Archief: De ex partner

2013-08-24 15:58:00
Reactie op de pagina: De ex partner
Binnen deze rubriek kon men reageren op de pagina over de ex partner. Aangezien dit een zwaar onderwerp was, moest ik hier ook wel redelijk op modereren. Scheiden of uit elkaar gaan is een hele emotionele situatie waarbij men vaak veel onrecht ervaart en mensen kunnen hier erg emotioneel op reageren. Deze pagina staat hier als archief pagina, het is niet meer mogelijk te reageren.
Antwoorden en reacties
2013-08-24 15:58:00
Loslaten? Doorgaan met je leven? Geen wrok? Dat is makkelijk gezegd. Het gaat namelijk niet op als de n de ander op een heel lelijke manier heeft gedumpt. En al helemaal niet als de reden niet wordt verteld en de verlatene wordt doodgezwegen. Zelfs zwart wordt gemaakt bij wederzijdse kennissen en collega's. Dat ultieme gebrek aan respect kan bijna alleen maar worden "gecompenseerd" met een eigen aktie. Welhaast om het eigen zelfrespect wat terug te vinden. Het is niet makkelijk om te accepteren dat er daadwrkelijk mensen zijn die een ander zo bot kunnen behandelen. Z zonder enig gevoel, waar eerder liefde zat. Het ongeloof over dit feit kan nog lang nadreunen. Want dat had je toch nooit kunnen bedenken van degene met wie je je leven deelde? Aan wie je je vertrouwen schonk en wiens vertrouwen je zelf had? Hoe maak je diegene duidelijk dat je z niet met mensen om kunt gaan?
Tom
(4174) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-08-24 15:59:00
Eens met Tom.. Heb het zelf meegemaakt.. na een relatie van 12 jaar gedumpt.. doodgezwegen.. en voor de zorg van onze zoon overgelaten.. niet alleen ik ben de dupe .. ons jochie ook..
Roy
(4175) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-08-24 16:00:00
Lastige kwestie dat loslaten... zeker als je respectloos en volledig liefdeloos gedumpt wordt..zonder uitleg, zonder ooit feedback te hebben gekregen over je gedrag in de relatie. Wanneer je eens de allerliefste, leukste, mooiste, warmste etc. geweest bent... en opeens ben je niets meer... mij heeft psychotherapie geholpen en het inmiddels verankerde begrip dat mijn ex een heftige persoonlijkheidsstoornis heeft waarin borderline symptomen de bovenhand voeren. Wat overblijft is boosheid op jezelf dat je dingen niet gezien of gevoeld hebt.... loslaten betekent voor mij nu, me zelf vergeven... en daardoor verder kunnen! Succes iedereen
Harry
(4176) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-08-24 16:01:00
Ik wil hier ook wel op reageren, vaak merk ik n.l. dat mensen heel boos worden op hun ex partner omdat ze niet kunnen en willen accepteren dat iemand niet meer van hen houd. Maar houden van kun je niet afdwingen en je kunt er ook niet je best voor doen, het gevoel is er of het is weg. Wanneer het weg is dan kun je nog bij iemand blijven maar dan is het gewoon net doen alsof en dan bedrieg je jezelf en de ander. Ik denk vaak hoe kun je iemand kwalijk nemen dat hij of zij niet meer van je houd, dat heeft die ander niet opzettelijk gedaan, het gevoel was gewoon opeens weg en daar kun je niet veel aan doen. Waarom neem je het iemand dan kwalijk dat hij of zij niet meer van je houd en zeggen veel mensen dat ze gedumpt zijn, wat toch de schuld bij de ander legt. Volgens mij zou je ondanks dat het heel pijn kan doen wanneer je hoort dat iemand niet meer van je houd, toch moeten bedenken dat die persoon er ook niet om gevraagd heeft en dat het die ander ook overkomen is. Je kunt jezelf of een ander niet dwingen om van je te houden, dat gaat gewoon niet. Probeer het dan ook die ander eens niet zo kwalijk te nemen en lik je wonden en ga door met je leven zonder de ex altijd overal de schuld van te geven. Ook hij of zij heeft er meestal niet om gevraagd dat zijn of haar liefde ophield en dus kun je het de ex ook niet kwalijk nemen. Ik hoop dat sommige mensen hier eens over na willen denken.
groet, Lotte
(4177) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-08-24 16:01:00
Wij hielden erg veel van elkaar, maar omstandigheden hebben onze relatie stuk gemaakt door wederzijdse verwijten. Mijn ex heeft nu een reboundrelatie met een junkie uit het kraakmilieu. Het is een vlucht om haar gevoelens te counteren, dat weet ik heel zeker. Het doet verdriet te zien dat wat eens zo mooi was, wordt opgeofferd door achteraf bekeken benale feiten. Maar het allerpijnlijkste is dat ze haar liefde probeert te counteren door met de eerste de slechtste iets te beginnen...
Jaap
(4178) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-08-24 16:02:00
Lotte, ik ben het met je eens dat je er niets aan kunt doen als de liefde er niet meer is. Echter dat wist je al langere tijd. Vanuit de veiligheid van je relatie zoek je dan een ander waar je,je partner die jou vertrouwd mee bedriegt. Op deze manier beschadig je een mens. Als je niet meer van iemand houd dan verbreek je samen de partnerrelatie zonder je ex te beschadigen.
Zoe
(4179) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-08-24 16:02:00
Ik begrijp het allemaal en wil ook een goede relatie hebben met mijn ex . mijn ex heeft gezegd dat hij alleen verder wil. zit nu nog steeds in scheiding vanaf nov 2013 maar hij heeft het maanden voor zich gehouden en achteraf drie jaar heeft een vriendin al een lange tijd en heeft dit altijd ontkend. ik wil gewoon me eigen leven opbouwen maar hij kan me ook niet los laten en doet gewoon onverand woord over dingen zo krijg ik nu een aanmaling van de wegen belasting dat er al vanaf 5 mei niet meer betaald is en geeft me nog geneens de kans om dit te regelen terwijl ik in julli naar Italie bent geweest met de auto en kinderen . daarnaast heeft hij schijnbaar verschilende bedrijven waar ik niks over weet. dus ja het vertrouwen is dan wel erg ver te zoeken. ik wil helemaal geen gevecht heb me er bij neer gelegd en wil hem ook niet terug dus ja waarom zo moeilijk doen en geen openheid over alles hij heeft ook onze kinderen al laten kennis maken aan zijn vriendin en krijg dit achteraf te horen via een email. ik vind het jammer dat het zo moet gaan na 24 jaar.
