Archief: Datingverhalen mannen en vrouwen

2015-12-28 17:26:00
Dating verhalen van mannen en vrouwen
Op deze pagina kon u anoniem uw eigen dating ervaringen delen. Dit konden zogenaamde dating gruwel verhalen zijn maar ook verhalen die eigenlijk te belachelijk voor woorden zijn. Na een redelijk aantal jaren ervaring met internet dating kan en zal ik hier ook zelf een aantal ervaringen plaatsen. Het is niet meer mogelijk te reageren, deze pagina is een archief van de oorspronkelijk vraag en antwoord pagina.
Antwoorden en reacties
2015-12-28 17:26:00
Ik wil mijn eigen ervaring die vergelijkbaar is met het tweede verhaal ook wel even kwijt. Ik ben een man en ik had een date met een leuke vrouw bij mij thuis die wel van ver moest komen. Zij vond de afstand geen probleem want ze had een autootje. Ook hier was het zo dat we na een avond kletsen besloten dat we geen relatie zouden beginnen. Toen we even knuffelden bij het afscheid vroeg ze me of een snelle wip er nog inzat, dan was ze niet helemaal voor niets gekomen. Bijna hetzelfde verhaal dus maar nu omgekeerd. Ik heb hiervoor bedankt natuurlijk en ze is gewoon naar huis gereden. Dit komt dus niet alleen bij vrouwen voor.
(6693) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-12-30 10:02:00
Ik ben helemaal gestopt met Internet dating maar ik wil wel een ervaring delen. Ik had via een datingsite een leuke man leren kennen en hij was gescheiden, de kinderen om het weekend bij hem en een tuin met een vaste barbecue waar hij erg trots op was. Hij nodigde me ook uit om eind vrijdagmiddag te komen eten bij hem in de tuin dan zou hij lekker eten op de bbq maken. Hij woonde een paar plaatsen verder dus ik reed er heen en het was gezellig, hij was leuk en charmant, we aten lekker, nog een wijntje na en ik was helemaal om. Ik bleef slapen de volgende ochtend namen we innig afscheid want hij was de rest van het weekend weg en zou maandag contact met me opnemen. Ik reed met een super gevoel naar huis maar thuis reageerde hij niet op een sms die ik stuurde. Eind die middag voelde ik toch iets twijfel en reed ik nog eens terug naar zijn huis. En ja hoor, dat zat hij met de volgende dame bij de bbq in de tuin verliefd te doen. Ik was woedend maar ben alleen maar kwaad naar huis terug gereden waarna ik hem een boze email gestuurd heb en mijzelf beloofd heb om NOOIT meer op een eerste dat te blijven slapen. Groet R.
(6702) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-12-30 10:46:00
Ik verbaas me dat blijkbaar zoveel mensen bij de eerste date blijven slapen, ik vind dit nogal naef. Hier komt blijkbaar vaak ook de nodige frustratie uit voort. Ik heb dit nog nooit gedaan en ik date ook al een aantal jaren. Dit soort dingen heb ik nog nooit meegemaakt en de mannen die alleen op sx uit zijn heb je er zo snel tussenuit gepikt.
(6703) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-30 08:26:00
Een paar x internetdating dating gedaan en het is me geen enkele keer bevallen. Dat ligt niet aan de contacten (al zaten er vreemde snuiters tussen), het ligt me gewoon niet. Stoppen met zoeken is de beste beslissing ooit geweest.
(6781) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-20 17:02:00
Als antwoord op hierboven, ik heb al een aantal keren een relatie van meerdere jaren gehad via een datingsite. Bij al deze partners wisten we de eerste avond al dat het klikte en meestal bleven we dan ook gelijk slapen. Wanneer je wat ouder bent dan weet je het allemaal wel en vaak hebben beide partner al lang genoeg geen lichamelijke intimiteit gehad en is het verlangen wederzijds sterk wanneer je verliefd bent. En ja, de mannen die alleen op sx uit zijn pik je er wel tussenuit. Ik heb goede ervaringen met snel ook lichamelijk intiem zijn als je wederzijds verliefd bent (maar wel veilig anders niet), toen ik jong was heb ik lang genoeg zitten wachtten :-)
(6856) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-21 09:50:00
