Archief: Ik zoek een platonische relatie

Het is niet meer mogelijk te reageren, deze pagina is een archief van de oorspronkelijk vraag en antwoord pagina.

2012-01-29 13:31:00
Ik zoek een platonische relatie
Ik zoek een platonische relatie, niet zo eenvoudig in deze overs&kste wereld. Zijn er nog mensen naar op zoek? Hoe kom je met deze mensen in contact?
Antwoorden en reacties
2012-01-29 13:31:00
Als het goed is dan zijn er op datingsites ook gewoon mensen die alleen maar een platonische relatie zoeken. Vermeld of zoek er wel duidelijk naar op een zo'n site. Anders zal ik mij eens voor een curus in de buurt op geven of lid worden van een vereniging of sportschool (Sporten teamverband)
vandaar uit kan je een keer iemand uitnodigen voor een kopje thee ofzo. Ik heb ook gewoon goede vriendschappen en die zijn grotendeels ontstaan via sporten in teamverband en via werk.
(3858) Reactie van een bezoeker van de site!
2012-06-19 21:27:00
Ik ken ook iemand die op zoek is naar een platonische relatie. Zij weet ook niet waar te beginnen. Ben je er al iets verder mee gekomen? Tips zijn van harte welkom.
(3970) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-12-16 14:31:00
Ik zoek inderdaad een platonische relatie met een vrouw, dus ik zoek gewoon vriendinnen maar weet niet waar ik beginnen moet, elke site is voor mensen die een liefdesrelatie zoeken en ik niet dus. Ik ben weduwe maar mis vriendinnen omdat mijn vriendinnen allemaal getrouwd of ver weg wonen, Waar moet ik beginnen?
(4416) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-12-16 14:53:00
Ik heb zelf goede ervaringen met de site www.netsamen.nl een spiritueel georinteerde site voor dating maar ook voor vriendschappen. De site is ook niet echt duur en er is ook een forum en clubs om samen dingen te ondernemen. Deze site kan ik aanbevelen voor mensen die een vriendschap zoeken.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
2014-08-02 19:36:00
Jou vraag is ook mijn vraag! Ik zoek sites af, maar gewone datingsites genoeg. Veelal kom je dan tot conclusie dat het juist draait om sx. Ik ben. Ook op zoek naar een relatie, maar dat valt niet mee.. Aan mijn uiterlijk enz. Ligt het niet, heeft te maken met de sx wat als belangrijkste wordt ervaren. Mijn klik zit in emotionele, geestelijke, intelligentie en spirituele klik. Graag zou ik met anderen in contact komen die hetzelfde zoeken en zichzelf gunnen. Samen een heel fijn leven leiden met intimiteit wat heel anders ingevuld kan worden. Heeft iemand tips voor sites?
(5149) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-08-24 20:00:00
Antwoord op jouw vraag mijn vraag.Ik ben ook zoekende naar een platonische relatie.Na vele dating site te hebben bekeken en ook wel eens aangemeld met een duidelijke omschrijving alleen maar platonische.Dan krijg je van de heren vele vervelende reactie's.daar heb ik maar van af gezien.Helaas is er nergens een site te vinden voor alleen maar platonische vriendschap.Misschien zijn er vrouwen cq mannen die daar ook ervaring mee hebben.MVG H.S
(5277) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-04-03 18:29:00
ik sta op een gewone doorsnee dating site met de duidelijke vraag voor een platonische relatie, het valt me mee met die reacties, tuurlijk krijg je rare reactie`s maar je weet dan gelijk dat je die zowiezo al niet moet hebben ;) gewoon negeren en wachten op een goede reactie wie ik ok al heb gehad.
misschien wil iemand een specifieke dating site hiervoor opzetten ?
(6958) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-17 11:56:00
Tevergeefs heb ik al verschillende sites bezocht en lidmaatschappen gehad. Als je erbij vermeld dat je een relatie wil zonder sx(bij mij om medische reden)dan wordt er gelijk gereageerd met het is alles of niets. Het is zoeken naar een speld in en hooiberg. Het zou fijn zijn als er een (dating) site opgericht kan worden, waarin gelijk gestemde elkaar kunnen vinden.

Ik sluit me aan bij de vele vragen hoe je met iemand in contact komt die ook een platonische relatie wil, in een wereld waarin sx het ultieme liefdesverklaring blijkt te zijn. Kom veel mensen tegen, groot netwerk, maar als je geen sx kan dan ben je dus niet compleet. Wie heeft er tips? Ideen? En wellicht zijn er mensen die ook, net als ik, samen wat willen ondernemen?
(7457) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-17 15:43:00
Dus je wilt een vriendschap? Een persoon waar je samen activiteiten mee kan ondernemen? Of moet de persoon in de platonische relatie exclusief zijn en geen andere man of vrouw hebben?
(7458) Reactie van een bezoeker van de site!

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.

Last update: 13-12-2021


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).