Archief: Vriendin kan het niet laten om te flirten

Het is niet meer mogelijk te reageren, deze pagina is een archief van de oorspronkelijk vraag en antwoord pagina.

2008-01-13 03:43:00
Mijn vriendin kan het niet laten om te flirten, is dit normaal?
Ik heb nu 2 jaar een leuke vriendin en we denken serieus na over een toekomst samen. Ik heb echter 1 probleem, ze kan het niet nalaten om te flirten als ze een leuke jongen ziet. Ik zie het wel en soms probeer ik het maar te negeren maar soms kan ik er ook erg boos om worden. Ze geeft aan dat het allemaal niets voorstelt en dat ze echt niets met een ander wil maar dat ze het spelletje zo leuk vindt. Voor mij is het echter geen spelletje maar elke keer voelt het als een mes in mijn rug. Dit kan ik haar maar niet duidelijk maken. Volgens mijn vriendin is het vrij normaal en onschuldig dat mensen die een relatie hebben af en toe flirten. Ik weet niet of ik hier ooit mee kan leren omgaan. Graag eens wat meningen van anderen a.u.b.

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2008-01-13 03:43:00
Het gaat er meer om dat je zeker weet dat die ander bij jouw wil zijn en blijven en als dat zo is, kom je over alle moeilijkheden heen denk ik.
(183) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-01-28 16:29:00
Flirten kan kwetsend zijn voor mensen, die het moeilijk
vinden om een relatie te krijgen (of zelfs nog nooit
een relatie hebben gehad). Ik zit absoluut niet te
wachten op iemand, die met mij flirt, zonder dat
die persoon verder iets met mij wil. Ik vind
dat die vriendin dat flirten dan ook maar beter
uit haar hoofd kan laten.
(244) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-02-01 15:44:00
Hoort ze gewoon niet te doen in jouw bijzijn, zowiezo slaat het nergens op, ze heeft jou toch. soms deel je wel eens blikken met een persoon die je opvalt, onschuldig of niet, dat doe je niet in het bijzijn van je partner. Het zal dr ego opkrikken, maar ze moet ook rekening houden met jouw gevoel. Vraag dr hoe zij het zal vinden als het andersom zou zijn. Als het haar niet uitmaakt, doe t een keer, al is het voor de lol.
(268) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-02-27 21:29:00
Stoppen met die vriendin. Als je het haar niet kunt duidelijk maken, wil ze jou absoluut niet begrijpen en blijft ze je kwetsen. Ik ben bang dat ze almaar aan het uitzoeken is hoe ze anderen kan veroveren, al is het maar voor even. Je hebt de keus, ongelukkig worden met een vriendin die doorgaat op de door haar gekozen weg, of afkicken en je een tijd rot voelen. Wat ze in haar vrije tijd doet is niet na te gaan, maar als ze in jouw bijzijn flirt, is dat kennelijk voor jou buitengewoon kwetsend. Aan de andere kant vraag ik me af hoe kwetsbaar jij zelf bent en hoe bang je bent om alleen te worden gelaten.
(340) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-05-04 12:14:00
Hws een probleem met haar identiteit. Waarom anders steeds maar weer en zo te horen in overdreven mate kontakt maken en zoeken. Ze wil het gevoel hebben gezien te worden, want kennelijk heeft ze dat zelf niet duidelijk. Soms zijn de meest mooie mensen enorm onzeker. Vaak, hoe kleuriger hun optische uiterlijk bv, hoe onzekerder. Zie mij, is dan de boodschap. Ze wil weten dat ze iets voorstelt en haalt dat uit vanalles. En vooral uit flirten. Dit heeft idd niets met haar gevoelens voor jou te maken. Dat staat er los van. Ze houdt van jou, maar heeft het nodig bevestigt te worden. Daarbij is het heel normaal dat ze uiteraard ook aan jou gevoel denkt. Anders betaal haar idd maar eens met gelijke munt. Klein lesje over omgaan met gevoelens van anderen voor haar. Ze is bij jou, en dat heeft een reden. Ze wil graag bij je zijn, maaaarrr ze heeft ook aandacht nodig. :) Grtzzz, Sylvia.
(636) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-08-16 22:29:00
Hey, Hierboven lees ik dat het niet past in jouw bijzijn. ? alsof ze het dan maar beter achter je rug om doet? De vriendin in kwestie is er tenminste eerlijk over, dus ze vertrouwt dat jullie relatie ertegen kan.Mensen kan je niet veranderen, of je aanvaard je vriendin zoals ze is met haar goede en minder goede kanten, of je beslist voor jezelf dat dit een breekpunt is en zet er zelf een punt achter, afwegen dus.
(1114) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-09-02 20:27:00
Als je verteld dat je samen denkt aan serieuze plannen met haar , moet je eens nadenken of ze wel serieus is . want als men flirt betekent dat dat je nog steeds iets niet serieus wil beginnen .
(2972) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-01-20 08:01:00
Het is natuurlijk niet leuk dat ze telkens loopt te flirten met iedereen die ze ziet! En jou gevoel daarbij Kan ik me heel goed voorstellen. Maar het kan ook een fase zijn naarmate jullie ouder en serieuzer worden denk ik dat het vanzelf allemaal minder word. Probeer tot die tijd haar echt duidelijk te maken dat je er echt lsst van hebt en dat je je echt niet prettig voeld bij het geen wat ze doet. En nogmaals het is zeer belangrijk dat niet alleen zij zoch prettig voeld in een relatie. Ook jou gevoel is hierbij noodzakelijl. Ga eens rond de tafel zitten en bespreek eens hoe het verder moet.