Zus
(4180) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-09-17 16:52:00
Ja het is soms onmogelijk om iemand uiteindelijk in liefde los te laten. Er zijn helaas mensen (narcisten, psychopaten) die dit onmogelijk maken. En dit kun je vind ik ook, van geen enkele ex-partner verwachten. Een Hitler kan k geen zinnig mens met 'liefde' loslaten. Grenzenlose haat en woede veranderen hooguit in berusting maar de schade is welhaast onherstelbaar.
Mijn ex van toen bedacht het om op reis te gaan 'in haar eentje' naar Australi, terwijl mijn moeder aan haar laatste chemokuur begon.
Twaalf dagen nadat ze vertrokken was overleed mijn moeder, nadat ik weken tevoren, vr ze op reis ging, al had gezegd dat mijn moeder dit ws. niet zou overleven. Ze vertrok toch. Na haar gemeld te hebben, dat zij een hersenbloeding had gehad en ws. snel zou overlijden en ik haar zei dat ik haar zo mistte nu en wou dat ze bij mij was, zei zij alleen dat ze dat niet kon doen en dat k het op deze manier alleen maar erger maakte voor mijzelf maar vooral voor haar.
Mijn moeder overleed in mijn bijzijn. Ik berichte dit haar en dat ik zo'n pijn had en z graag wou dat zij bij mij was nu. Wr maakte ik het hr en onze relatie hl moeilijk volgens haar. Ze kwam dus niet teug.
Ook niet toen ik haar berichtte over de begrafenis 5 dagen later. 5 dagen stilte.
Op de ochtend van de begrafenis krijg ik een bericht: 'Ik weet dat dit het moeilijkste moment is voor jou om dit bericht te krijgen. Ik wil je geen dolksteek in jou rug geven maar bij deze verbreek ik onze relatie'.
3 Uur later moest ik mijn moeder begraven.
Ik begreep er helemaal niets van toen en was compleet van de kaart.
Ik ben uit pure wanhoop twee weken later zelf op reis gegaan naar Brazili. Was altijd mijn manier om tot mijzelf te komen. Het lukte niet. Ik wou praten met haar. Ik wou het begrijpen. We hielden mailcontact.
Ik wou afspreken met haar bij onze gezamelijke terugkomst in Nederland en niet verder via de mail. Ze vroeg mij toen of ik een ander had, wat belachelijk was in mijn situatie, wat ik ook meteen bericht heb toen. Maar die vraag gaf mij weer hoop. Het gevoel was tch nog niet weg bij haar, dacht ik.
Haar antwoord was nog wreder; 'ik heb al een half jaar een ander'.
Zat ik 2 weken na de dood van mijn moeder in Brazili alleen met die waanzinnige realiteit en dat wist ze natuurlijk.
Daarna wou ze geen enkel contact meer; 'ik ben een heel nieuw leven gestart, get your own life!!', is het laatste wat ze bericht heeft naar mij. Nooit enige spijt of verantwoordelijkheid getoond.
Mensen die z met anderen/geliefden omgaan, verdienen geen 'respectvol loslaten' vind ik.
Dit zijn monsters net als Hitler en verdienen alleen minachting en haat.
(4309) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-10-06 17:58:00
Maak hetzelfde mee als Roy.
Op dit moment lig ik in een scheiding. We zijn 11jaar samen, waarvan net 3 jaar getrouwd, hebben net een kleintje van 1,5 jaar, net verhuisd. Een hele hoop veranderingen. Zij heeft nooit gezegd waarom ze niet meer met me verder wilde,alleen dat ze niet meer gelukkig is.
Na de geboorte van onze zoon is volgens mij haar hele hormoonhuishouding op hol geslagen, ze ligt met zichzelf in de clinch, weet niet wat ze wilt en vlucht. Vrij echoistisch vind ik het, vooral voor onze zoon.
Praat erover wat je dwars zit, neem niet zelf het besluit weg te gaan. Praten is moeilijk, maar er zomaar met een ander vandoor gaan.
We zijn getrouwd in voor- en tegenspoed, heeft blijkbaar ook niets te betekenen.
Ze heeft ook nooit aangegeven dat er dingen zijn die ze graag anders ziet of mist of wat dan ook.
Ondertussen is het duidelijk dat ze genteresseerd is in een collega van haar.....
Het gras bij de buren lijkt altijd groener!
(4323) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-11-04 01:35:00
Dag mensen ik wil ook wat raad vragen. Ik zit namelijk ook met mijn ex die al 2 maal is terug gekomen in mijn leven maar het lukte niet. Ik heb hem een paar kansen gegeven om te kijken of hij veranderde. Maar nog steeds dezelfde bullshit. Geen moeite willen doen om me te zien, arrogant en onrespectloos met me omgaan en me zelf op mijn verjaardag laten huilen omdat hij onze afspraak had gecanceld. Daarom besloot ik er definitief een punt achter te zetten. Ik was heel erg boos op mezelf omdat ik het weer had toegelaten om mijn leven te verwoesten. Ik heb het ook drm uitgemaakt. Ik heb hem een jaar niet gesproken en vorige Week stuurde hij me een sms om te vragen hoe het met me gaat. Ik heb vriendelijk terug gestuurd maar na een paar sms'en te sturen realiseerde ik dat hij nog steeds dezelfde arrogante man was. Ik besloot ook om een duidelijk sms te sturen dat het beter is dat we hierbij stoppen. Ik stuurde dat hij anders denkt dat onze relatie te redden valt maar dat was het totaal niet. Hij stuurde me een dom sms terug . Dat hij mij toch niet terug wou omdat ik alleen maar uitga en dat hij binnenkort gaat trouwen??? Ik vond het best kinderachtig om zo een antwoord terug te krijgen. We hadden het laatst nog over trouwen en hij vertelde me dat hij wilt trouwen met een vrouw van wie houdt. Nu de vraag is? Waarom heeft hij contact opgenomen. En heb ik wel de juiste keuze gemaakt....
(4354) Reactie van een bezoeker van de site!
