Archief: Verliefd op de juf van mijn kind

Het is niet meer mogelijk te reageren, deze pagina is een archief van de oorspronkelijk vraag en antwoord pagina.

2011-09-18 17:17:00
verliefd op de juf van mijn kind en ben ook nog een vrouw
Ik ben een vrouw en heb samen met mijn man 2 kinderen. In het begin vond ik de juf van mijn kind helemaal niet aardig zo erg dat ze me zelfs irriteerde en ik was niet de enige, veel ouders vinden haar niet leuk, afstandelijk en moeilijk te peilen. Maar ik heb haar het afgelopen jaar beter leren kennen. En op een dag zo maar ineens was ik hevig verliefd op haar geworden. Als vrouw zijnde ben ik vaker verliefd op een vrouw geweest. Ik val op een mens en niet op een geslacht. We kunnen goed met elkaar opschieten en mijn kind is helemaal weg van haar. Buiten de schooltijden om hebben we soms ook wel contact. Zij heeft ook een relatie met een man en is gelukkig. Ik hou van mijn man en kinderen, maar ik kan haar niet uit mijn hoofd krijgen. Het gekke is dat het wel wederzijds lijkt te zijn. Ze houdt me altijd in de gaten en probeert constant oogcontact te maken. Ze lacht altijd lief naar me. Ook is ze erg genteresseerd in mijn priv leven. Ze heeft gezegd dat ze mijn kind en mij heel lief vindt en geloof me, dat is niks voor haar om te zeggen. Ze was een keer bij ons op bezoek en ik nam haar gezicht in mijn handen en gaf haar een kusje op haar wang. Ze was verlegen en aan het blozen, dat was erg schattig. Het is niet zo dat ik verlang naar een relatie met haar en mijn relatie wil verbreken om haar. Er is iets tussen ons een klik, ik voel me goed en veilig bij haar. Het is niet eens iets lichamelijks het zit dieper. Wel zou ik haar heel graag op haar mooie lieve mond willen kussen. Help wat is dit?

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-09-18 17:17:00
Mensen die verliefd zijn zien alleen maar de dingen in de andere persoon die ze onbewust graag willen zien blijkt uit een onderzoek. Uit andere woorden jij kan van overtuigd zijn dat zij u leuk vindt terwijl dat misschien niet zo is. Tevens lopen er meer hetros rond dan mensen die op andere geslacht vallen of op twee geslachten. Dus statistisch gezien is de kans dat verliefdheid is wederzijds. Bedenk goed dat verliefdheid op den duur overgaat. En wil je dus daarvoor je hele leven van jou, je kind en partner op de kop gooien omdat jij je gevoel niet onder controle kan houden? Bedenk wel dat je in een gevaarlijke situatie terecht bent gekomen. Wat je ermee doet is jouw keuze. Kortom je bent gewoon verliefd en wat jij ermee doet is dus de keuze die jij zelf moet maken.
(3694) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-11-06 14:14:00
Ik denk dat je zelf wel heel goed weet wat dit is, nl verliefd zijn. Je zegt in je verhaal dat je al vaker verliefd bent geweest op een vrouw, dus zo nieuw is het niet voor je. Maar het intense gevoel kan je wel overvallen, omdat je er niet op verdacht was. Ik herken me dan ook wel in je verhaal. Ik ben dan een alleenstaande moeder, die ook gevoelens heeft voor de juf van haar kind. Ik was me hier niet eens van bewust, totdat een vriendin hier iets over zei. En toen kwam het gevoel ook heel bewust binnen. Ook ik meen dingen te zien bij haar, maar vraag me wel continu af of ik die dingen niet graag wil zien. Aangezien verliefde mensen dat toch wel doen. Ondertussen heb ik dat vraagstuk laten liggen. En geniet gewoon van het intense oogcontact, de subtiele aanrakingen, en gewoon het zien van haar. Want ik ben realistisch genoeg om te weten dat de kans dat het wederzijds is zo klein is, dat ik me totaal geen illusies maak en gewoon geniet van een heerlijk gevoel. Dus geniet gewoon, en bepaal voor jezelf wat je belangrijk vind. Je relatie of het uitvogelen of het wederzijds is. Want dan zal je toch een keuze voor jezelf moeten maken. Succes
(3748) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-01-26 11:14:00
Ik ben een vrouw met 3 kinderen. Ik ben ook verliefd geworden op de lerares van mijn zoon. Mijn man is de eerste hetero relatie die ik ooit ben aangegaan (verder nog nooit verliefd geweest op een man). Daarvoor heb ik alleen langdurige relaties met vrouwen gehad. Vlak voor de zomervakantie heb ik deze vrouw (I) leren kennen doordat er een voorval op school was met mijn zoon. Wauw ik viel bijna achterover door haar verschijning. Ze is wat je zegt ''Het sportieve type''. Kort blond haar, hele mooie ogen (blauw dacht ik) en een hele mooie lach, kortom een hele mooie vrouw. Na de vakantie zag ik haar weer en eigenlijk kan ik haar sindsdien niet meer uit mijn hoofd krijgen. En ergens heb ik dus ook het gevoel dat het een klein beetje wederzijds is. Het toeval wil dat zij mijn ex-vriendin kent van hockey. Op de een of andere manier kon ik niet tegen haar zeggen dat dat mijn ex was. Zo had zij namelijk op z'n minst kunnen weten dat ik lesbische relaties heb gehad. Ik vermoed namelijk dat de leerkracht van mijn zoon dus ook lesbisch is. Ik wil haar zo graag zien en met haar praten. En omdat het allemaal zo onbereikbaar lijkt word mijn gevoel sterker en sterker voor haar. Ik kan er 's nachts niet van slapen. Had ik buiten schooltijden maar contact met haar, al was het alleen al om te ervaren of ik haar cht zo leuk vind.
Mijn man weet dat ik op vrouwen val. (en we hebben al een aantal jaren een erg slecht huwelijk, we slapen al zes jaar gescheiden)
Dit gevoel voor I is zo onbeschrijfelijk ik word er blij en tegelijkertijd ook verdrietig van omdat ik er niets mee kan. Frustrerend. Ik ben blij dat ik het hier even kwijt kan...... I feel like a little idiot !
(3854) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-11-03 00:26:00
hallo,