Wanneer je wilt weten hoe er gelogen en bedrogen wordt op datingsites merk je pas echt wanneer je het profiel van je ex partner tegenkomt en leest. Ik keek als eerste naar de foto en dacht, die is aardig opgepoetst met Photoshop en daarna las ik het profiel en ik begrijp dat je niet schrijft dat je niet al te slim bent maar om dan te schrijven dat je een intelligente vrouw bent. Een diep gevoelsleven is niet overdreven want gevoel voor drama had ze zeker. Ze schrijft dat ze financieel onafhankelijk is en haar wensen zijn redelijk luxe, ik weet dat ze amper rond kan komen. Ze wil een relatie waarbij naast dingen samen ook beiden je eigen ding kan doen, ik ken haar als iemand die zo wantrouwend en jaloers was dat ze mijn gangen permanent natrok en ik me overal voor moest verantwoorden. Dit geeft me wel weer te denken als ik de andere zo positieve profielen lees en een ding heb ik wel geleerd, nergens liegt men zoveel als op datingsites, eerst goed de kat uit de boom kijken is mijn goede raad.
groet Ed.
(6860) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-01 14:38:00
Ik ben een man van achter in de veertig en ik ben nu al weer een paar jaar alleen. Ik zie er niet slecht uit maar ben niet rijk en heb geen flitsende baan en ben al blij wanneer ik n keer per jaar op vakantie kan. Mijn ervaring is nu na een paar jaar ook dat de meeste knappe vrouwen voor de dure, knappe en vaak jongere man gaan en dat die ook meestal na een paar weken tot een maand alweer vertrokken zijn op een datingsite. Wat er dan overblijft zijn is vaak ook niet echt aantrekkelijk (veel vrouwen hebben zich in de jaren van hun huwelijk blijkbaar erg verwaarloosd) meer te noemen en als je dan nog een leuke vrouw treft heeft ze een wensenlijst van hier tot ginder of komen er ineens allerlei lijken uit de kast wanneer de gesprekken wat closer worden. Ik had soms het gevoel dat ik in het afvoerputje van het Internet aan het roeren was om te zien of er nog iets tussenzat wat een ander over het hoofd gezien had. Nu een paar jaar verder heb ik maar besloten dat ik mijn geld beter kan besteden en ben ik gestopt met datingsites en ben ik me maar weer wat gaan toeleggen op het normale sociale leven. Niet dat dit een groot succes is maar het voelt in ieder geval wat natuurlijke en eerlijker.
B.
(7264) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-02 12:32:00
Ik vind het bovenstaande bericht een beetje verbitterd overkomen hoewel er ook wel waarheid in zit. Ik denk dat hetzelfde namelijk opgaat voor vrouwen, de leuke mannen zijn snel weg en wat er blijft hangen daar ga je ook niet erg vrolijk van worden.
C.
(7269) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-22 20:23:00
Nou zeg, mijnheer B. Zoals u het nu stelt, zegt u dat alle aantrekkelijke vrouwen op rijke snelle mannen vallen. En alle lelijke vrouwen overblijven voor de minder flitsende mijnheren. En u dan? U valt zo te lezen ook op aantrekkelijk en flitsen, alleen dan de vrouwelijke vorm. Dus dat maakt u geen haar anders dan de mensen die u beschrijft. Dat u verbittert bent is tot daaraan toe maar kijk alstublieft ook naar uw eigen bijdrage in uw teleurstelling en wijs niet alleen maar naar andere mensen met hun eigen wensen.
(7318) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-23 14:41:00
Nou en, er is toch niets mis mee om te gaan voor het hoogst haalbare. Ik geef zowel de mevouwen als mijnheren helemaal gelijk als zij gaan voor hun wensen. Het is hun leven en als een datingsite in deze wensen kan voorzien moet je ze dat niet kwalijk nemen maar zelf een andere manier zoeken om te vinden wat je wenst. Als zij vinden wat zij zoeken...nou en. Dat het jouw wensen niet zijn en dat je er een forse mening op heb helpt jezelf niet in het vinden wat jij zoekt. Er zijn meerdere wegen die bewandeld kunnen worden. Dus...neem anderen het niet kwalijk maar kijk naar jezelf en pas je eigen zoekgedrag aan. Neem verantwoordelijkheid voor jezelf ipv het gedrag van een ander onder de loep te nemen. Zij veranderen er niet door, en de jij ben er niet door geholpen.