2013-11-15 10:34:00
Dit is de eerste keer dat ik op zo'n suite zit, ik ben een zelfstandig vrouw dat kan ik van me zelf best zeggen naar 33 jaar voelt mijn partner niks meer voor me.dit jaar heb ik leukemie gehad ben voor beter verklaard naar de 2 de chemo voelde ik dat hij anders was naar lang praten kreeg ik er uit dat hij nog van me houdt maar het vlammetje was gedoofd al 6 jaar geleden maar nooit wat van gemerkt. We zijn veel op vakantie geweest en hebben er veel van genoten, 13 jaar geleden is hij vreemd geweest maar daar zijn we heel goed uitkomen. Ik vindt het jammer dat hij niet de poging heeft genomen om met mij in therapie te gaan om te kijken wat er aan schort, ik ben een sterke vrouw die al snel weer op de benen staat en heb nu de scheiding aan gevraagd dat vindt hij niet zo leuk want hij had niet verwacht dat ik er zo sterk er uit zou komen. In mijn om hoorde ik dat hij dacht dat ik dood zou gaan en dan had hij alles gehad, en dat doet zeer e en als ik nu terug kijk dan heb ik hem nooit goed gekend. Zelfs mijn omgeving die kent hem niet zo hun zeggen ookdat hij al jaren de ggrote schijn heeft op gehouden dat vindt ik knap, maar gelukkig sta ik met beide benen op de grond. Het leven gaat weer verder hoe moeilijk het ook is, wie weet tref ik ooit nog iemand waar ik wel gelukkig mee kan worden het heeft zo moeten zijn. Ineke
(4370) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-05-05 18:42:00
Het is inderdaad waar dat je je zo voelt, je bent gedumpt, maar hij geef je alle geluk van de wereld. Maar vergeet niet dat hij dan ondoordachzame dingen doet ze denken dat alles weer mogelijk is al ben je 30 jaar samen, en er is geen anders in het spel .
Alleen maar vertier, en niet overal bij na te hoeven denken is dan het geval, dat ga met drank gepaard. En dat voelen ze niet aan. Hoe verdriet ze een ander kunnen doen.
(4826) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-05-12 04:29:00
Je moet je afvragen wie wie zit te fokken als je ex je blijft opzadelen met shit die ze zelf heeft veroorzaakt. Die ex van mij had een lening op haar naam en heeft gewoon de rekening leeg getrokken. Wel mijn er mee opzadelen natuurlijk. Door de plotselinge weggaan van dr mijn baan kwijt en nog erger deurwaarder op deurwaarder die door haar schulden hier terecht kwamen. Als je er dan ook nog achter komt dat ze er vandoor is met een meervoudig stalker zakt je broek nog meer af. Hoezo loslaten? Sommige zaken maken zo een impact in je leven dat je er aan kapot gaat. Vooral als je niet weet waarom iemand wegging. Nog erger je van zaken gaat beschuldigen die niet waar zijn. Wie betaald mijn leed en kosten die me helemaal kapot maken? Tot nu kom ik er niet van af. Zelfs een rechtszaak tegen inzage op zo een lening moet je uit je eigen zak betalen omdat het onder familierecht gaat. Dat heet gewoon een ander bewust kapot maken. Dat mens spoort niet.
(4843) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-07-04 15:08:00
wat is eerlijk als je ex vrouw na buitenechtelijke relatie smeekt om terug te komen. Samen in relatietherapie , wat blijkt ze is nooit gestopt. nu gescheiden maar wel partnerallimentatie betalen. En zogenaamd niet samenwonen. Wie vind dat eerlijk.
(5024) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-11-10 10:03:00
Hallo iedereen,
Ik kan zelf niet spreken over gescheiden zijn of bedrogen worden, maar mijn partner wel, zijn vrouw is bij hem vertrokken voor een andere vrouw, toen ze juist te weten was gekomen dat ze zwanger was....
Hij heeft van de zwangerschap zelf niets meegemaakt, buiten de geanycoloog bezoekjes, waar de neiuwe vriendin van zijn ex ook altijd op aanwezig was. De geboorte van zijn 1ste kind heeft hij moeten de delen met nieuwe vriendin van zijn ex, het leek precies of hij was al goed vervangen bij zijn ex... Nu is de regeling 1 weekend om de 2 weken dat de kleine bij ons komt, maar het is hel, niet voor de kleine, want die is super content bij osn, maar voor mij, elke keer ik haar zie, komt de stoom uit mijn oren en schieten mijn ogen vuur af... ik kan het niet verdragen dat ze bij ons in de inkomhal komt en als haar nieuwe vriendin er dan ook nog eens komt bijstaan, is het helemaal oorlog in mij....
(5516) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-11-23 22:15:00
Relaties zijn bagger. ik hield veel van me ex en nee achteraf maakte hij mij niet bepaald gelukkig en zocht mijn geluk in hobby, werk en dergelijke. Ik hoop ooit een liefde tegen te komen. Maar eerlijk gezegd ik geloof niet meer in liefde. Eeuwige trouw, door dik en dun. Nee dat bestaat in mijn ogen niet. Hoop wel ooit weer dit te kunnen geven. Maar eigenlijk heb ik dat al gegeven en is kapot gemaakt. De andere partner kiest voor de makkelijke weg. En wellicht zijn recht. Ik geloof niet in eeuwige liefde. Omdat ik gezien en meegemaakt heb dat eeuwige liefde gewoon kapot wordt getrapt en totaal niet word gewaardeerd. Uiteraard hoop ik ooit bij te draaien en te zien dat eeuwige liefde of gewoon echte liefde bestaat. Ik zou nooit mezelf oppimpen om een man te krijgen. Want ik weet uit ervaring dat oppimpen van je uiterlijk alleen uiterlijke schijn blijkt te zijn. Want ook daar walsen mannen overheen. Of je stuk vlees bent zonder inhoud. Achteraf was mijn ex degene zonder inhoud. Toch hield ik van die man. Toch vreemd he houden van iemand die niks om je geeft.
(5561) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-12-08 14:00:00
Ach ja, schelden, respectloze benadering, het overkomt mij nu ook, zo jammer dat mensen niet de moeite nemen om, gebroken relaties fatsoenlijk te beindigen, maar goed, het zegt meer over die andere dan over mij. Hoewel ik het wel ontzettend misselijk vindt om iemand opzettelijk verdriet te doen en na te trappen, en allerergst, iemand alleen de schuld geven van de breuk! Maar goed zulke mensen bestaan!!
(5648) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-12-09 17:21:00
Ex
Hoi Ik ben een alleenstaande moeder sinds 9 jaar.
De kinderen waren 2 en 3 toen hij opeens vertrok.
Hij wilde de kids niet meer zien trouwde een andere vrouw met 2 kids en zokm leven weer op orde. Nu bleek zoon een stoornis te hebben dus ik naar het GGZ ze hadden daar meer Info nodig dus vader is er bij gehaald ( hij heeft geen gezag )
Ik vond dat al niks 9 jaar zijn kinderen niet gezien en toen wij samen waren aan de drug....
Hij is er dus wel bij gehaald en het gesprek gaat alleen maar over mij, en mijn moeder.
