder andere met schematherapie, ACT, gedragsregulatie, focusing en het verwerven van inzicht. Kijk voor meer informatie op onze website.

Heeft u belangstelling om op deze site te adverteren, neem dan vrijblijvend contact op met: (email: mail@heinpragt.com).

Vriendelijke groet,
Hein Pragt

 
Last update: 12-03-2019

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).