(Met "je en jij "bedoel ik in het algemeen personen die teleurgesteld zijn door het zoekgedrag van een ander, dus niet Hein of mijnheer "B"in het bijzonder )
(7321) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-24 11:30:00
Kijk, dat is een in mijn ogen een wat eerlijkere omschrijving in een zoekproces. Als je niet van tomaten houdt moet je niet kopen en klagen dat ze vies zijn. De tomaat is niet vies, je houdt er zelf niet van dus neem iets wat je wel lekker vindt. Enfin, tot zover een nogal knullige metafoor.

Mijn opvatting is overigens dat daten een manier van ontmoeten is die zelden een blijvend effect heeft (hoewel ik dit natuurlijk ook prima mis kan hebben) Een mijns inziens prettigere manier is om eerst te kijken wat jezelf leuk vindt om te doen, welke activiteiten je aanspreken en vandaaruit mensen ontmoeten. Dus houd je van fotograferen, je aansluiten bij een fotogroep, of intekenen op een fotowandeling. Houd je van op cafe gaan, dan is de actie daarop ook snel bedacht. Houd je van wandelen in de natuur, wordt lid van de IVN en teken je een keer in op een lange wandeling door een onbekend natuurgebied. Dat is allemaal een paar uur, dus te overzien. Want het blijft natuurlijk best spannend om dit soort dingen te ondernemen. Maar dat is daten ook. Contact zoeken op een datinsite is minder spannend omdat je dit gewoon vanuit je eigen huiskamer kan doen. Maar heeft dus naar mijn mening ook minder effect omdat het vluchtig is en over het algemeen aan de oppervlakte blijft. Mensen ontmoeten vanuit een gezamenlijke interesse (waarbij de interesse centraal staat en niet het vrijgezel zijn) is prettiger omdat iets wat je leuk vindt de basis vormt van het contact. Zo kom je al veel sneller bij de "echte"persoon omdat mensen minder hun best hoeven te doen zich leuk, gezellig en geweldig voor te doen (zoals bij dating vaak wel het geval is) Je moet er echter wel voor uit je stoel komen, over een grens in jezelf heenstappen en het bekende voor even verlaten,en dat is eng. Maar levert wel veel meer op. Als laatste: veel mensen geven aan geen interesses te hebben maar dat blijkt vaak alleen maar een opwerping te zijn omdat de spanning voor het iets ondernemen daarbij een grote rol speelt. En dat is begrijpelijk maar het is wel handig dan eerlijk te blijven kijken naar jezelf. Ik heb namelijk het idee dat iedereen een interesse heeft. Van torren determineren tot vliegtuigspotten, van kruissteekpatronen tot ambachtelijke gereedschappen verzamelen en alles wat er tussen zit. Van de geschiedenis van Riga tot...nou ja, vul maar in :-) Fijne dag, Karin
(7324) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-12-16 11:15:00
Dat uiterlijk ook voor vrouwen zeer belangrijk is blijk wel hoe vaak de namen Richard Gere en George Clooney in de profielen van vrouwen voorkomen. Ben jij die George Clooney? Mail me dan snel. Moet een man dan alleen maar genoegen nemen met een vrouw die er uit ziet als Doutzens Kroes, Chantal Janzen, Kim Feenstra of Sylvie Meis? Dan moet hij wel multimiljonair zijn anders gaat hem dit niet lukken. Als een man kritiek op het uiterlijk van een vrouw heeft is het commentaar niet van de lucht. Vrouwen mogen wel kritiek op het uiterlijk van een man hebben.
(7692) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-03-30 22:06:00
Ongeacht welke dating site je ook probeert , de vrouwen hebben de mannen via deze weg in de hand . Het enigste wat telt zijn de Euro's die binnenkomen. Afspraken worden niet nagekomen en vaak zijn de afbeeldingen en leeftijden niet correct , dus gooi alsjeblieft al die dating site's in de prullenbak en ga gewoon op een terrasje zitten . Kleed je leuk , haartjes geknipt , lekker luchie en de klap komt vanzelf .
(7903) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-07-28 14:45:00
De wensen en eisenlijstjes zijn soms absurd, ik ben als 50+ man al afgewezen om de meest rare dingen, maar afgelopen week haakte een vrouw af omdat " ik geen vaatwasser heb", het is te absurd voor woorden en ik moest er zelf ook even van bijkomen.
(8115) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-02-27 11:48:00
L.S.,
Ik kijk af en toe eens op uw site en leer er soms wat van. Maar, wat me opvalt is dat het allemaal tamelijk gedateerde verhalen en reacties zijn. We leven in 2018 en er is volgens mij in de afgelopen jaren wel een en ander veranderd. Ik zoek nog naar positieve verhalen/reacties en verhalen 'anno nu'.
(8762) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-07-14 21:42:00
Na drie jaar gescheiden te zijn ben.ik lid geworden van.gratis datingsite . Je werd gekoppeld naar aanleiding van vragenlijst, waarna je gematched werd. Na paar zinloze gesprekken binnen notime een match van.ruim ,90%. Gechat,foto gezien, nummers uitgewisseld, binnen.drie dagen.koffieafspraak. Vanaf dat moment nooit langer dan dag elkaar niet gezien. Voelde alsof we thuis kwamen. Allesoverheersende zekerheid,verliefdheid....alles. Nu na een kleine drie jaar zijn wij 21 juni j.l. getrouwd.
(9036) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-05-21 19:49:00
Ik word er helemaal depri van, iedere keer weer hetzelfde ,denk je dit is het ,het ,klikt goed enz , is het toch weer alleen voor de sx ,zooooooooooooooooooooooooo moe van en verdrietig!😏😪
(9363) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-05-29 11:11:00
Dan heb je iig weer een keer sx, ook lekker :-)
(9369) Reactie van een bezoeker van de site!

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.

Last update: 07-02-2022


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).