Ik ben gek.... hij maakt zich grote zorgen om zoon x en tja de naam van zijn dochter komt er niet in voor....
wat is dit voor onzin? Ik wil dit boek sluiten en wat kan mag en moet ik doen > ik heb alles op papier wat hij van mij zegt. Ook blijkt uit het GGZ gesprek dat hij nog steeds wiet rookt, slechte zaak.
En dan ben ik de gekke moeder die al 9 jaar voor haar kids opkomt en vecht als een leeuw en altijd gezegd heeft Als jullie papa willen zien moet je het me zeggen. Dan ga ik via de advocaat/ rechter proberen om dat voor elkaar te krijgen. Maar nu stap pa in de slachtoffer rol.... ik wil dat niet hij moet gewoon eens een keer eerlijk zijn en inzien dat hij weg liep en eens goed nadenken over wat hij zegt bij het GGZ want 99% is gelogen en ik heb daar alle bewijs voor , tja wie is dan gek? Ik ben bang dat dat jaren lange drug gebruik zijn hersens aan getast heeft want er klopt niks van
Moet ik naar de politie en aangifte gaan doen voor laster >>
Groetjes Lauri xxx
(5651) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-01-07 18:09:00
Hier een alleenstaande moeder die officieel nog niet gescheiden is. Mijn man is er met mijn "vriendin" vandoor gegaan en ligt nu dwars waar hij dwars kan liggen. Van frauderen met persoons en bankgegevens tot het opstoken van onze kinderen tegen mij. Ik wil zo graag van hem af maar meneer werkt alles tegen terwijl hij o zo gelukkig met zijn nieuwe vlam zou moeten zijn. Ik kan geen aangifte tegen hem doen want hij mag volgens de wet nog steeds gegevens wijzigen bij nuts bedrijven. Te belachelijk voor woorden dat je met de rug tegen de muur staat toe te kijken hoe je leven verwoest wordt. Heel frusterend maar ook heel verdrietig om op deze manier geconfronteerd te worden met het ronduit belabberde rechtssysteem van Nederland! Mijn ex loslaten? Liever gisteren dan vandaag maar blijkbaar kan hij ondanks zijn nieuwe "liefde" mij niet loslaten en word ik tot op de dag van vandaag met zijn getreiter geconfronteerd. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed en bid elke dag met de vraag waar het einde van deze hel is.....

Een verdrietige en oververmoeide moeder.
(5828) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-01-14 07:28:00
Zo herkenbaar. Hier midden in de scheiding. Zoontje van 2 jr. Toen zoontje net 3.mnd was zei hij dat de gevoelens weg waren. En dat dit tijdens de zwangerschap was.ontstaan. Dacht dat hij t.opeens niet meer aan kon dat zn leven overhoop wor dr gegooid Door n kleintje dus m de deur gewezen om na te denken. Uiteindelijk n ultimatum gesteld van of terugkomen en ervoor gaan of scheiden. Hij kwam terug. In al die tijd ook.tijdens de zwangerschap was hij steeds.drukker met n nieuwe collega. Appen, bellen, enz. Ik was t.zat en vroeg of er wat was. Maar nee.er was niks waren goede.vrienden geworden. Tot ik dan foto's vind van hen samen in bed. Maar tot op de.dag van vandaag volhouden dat er niks is. Terwijl.zij inmiddels een sleutel van zijn huis heeft, ze is er altijd vooral als mijn zoontje daar is. Hij doet alles met haar familie. Maar Let op zij is ook getrouwd. Ze was net 3 mnd getrouwd toen ze.volgens de 1e foto bij elkaar in bed belandde. Dus ja nog steeds niet eerlijk zijn naar.mij maar.vooral naar zichzelf en naar onze zoon. Merk ook dat hij alleen de lusten wil en niet de lasten van onze zoon. Zij past altijd op en doet net of t haar zoon is.
Ik krijg overal de schuld van terwijl hij zijn hele leven al liegt. Aantal jaar geleden is dat uitgekomen omdat ie toen gearresteerd werd. Heb m in alles bijgestaan en gehoopt dat ie wilde veranderen om t nooit meer te doen. Helaas wil hij dat niet en de kans dat ie dus nogmaals de fout in gaat is heel groot. Zegt wel dat ie van zn zoon houdt maar is nooit alleen met hem. Hij kan dus echt niet met n kind omgaan. Wilde de.scheiding ook eerst in 1 week geregeld hebben en nu we tegen t eind lopen regelt ie niks meer. Ja hij heeft fb aangemaakt om alles wat ie met zn nieuwe familie doet vast te leggen. Das echt t enige wat je ziet. Telkens haar naam en haar familie. Die familie is ook ontzettend blind of gewoon oerstom. En wie heeft hij met die pagina? Hij probeert.mij ermee.te.pakken want hij ziet haar dagelijks en appt veel met haar dus fb is onnodig. Hij wil laten zien dat ie t zo goed heeft maar je ziet nog steeds een lege blik in zn ogen. Tis allemaal schijn.
(5864) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-01-20 21:31:00
Ik, man 54 jaar, 2 jaar geleden door mijn vrouw verlaten. Op 21 maart 2013, na 4 weken in het geniep met iemand te zitten appen die ze 22 feb 2013 heeft leren kennen op een cursus 'innerlijk kind', kondigde mijn vrouw als een bom die uit de hemel viel, aan dat ze niet meer van mij houdt, van mij gaat scheiden en bij degene met we ze appte intrekt. Bodem weg onder mijn voeten. Praten ,praten, praten. Niets hielp. Hoe meer ik praatte hoe groter de afstand werd. Uiteindelijk is zij op 6 mei 2013 vertrokken naar Limburg, op bijna 250 km afstand van mijn woonplaats en bij die ander cursist ingetrokken. Zelf haar 2 dochters toen (17 en 20 jaar) heeft ze opgegeven voor haar 'nieuwe lief'. Ik prijs mijzelf overigens rijk dat IK met hun verder ga.
We hadden echt een prima huwelijk hadden. Mijn vrouw is op de een of andere wijze geknakt en wilde absoluut geen lijmpoging aangaan. Niemand maar dan ook letterlijk niemand snapt haar. We communiceerden regelmatig over ongenoegens, deden veel samen (zwemmen, fietsen, wandelen) gaven elkaar feedback en vonden beide dat we de afgelopen 10 jaar naar elkaar gegroeid waren en spraken dat ook naar elkaar uit. We hadden fijne intimiteit, en heel regelmatig.
Overigens had mijn ex vrouw in sept. 2013 een zware operatie ondergaan waarbij haar baarmoeder is verwijderd, had toen een zwaar verstoorde hormoonhuishouding en volgde een psychologisch traject waar ze inmiddels veel te vroeg mee is gestopt. Haar 'helingsproces, waar ze middenin zat' was naar mijn inziens nog lang niet voltooid.
