Archief pagina's over menswerk

liefde en relatie Soms zijn bepaalde pagina’s niet meer actueel of worden pagina’s niet meer onderhouden en veel websites verwijderen deze content dan regelmatig. Toch merk ik dat er soms nog steeds belangstelling bestaat voor het onderwerp en plaats ik deze content in een archief deel van deze website. Ook de oude reactie pagina’s vallen hier onder, er kan al lange tijd niet meer gereageerd worden, dit omdat de hoeveelheid werk in spam en nepreacties te groot werd om de serieuze reacties er nog tussenuit te halen. Toch is het fijn voor mensen die ooit gereageerd hebben om antwoorden op hun vragen nog eens terug te kunnen lezen. Let op, deze pagina’s worden niet meer actief bijgewerkt en er kan ook niet meer gereageerd worden. Ik wens u veel leesplezier, vriendelijke groet, Hein Pragt

Menswerk archief pagina's


Boeken over deze onderwerpen

De duivelsdriehoek Vreemdgaan is een fenomeen dat onze fantasie prikkelt. Waarom is de verleiding van het overspel zo sterk, ondanks alle ellende die er meestal van komt? Volgens sommige schattingen heeft 70 procent van de alleenstaande vrouwen boven de dertig ooit een relatie gehad met een gebonden man; de meerderheid van die vrouwen dacht dat de mannen bij hun vrouw zouden weggaan, terwijl slechts 1,5 procent van deze mannen de daad bij het woord voegde. Carolien Roodvoets beschrijft op heldere wijze de psychologische achtergronden van overspel. Wat drijft de vreemdganger? Wat zijn de motieven van de minnares? En wat is de reden dat de bedrogen echtgenote haar man ondanks alles toch niet kwijt wil? Roodvoets' betoog wordt op levendige wijze geïllustreerd door waar gebeurde verhalen van mannen en vrouwen. De duivelsdriehoek geeft inzicht in de verschillende typen vreemdgangers, minnaressen en bedrogen echtgenotes. Roodvoets schetst het ontstaan van een buitenechtelijke relatie, neemt ons mee naar het uur van de waarheid en het moment van de keuze. Kiest de vreemdganger voor zijn gezin of kiest hij voor zijn minnares, en wat zijn de gevolgen van zijn keuze? Roodvoets beantwoordt tot slot de vraag of er ook een uitweg uit het driehoeksdrama mogelijk is.
kopen knop


Last update: 06-11-2021


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).