ik lees dit en omdat ik me er erg in terug vind, zou ik jou wat willen vragen of er kenmerken zijn die jij ook bekend voor komen. Ik zelf ( vrouw) ben ook verliefd geraakt op een vrouw, we hebben allebei en gezin. tussen ons is het leeftijd verschil veel te groot, toch heb ik echt gevoel voor haar. maar ik weet niet of zij dat weet, misschien zal ze het wel duidelijk aan mij merken. Ik kijk haar bv lang in de ogen, waarbij ze mij ook in de ogen kijkt maar verder gaat met de dingen waar ze mee bezig was. Ze maakt veel complimenten over mijn uiterlijk en vaker dan een keer. Als ze weet dat ik op de plek van bestemming ben, zoekt ze vaker een smoes voor ook te komen, alleen lijkt het alsof het niet voor de andere mag opvallen. Ze vraagt me hoe ik mijn haren was, wacht erop dat ik haar help met dingen te doen, zoals klusjes. Dan staat ze kort bij me en kijkt me dan aan en lacht. Ze doet veel parfum op. Kijkt me van kop tot teen aan, krijgt het warm, maakt sxistische opmerkingen over speeltjes om te kunnen gebruiken, kijkt me vaker aan in de ogen blijft kijken en doet glimlachen. Zo heb ik nog wel wat meer dingen, maar ik zou graag willen weten of zij dan ook iets voor mij voelt? ik aaide haar een keer in haar nek niet te lang en daar zei ze niks op, alsof ze het ok vind. en zoekt me dan weer een andere dag op als ik weer ben op de plaats waar ik weer ben. Ik zou haar ook willen kussen en ben ook verliefd een ding weet ik wel, het zal nooit gaan we zijn allebei getrouwd het leeftijd verschil is veel te groot, maar verliefd kan je op iedereen worden dat is geen taboe! ik hoor graag van je!
(4350) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-11-03 18:33:00
Wanneer u de spanning voelt kunt u veilig zeggen dat u iets gelezen heeft over vrouwenliefde en hoe zij daar over denkt. Wanneer ze daar niet op ingaat is er niets verloren. Wanneer ze er wel op ingaat kunt u vragen hoe ze dan over intimiteit tussen twee vrouwen denkt. Door open vragen te stellen over hoe de ander er over denkt maakt u zichzelf niet zo kwetsbaar en geeft u de ander als het ware een voorzetje. En u kunt op elk moment terug.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
2013-11-03 23:25:00
dank je wel voor het antwoord, dat zou ik wel kunnen proberen, maar het is lastig omdat we nooit alleen zijn en er altijd iemand bij is die ons in de gaten houd, maar zou het kunnen dat deze dingen die zij uit op verliefdheid kunnen wijzen naar mij toe?
(4353) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-01-13 13:52:00
Ik ben ook verliefd op de juf van mijn Kind en ben moeder van drie kinderen.Ik kan haar helemaal niet uit mijn hoofd halen. Het ergste van alles is dat als ik haar zie dat ik heel zenuwachtig word. Ik ben zo erg verliefd dat ik dingen zie die er niet zijn. bijvoorbeeld denken dat zij ook op mij is. Kan iemand alsjeblieft advies geven? Ik wordt helemaal gek!!!
(4442) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-12-10 10:11:00
Zo herkenbaar ik wordt er helemaal gek van! Heb een super leuk vriend en een hele leuke dochter. Maar ik krijg haar maar niet uit mijn hoofd. Soms wou ik dat ik haar gedachten voor even kon lezen zodat ik het kan afsluiten.
(9241) Reactie van een bezoeker van de site!

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.

Last update: 06-11-2021


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).