Als je iemand ontmoet en daar verliefd op wordt en na 4 weken besluit bij deze persoon (die het kennelijk prima vindt dat hij iemand in huis krijgt) in te gaan wonen terwijl je in een huwelijk zit dan "spoor" je in mijn optiek niet.
Ik denk nog regelmatig aan haar. Zij mijdt al het contact en doet alsof 27 jaar samenzijn niet heeft bestaan. Ze wil (durft?) me niet te zien.
Onlangs kwam ik er achter dat ze nu samen met haar nieuwe lief tantra massage beoefent. Zij masseert penissen van andere mannen en hij vagina' s van andere vrouwen. Beweren ze ook nog dat het niets met sksualiteit te maken heeft. Daar heb ik dan toch wel een hele ander interpretatie over.
Wat moeten mijn dochters zeggen als hun gevraagd wordt wat moeder doet. Gnant gewoon. Dat partners elkaar er@tisch masseren snap ik (dat voorrecht had ik als enigste man toen we nog gehuwd waren en dat deed ze ook heel vaardig en aangenaam).
Ondanks dat mijn ex vrouw doet alsof ik nooit heb bestaan, koester ik alle mooie herinneringen (en dat zijn er heel wat) die wij samen hebben beleefd, in het begin met ons 2-en, later met ons 3-en en daarna met ons 4-en.
'Ons 4-en' heeft plaatsgemaakt voor 'ons 3-en' en daar moet ik het mee doen.
Ik hoop dat niemand het ooit zal ervaren maar degene die ooit 'out of the blue' door hun partner aan de kant worden gezet wens ik alle kracht van de wereld toe om daar weer 'sterk en herboren' uit te komen.
(5899) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-02-25 21:04:00
Ik ben na een relatie van 20 jaar, dochter nu 16 jaar, op een vreseleijke gruwelijke wijze aan de kant gezet. De laatste 3 jaar van onze relatie was eigenlijk al afschuwelijk, maar je blijft hopen dat je elkaar weer vindt. Hij kreeg geen opdrachten meer (architect) en wierp zich op het dichten. Daarnaast schaken, facebook. Continu zat hij achter de computer. Ik en mijn dochter bestonden niet meer. Toen kwam het voordragen van zijn gedichten. De aandacht die hij daarmee kreeg was voor hem natuurlijk vleiend en verslavend. Daarnaast zocht hij zoveel mogelijk activiteiten buitenshuis en kreeg nieuwe vrienden en vriendinnen waar hij zijn ontevredenheid van onze relatie mee besprak. Ik heb het met lede ogen moeten aanzien. Wat ik ook deed of probeerde, hij werd alleen maar kwaad en ik uiteraard ook. Ik kende deze mensen waar hij mee omging niet. Uiteindelijk kon ik niet meer. Ik heb uit pure wanhoop gezegd dat het beter was te scheiden. Met verbazing zag ik hoe hij zijn ring afdeed. Het was voor hem klaar. Vervolgens moest ik na de breuk ( we woonden nog wel bij elkaar) mijn moeder verzorgen. Ik was 2 weken van huis, dochterlief wilde niet bij haar vader zijn en ging naar een vriendin. Bleek dat hij vriendinnen uitnodigde in ons huis terwijl ik mijn moeder aan het verzorgen was! Ik had zijn steun toch echt wel kunnen gebruiken. Ik werd verscheurd door verdriet. Het overschaduwde de tijd die ik met mijn moeder had. Een hel. Na die 2 weken heb ik samen met mijn dochter geprobeerd hem te tolereren, echter hij gedroeg zich zo onverschillig dat de spanning te snijden was. Enmaar naar zijn vriendinnen tot diep in de nacht, vervolgens dronken thuiskomend. Dochter en ik verzochten hem vriendelijk een logeeradres te zoeken, meerdere malen echter hij weigerde stelselmatig, terwijl dochter het huis bleef ontvluchten. Onhoudbare situatie. Ik werd gek van wanhoop. Het drong niet tot hem door hoe verdrietig ik en mijn dochter waren. Uiteindelijk Na nogmaals met z'n tween gesmeekt te hebben een logeeradres te zoeken, dat was voor hem makkelijker dan voor mij en mijn dochter, en hij weigerde weer, knapte er iets in me. Ik heb in mijn wanhoop een beeldscherm opgepakt en geroepen "" k vermoord je". hij belde meteen de politie! ik was echt niet van plan hem te vermoorden. Ik werd onder het oog van mijn dochter afgevoerd, 28 uur in een politiecel gedumpt, ondervraagd, etc. allsof ik een crimineel was. Meneer heeft officieel aangifte gedaan en daarin leugens verteld. Ik kreeg een huisverbod en contactverbod. Ook met mijn dochter. Dochter is overigens niet bij haar vader gebleven, maar naar een vriendin van mij gegaan. Huisverbod werd met een maand verlengd. Hij had andere sloten op de deuren geplaatst. Sindsdien zijn mijn dochter en ik dakloos. Het huis stond op beider naam. Dat je zoiets je ex kan aandoen na 20 jaar samen is onbegrijpelijk. Dochter heeft hem sindsdien ook niet meer gezien. Dat is nu een jaar geleden. Elke dag weer word ik geconfronteerd met de situatie. Hij kende mij door en door. En dan doe je zoiets? Hij weigert ook behoorlijk alimentatie te betalen voor onze dochter. Nog steeds doet hij naar en vervelend. Heeft geen enkel berouw. Niets. Vreselijk om op deze wijze uit elkaar te gaan.
(6131) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-10 21:18:00
Ik voelde me ongelukkig in mijn relatie van bijna 9 jaar. We hadden 4 kinderen en van haar kant toe kwam er weinig genegenheid, wilde niet met me dansen, zei niet dat ze van me hield, nam me nooit zelf eens vast zonder dat ik het moest vragen. Na 3 jaren met de onzekerheid te zitten van, ben ik nog goed genoeg voor ons gezin? twijfelt ze? kom ik iemand tegen via internet die net alles zegt wat ik wilde horen. Ik hou van je, je bent mooi, kon ik je maar eens knuffelen.... mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ja ik sprak met haar af. Ik kon me weerhouden van met haar tussen de lakens te belanden maar... de vonk sprong wel over.