Veel succes er mee
(3232) Reactie van een bezoeker van de site!


2011-01-22 16:35:00
Als ik naar mezelf kijk, dan herken mezelf wel in wat jij over je vriendin verteld. Ook ik heb een relatie en flirten blijft leuk. Het is een spelletje, het gevoel krijgen dat je nog lekker in de markt ligt, zoals hierboven al is geschreven, doet toch iedereen goed. Ik ben gelukkig in mijn relatie en ik zou niets op het spel zetten, maar waarom kunnen we niet elkaar lachen, een knipoogje uitdelen. Daarbij heb ik het zelf soms niet eens door, zeggen mensen mij weleens dat ik een blik in mijn ogen heb die een andere wat kan laten denken waar mijn bedoeling helemaal niet ligt. Nu heb ik mij laatst laten vertellen dat ik guitig ben, dat is een karakter eigenschap, kende ik niet dus zocht het op, op een leuke manier onduigend, iets wat best wat aantrekkings kracht heeft, want wie vind ondeugend dan niet leuk? Maar een karakter is een eigenschap, een gewoonte en niet altijd bewust. Ik denk niet dat je er heel druk om hoeft te maken, zeker niet als jullie daar eerlijk met elkaar over zijn. Mijn Mannetje vond het ook moeilijk maar hij zei: Dit ben jij, dit zit in jou en zo wil ik jou. Zolang er geen vreemde dingen gebeuren dan zou ik maar genieten dat die flirt met jou samen is.. :D

succes ermee.. ;)
(3242) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-03-01 16:34:00
wijze woorden zoals de reactie hierboven beschreven en het klopt mijn inziens ook wel. Iedereen heeft een persoonlijkheid en sommige vrouwen hebben de bevestiging nodig dat zij nog opvallen. Het is aan de vrouw of man die flirt waar hij/zij de grens trekt. Zij zal ook flirten als je er niet bij bent en dan? Wil je haar vastketenen zodat zij zeker niets kan doen. Je moet je partner vertrouwen. Als een andere vrouw flirt met mijn man denk ik juist, zo ik heb iets dat een ander ook leuk vindt en hij hoort bij mij. het maakt mijn partner juist des te begeerlijker voor mij. Als jij zeker bent over jezelf dan hoef je niet te twijfelen over je zelf en in elke flirt een potentile concurrent zien.
Je houdt van iemand of niet en dus ook die kleine onhebbelijkheden die erbij horen.
Vraagje: Jij hebt je vriendin toch ook door middel van flirten voor je weten te scoren? Als zij jou als persoon niet zag zitten had zij hier verder niks mee gedaan. Ook voor jullie samenzijn zal zij druk geweest zijn met flirten en dat zal voorlopig nog niet veranderen.
Flirten is zo onschuldig als diegene zelf toe laat.
Ik denk altijd maar: je hebt mensen die niet flirten maar des te meer vreemdgaan........
(3333) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-11-25 04:46:00
Flirten maakt het leven leuker, aandacht van iemand anders, ook als je al lang een relatie hebt moet je elkaar gunnen, als je een hechte relatie hebt is dit ook zeker geen probleem, ik geniet ervan als mijn vrouw een beetje flirt. Toch pas 30 jaar getrouwt.
(3775) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-05-01 02:59:00
ik heb vier jaar een relatie gehad met een vrouw die ook met andere mannen flirt. Wanneer ik daar een opmerking over maakte kreeg ik altijd als antwoord dat dat niets te betekenen had. Jij slaapt vannacht toch bij mij, waar jij je toch druk over maakt. Werden we ergens uitgenodigd stond ik daar alleen en zij had plezier, meestal met andere mannen. Dansen met mij deed ze ook niet meer na een tijdje. Maakte ik een opmerking dat ze met andere ophield en naar mij niet om keek kreeg ik als antwoord dat ze niet aan de leiband hangt. Na vier jaar zag ik het niet meer zitten en verbrak ik de relatie en zag haar lange tijd niet.
Ze begreep helemaal niet wat ze verkeerd deed en vond mij heel overdreven jaloers. Ik begrijp niet dat iemand die echt een relatie wil met iemand naar die persoon niet omkijkt maar zich wel met andere plezier maakt. Volgens mij blijft het niet duren en zal je na verloop van tijd inzien dat met zo iemand een normale relatie onmogelijk is.
(7982) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-09-18 14:14:00
Vrouwen zoeken de aandacht niet ergens anders als ze aandacht krijgen van hun eigen kerel. Als je vriendin het leuk vindt om te flirten met een ander, dan zou je eens na moeten gaan of jij haar teveel voor lief neemt (of dat zij het gevoel heeft dat je haar voor lief neemt.) Probeer je nog wel indruk op haar te maken (in gezelschap)? Ik zou zeggen: kijk eens wat er gebeurt als je dat doet. Waarschijnlijk vindt ze dat te gek. En dan heeft ze echt geen aandacht meer voor andere kerels. Maar als je alleen in bed aandacht voor haar hebt (dus als jij er zelf behoefte aan hebt) zoekt ze de positieve aandacht buiten de deur.
(8165) Reactie van een bezoeker van de site!

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.

Last update: 06-11-2021


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).