Ik heb het een tijdje voor mezelf gehouden en nadien heb ik het tegen mijn ex-partner vertelt dat ik van 2 vrouwen hield en dat ik niet wist wat ik moest doen. Ondertussen bouwde ik verder aan de relatie met het nieuwe meisje dat ik leerde kennen en dit onder de ogen van de ex. Ik zag haar lijden niet, haar gevecht om mij te behouden niet. Ik zat in zo' grote illusie dat ik zelf niet wist wat ik aan het doen was. Ik sprak af met het nieuwe meisje en vertelde dit ook aan de ex, ik hield niets geheim. Op een gegeven moment besef ik dat ik fout was, en vertelde mijn ex dat ik haar enkel wilde als de vrouw in m'n leven, we vreen en ze zei dat ze samen met mij eraan zou werken. 2 weken later duikt ze toch met een jeugdvriend de lakens in waarmee ze daags voordien had afgesproken.
Mijn zeepbel spatte onmiddellijk uit elkaar, ik wist wat ik gedaan had, ik wist meteen ook wat ik kwijt was. Nu ben ik 3 maanden uit huis en woon in bij men mama, weg van de kinderen, compleet erdoor, elke dag huilen en mijn gezin missen. Zij wil me van het adres geschrapt hebben om hem zo snel mogelijk bij haar te laten intrekken. Ik mis haar en kan haar niet lossen in mijn gedachten, ik denk steeds opnieuw en opnieuw hoe zij haar lichaam aan die andere man geeft en dat doet zoveel pijn. Ik krijg mijn gedachten nergens anders op gefocust, hoe hard ik dat ook probeer.
Ik werk haar niet tegen, stalk haar niet, neem geen contact met haar op, maar zie haar verdomd nog enorm graag. Ik stel mezelf steeds de vraag; hoe win ik haar in godsnaam terug? Is er nog een kans? Denkt ze nog aan mij? Hoe een droom loslaten? Iemand die het mij kan zeggen? Ik wil haar zo graag terug maar weet dat ik haar niet kan verplichten om terug voor mij te gaan. Ik weet helemaal niet wat ik moet doen om verder te geraken.
Help???????????
(6190) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-05-26 20:49:00
Hallo
Ik zit in dezelfde situatie op het ogenblik . Mijn ex heeft ook een andere vriend ze zegt zelf ik heb liefde teveel wat ik niet aan een kwijt kan aan een persoon, zegt zelfs dat ze nog van me houdt. Dit gaat er bij mij niet in natuurlijk. Maar zo als ik u verhaal lees koester u geen valse illusie deze vrouw komt niet terug, wat misschien ook wel beter is u moet wel weten dat u vertrouwen ernstig is geschaadt en achterdocht blijft naar verleng toch overheersen.

sterkte nog voor de toekomst
(6375) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-06-01 20:03:00
Na een relatie van 28 jaar en eindeloos pogingen over problemen in gesprek te geraken, innerlijk afstand genomen en plotseling hopeloos verliefd geworden. Sindsdien verhuisd en ouderschap verdeeld. De verliefdheid bleef maar ook twijfel en schuld, alsof ik nog mijn huwelijk moest herenigen. Nu haast twee jaar verder en het gevoel ontheemd te zijn blijft. Regelmatig dromen van terugkeren. Met mijn huidige liefde heb ik een LATrelatie. Hij kent mijn strijd. Moet ik hem loslaten en terug verzoeken in de (ex)relatie te geraken? Teruginhet gezin? Waar vele zaken nog onopgelost liggen? Ik voel me verscheurd...
(6388) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-06-09 00:23:00
Na een relatie van 8 jaar vertelde mijn man dat hij gevoelens had voor een andere man en dacht dat hij bisksueel was. Ik heb hem gezegd dat hij erover na moest denken wat hij wilde. Als hij echt voor ons wilde gaan, dan wilde ik er ook echt nog voor gaan. Zelfs als dat zou betekenen dat we geen kinderen zouden krijgen omdat hij dat echt niet wilde. Voor mij kwam het nieuws over uit elkaar gaan uit de lucht vallen. We hadden nooit ruzie. Na lang praten hebben we besloten uit elkaar te gaan. De redenen waren: 1: hij wilde absoluut geen kinderen en ik wel. 2: hij wilde weer eens vrijgezel zijn omdat hij te snel van de ene relatie in de andere was gestapt en nooit echt de vrijgezel had kunnen uithangen. 3: hij wilde zijn gevoelens voor mannen uitzoeken en 4: hij zei dat hij dacht dat een tweede kans om de relatie met mij te redden weinig kans van slagen had omdat hij geen gevoelens meer voor mij had en dacht dat dit niet te herstellen zou zijn. We besloten uit elkaar te gaan en als vrienden met elkaar om te blijven gaan. Ik heb hem erg gemist en meerdere malen gevraagd of hij mij niet terug wilde nemen, maar telkens kwam hij weer met bovenstaande punten waarom het niet zou werken. We hebben 2,5 maand met elkaar op een vriendschappelijke manier met elkaar omgegaan. Ik accepteerde dat het niet meer dan dit zou worden en nam genoegen met gewoon contact zodat ik hem niet helemaal kwijt zou hoeven raken en dit ging goed. Vandaag vertelde hij dat hij een nieuwe vriendin heeft. We zijn net 3 maanden uit elkaar na een huwelijk van 8 jaar. Ze is praktisch al in ons koophuis ingetrokken, waar mijn man nog woont tot ons huis is verkocht en vertelde dat hij geen contact meer met mij wilde omdat zijn nieuwe vriendin dat ongemakkelijk vond. Ik heb wat doorgevraagd bij hem. Hij heeft een vriendin met een kinderwens en nu staat hij er opeens wel voor open. Hij is niet meer genteresseerd in mannen en ik mag niet meer met hem omgaan omdat hij bang is dat hij misschien weer wat voor mij zou kunnen gaan voelen! Terwijl hij eerst duidelijk zei dat ons huwelijk geen kans meer had omdat zijn gevoelens niet meer terug zouden komen. Alle redenen dat we uit elkaar zijn gegaan sloegen nergens op. Ik mis hem erg, maar hij lijkt mij nu al te zijn vergeten en vind het heel erg dat ik zo snel ben ingewisseld. Hij adviseerde mij ook maar eens op Tinder te gaan kijken net als hij deed. Alsof ik ik daar nu behoefte aan heb...
(6403) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-10-12 14:00:00
mijn ex-vrouw heeft de belasting pootje gelicht, toen ik hierachter kwam omdat er loonbeslagen op mijn werk binnen kwamen is zij begonnen met een waar offensief tegen mijn leven. haar neef van 18 heeft ze voor haar karretje gespannen die mij samen met 5 vrienden in elkaar sloeg dus ernstig dat haar neef nu 9 maanden vast zit en opvolgend 2 jaar TBS kreeg van de rechter. door deze voor haar mislukking heeft zij nu onze oudste zoon op mijn pad gestuurd die mij midden in een winkelcentrum uit het niets met de dood begon te bedreigen. ik had haar financile zwendel blijkbaar niet mogen ontdekken.. en ach.. de Politie, die kan niets tegen haar uitrichten.. zij doet immers niets verkeerd.!
(6555) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-31 22:28:00
Na 19 jaar samen zijn en twee lieve kinderen te hebben gekregen ben ik vorig jaar door mijn ex als oud vuil aan de kant gezet. Ze ging vreemd achter mijn rug om al minstens 9 maanden lang met een andere vent. Volgens haar ging ze niet vreemd maar werd ze verliefd op een ander (overigens een onooglijke hobbit, maar dat maakt in de liefde klaarblijkelijk allemaal niet uit). Nu heb ik inmiddels een eigen huis gekocht en de scheiding is afgelopen zomer afgerond, We doen co ouderschap met onze kinderen. Maar ik zit vol met wrok en haat, tegen de vrouw waar ik eens zo veel van hield. Deze vrouw die eerst mijn beste maatje was, mijn steun en toeverlaat. Mijn grote liefde.... Het bevalt me helemaal niet want ik ben af en toe zo ongelooflijk down en het staat nieuw geluk in de weg. Ik ben vrij beeldend ingesteld en zie voortdurend beelden dat ze met hem aan het sksen is. Elke dag weer terwijl ons sksleven zich slechts met minimale frequentie manifesteerde. (niet mijn keuze overigens) Nu ken ik mijn ex. Ze is een enorme perfectionist en is vaak met veel dingen tegelijkertijd bezig dus ongetwijfeld zal haar sksleven op dit moment echt niet frequenter zijn als het sksleven wat ik vroeger met haar had, maar het idee maakt me gek. Wat doet ze met hem, hoe vaak, en vind ze het prettiger dan dat ze het met mij vond? Dit zijn vragen die me helaas bezig houden. Ik wil hier vanaf. Uiteindelijk wil ik met plezier en trots terugkijken op de mooie jaren die we samen beleefd hebben en niet met rancune wat nu dus overheerst. Ik heb niet de wil dat het weer goed komt tussen ons want daarvoor is er teveel gebeurd, Maar wel wil ik haar loslaten en verder met mijn eigen leven. Ook ik wil weer een nieuwe leuke vrouw tegenkomen, maar ik zie dat niet gebeuren Ik kan me geen andere vrouw voorstellen dan mijn ex. Vanavond ben ik nog langs ons oude huis gereden en heb over de schutting gegluurd. Waarom? Wat wil ik hiermee bereiken? Ik weet dat het nonsens is en ik er niets wijzer van wordt. Maar ik kan haar maar niet loslaten. Het idee dat ik alleen in mijn nieuwe huis zit en zij de bloemetjes buiten zet met die zakkenwasser vreet aan me. Wat moet ik doen om verder te kunnen?
Groet, Eelco
(6789) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-21 16:31:00
Elco, vervelend voor je dat je niet kunt loslaten. Heb zelf dat probleem ook gehad, heb veel gelezen over hoe ik hier uit moest komen, kwam terecht op de site loslatenhoedoejedat.nl het heeft me echt geholpen. Ben er nog niet maar voel wel de rust.
Succes Toon
(6863) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-18 11:29:00
ik ben twee weken geleden gedumpt. zijn antwoord was " gevoel is weg bij hem" hmmmm wat we hadden was byzonder en gevoel is weg??? geloof het niet maar het kan. ik heb het geaccepteerd en verder gegaan met mijn leven. ik had geen behoeft hem te bellen / appen op stalken op welke manier dan ook ( moet wel bij zeggen dat ik een week lang echt kapot was). uiteindelijk mijn zelfvertrouwen en mijn dingen gedaan. tot op vandaag mis ik hem niet. wat ik mis is " iemand" maar niet specifiek hem. laat hem lekker in zijn sop gaar koken ik ben er klaar mee en ben zeker op weg naar heel gelukkig worden. ik ben zo blij dat het over is.
(7388) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-24 01:09:00
Ik weet niet hoe moet ik 'zijn ex' plaatsen in ons leven. 7 maanden geleden heb ik mijn vriend leren kennen. Alles ging goed en wel, tot hij gezegd heeft dat hij elke woensdag naar de hondenschool met zijn ex gaat omdat ze samen twee honden hebben gekocht tijdens hun relatie. Na hun breuk had hij haar beloofd om te blijven doen om haar te helpen. 3 maanden later zonder aan mij iets te zeggen heeft met haar afgesproken om voor de honden te zorgen wanneer ze in verlof is (voor 5 dagen). Ik heb hier niet goed gereageerd omdat ik stond voor een al afgesproken zaak waar ik niets had te zeggen. Na een hevige gesprek heb ik duidelijk gemaakt dat hij zo iets mij tijdig laat weten en dat ik ook op voorhand wil weten en niet als laatste te komen te weten. Het zou fijn zijn dat hij met mij eerst bespreekt voor dat ik verplicht ben om voor 'hun' honden mee te zorgen. Alles goed en wel weer, hij had spijt, tot 3 weken geleden wanneer hij weer afkomt met: 'ik moet weer voor de honden zorgen omdat niemand anders kan'. Weer zonder aan mij te vragen of ik het goed vind, of ik niet raar vind dat hij de sleutels van haar huis heeft gekregen (waar ze samen hebben gewoond), of ik geen probleem had om mijzelf te beperken om hem te zien omdat hij deze keer 2 weken voor moet zorgen (eten, drinken, mee wandelen). Heb ik echt geen reden om te twijfelen of jaloers te zijn? Of ben ik zot en zoek ik te veer? Hij zegt dat hij van mij houdt, maar mij lijkt dat hij zijn leven met zijn ex niet los kan laten. Ik krijg het gevoel dat de ex en de honden staan boven mij. Waarom dan een relatie met mij beginnen als hij niet klaar voor is? Hij zegt dat hij klaar is met zijn ex, dat hij geen gevoelens niet meer voor heeft, dat hij van mij houdt en dat hij heeft een beloofde gedaan en hij wil aan zich houden. Nog dat hij van de honden houdt, maar de honden zijn ook maar, ene 2 jaar en de andere 1 jaar en half. Ze willen de honden ook niet splitsen en het is duidelijk dat de honden zullen bij haar blijven. Waar is de logica van nog mee naar de hondenschool te gaan? Wil je plezier hebben aan de honden kan je ze ook meenemen in een weekend en met mij gaan wandelen. Moet perse met jou ex naar de hondenschool? Ik begrijp niet en ik lijd echt pijn te denken dat hij nog gevoelens voor zijn ex zou hebben. Waarom zou hij dan met haar zaken afspreken zonder dat hij eerst met mij bespreekt? Het is over 01.00 nacht en ik kan niet slapen. Ik zie hem dood graag maar ik twijfel aan zijn gevoelens... wat moet ik van maken. Hij zegt dat ik geen zorgen moet maken, maar waarom heb ik toch dit gevoel? M.
(7400) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-01-27 17:40:00
Ik zit met problemen, Ik en mij exs zijn nu 4 maanden uit ellkaar. We hebben 2 dochters, hij is verliefd op ander geworden. Nu is samen gaan wonen met haar. Hij heb ons heel veel pijn gedaan. Ik heb sinds kort contact met hem heb 2x gezien, hij wil nu met mij en kinderen wat leuks gaan doen. Om de zondag ik vind zelf beetje raar. Maar wat vinden jullie?
groetjes Ramona.
(7779) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-03-30 06:03:00
Het was voor ons beiden een tweede huwelijk, het was de vrouw van mijn dromen, we hebben samen veel leuke zaken mee gemaakt. We reisden veel met de camper en hadden een gezamenlijke hobby. Toch heb ik in juni van verleden jaar moeten vaststellen via de internet rekening dat ze heel veel sms te met een voor mij onbekend persoon. Ik heb haar om uitleg gevraagd, blijkbaar was dit iemand waar mee ze goed kon praten, maar dat er niets meer aan de hand was. Zelf zei ze maar we gaan geen ruzie maken het is gebeurd en ik kan er niets meer aan veranderen, je zal mij niet meer vertrouwen en niet meer geloven, ik ga u nu verlaten. Het huurappartement van haar zoon was vrij en gemeubeld, zij is naar daar vertrokken, alleen haar persoonlijke spullen heeft ze mee en pakweg 2 uur was ze weg. Ze belde mij dat ze weg was en dat de sleutels van ons huis op tafel lagen. Ik was kapot van verdriet, heb weken haar proberen te overhalen om terug te keren, zonder succes. Ik bleef totaal kapot achter, ben daardoor 30 kg vermagerd. Toen ze alleen woonde schreef ze haar in verschillende datingsite's in en begon ze te chatten en te daten, af en toe probeerde ik haar te benaderen via deze media.Na een maand had ze al een ander relatie die maar een maand had geduurd, kort na deze relatie leert zij iemand anders kennen waar ze na 3 weken gaat inwonen. We spreken hier dan over november 2016, blijkbaar zijn ze gelukkig samen. ik blijf verdriet hebben en kan haar niet loslaten. Eind december zijn we officieel gescheiden, zelf kreeg ik de dag van de scheiding, van haar, via messenger een felicitatie voor mijn scheiding.
Ondertussen heb ik het huis ingekocht en haar deel uitbetaald. Sinds een paar maanden heb ik ook een nieuwe relatie, een heel lieve vrouw die mij ontzettend graag ziet, maar nog kan ik mijn ex niet loslaten. Een vriendin van mij zegt dat mijn ex terug op de chat zit. Op een avond ga ik uit nieuwsgierigheid gaan zien, ik kan haar gemakkelijk terug vinden omdat ze haar oude nick terug gebruikt. Ik begin met haar te praten maar zeg niet wie ik ben, een onschuldige chat uit nieuwsgierigheid. Het gesprek verloopt prima, er word afgesproken om daags nadien terug te chatten met elkaar, nu al 3 weken iedere middag chatten wij met elkaar. Ik heb een e-mail adres aangemaakt waarmee we ook door de dag berichten naar elkaar sturen. Ondertussen ben ik te weten gekomen dat ze niet echt gelukkig is met haar nieuwe vriend, ze mist liefde, genegenheid, aandacht enz.
Hetgn dat ze zeker niet tekort kwam bij mij, ze word echt verliefd op mij, iedere dag stuur ze mij een foto van haar die ze neemt via haar gsm. Ik heb een foto haar verstuurd die ik van het net heb geplukt. Meer en meer beseft ze dat ze niet bij de juiste persoon leeft, ze wil met mij afspreken om mij (nog) beter te leren kennen. Wat als onschuldige chat is begonnen is ernstig uit de hand aan het lopen. Ik mis haar en zou haar heel graag terug hebben, zij zou mij willen hebben maar weet niet wie ik echt ben, ik kan er niet meer van slapen en zit stilletjes te huilen omdat ik niet weet wat ik moet doen. Het klinkt mss zielig maar wat ze ook gedaan heeft, blijf ik haar toch heel graag zien. Een heel rare situatie voor een man van 57 jaar.............., weet iemand raad?
PJ
(7902) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-04-12 23:37:00
Heeft geen zinn!! Ik heb het lekker laten gaan ( met moeite en loslaten was erg moeilijk ) en afgesloten. Opnieuw mijn nieuwe leven gefocust ! En ik heb het geflikt !! Ben er super blij mee dat ik het terug heb. En die exen van mij iedereen mag ze hebben !! Ze zijn goed genoeg voor een ander maa brief voor mij. Anders bleef er wel eentje bij me!

Ik heb nu een super leuke vriendin en daar ben ik ook dankbaar voor. Ondanks dat het verleden was erg moeilijk mij bedrogen heeft.
Tja het leven gaat door zo is dat ook met de liefde 😜
(8866) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-04-14 07:29:00
@7902 Gevaarlijk spel ben je aan het spelen. Dit zal uiteindelijk leiden tot alleen maar verliezers.
Trouwens ook niet leuk voor uw huidige vriendin. U vond het toch ook niet leuk bedrogen te worden, en nu doet u hetzelfde met uw huidige vriendin. Allemaal niet zo aardig, integer of eerlijk. Dit is een verhaal wat alleen maar slecht kan aflopen.
(8869) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-09-30 12:11:00
Allemaal een hoop bla bla. Ik ben 18 maanden lang belazerd nadat we 4 dochters op de wereld hebben gezet. Zelfs nu nog zijn er leugens. Ik ben nog nooit zo vernederd in mijn leven, ergo ik zou het mijn ergste vijanden niet toewensen. Ik heb mijn ex de oorlog verklaard, ondanks dat wij co-ouderschap hebben. Ik ga desnoods door met strijden tot ik er dood bij meerval. Deze persoon is een zeer slecht en hard persoon. En ik moet zeggen dat ik er zelfs genoegdoening uit put.
(9183) Reactie van een bezoeker van de site!

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.

Last update: 29-01-2022


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).