Archief: vriendschap gedumpt door mijn beste vriendin

Het is niet meer mogelijk te reageren, deze pagina is een archief van de oorspronkelijk vraag en antwoord pagina.

2008-09-10 14:50:00
Gedumpt door mijn beste vriendin
Ik was al beste vriendinnen met haar sinds groep 5 en opeens heeft ze 2 jongen leren kennen heeft ze me gewoon gedumpt.
Ze kende die jongen pas ongeveer een maand en liet mij gewoon helemaal in de steek dat is toch geen echte vriendin!

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2008-09-10 14:50:00
Hey Ja dat voelt niet fijn en NEE dat is zeker geen vriendin!!!!

Zelf had ik ook een beste vriendin, die in eens een vriendje kreeg, en altijd schreeuwde "Er komt niemand tussen onze vriendschap"

Maar helaas, hij is toch tussen onze vriendschap gekomen, en uiteindelijk heeft zij mij zwart proberen te praten bij andere vrienden van mij. Dus vertrouwen heb ik niet meer in haar.

Inmiddels heb ik haar wel weer een x of 3 gezien, maar het contact is voor mij heel terughoudend, omdat het vertrouwen weg is. Aan de andere kant kan ik t gevoelsmatig niet helemaal aan de kant zetten, omdat we heeeeeel veeeeeel hebben gedeeld.

Uit het hele verhaal is voor mij een goed ding uit gekomen, dat ik haar bijna nie meer zie is spijtig, maar ben wel veel hechter met een andere vriendin geworden, die eigenlijk hetzelfde mee heeft gemaakt, die is nu verhuisd naar het buitenland, maar des ondanks wordt onze vriendschap nu steeds hechter en kan ik en zij met mij alles delen. Volgende week ga ik naar haar toe, want we missen elkaar gewoon en dat is wel een lekker gevoel dat ik haar en haar gezin dan volgende week weer zie en kan omhelsen.

We spreken elkaar dagenlijks via msn en 2x per week per telefoon, en hebben altijd gesprekstof.

Zo kan het dus ook lopen

Sterkte en groetjes
(1165) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-09-15 16:41:00
Ik heb het ook.
Mijn beste vriendin heeft me ook gedumt omdat we veel te ver uit elkaar wonen.
Ik woon in Haren(groningen) en zij in Driebergen(utrecht) dat is ook heel ver maar ik heb telkens aan het ouders en haar zus gevraagd waar is ze want ik mis haar zo.. maar ze was altijd wel ergens of had geen tijd.

En nu is onze vriendschap naar 8 jaar voorbij..

8 jaar super goede vrienden maar dat 8e jaar werd minder en nu helmaal niet meer..

:( jammer genoeg..
(1185) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-09-24 23:16:00
na 30 jaar vriendschap vanuit het niets aan de kant gezet!
Denk dat ze me de moeite niet meer waard vind, sinds ze man kind huisje boompje en nieuwe vrienden heeft, ben ik niet meer nodig.
ze heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven en gezin, heb alles met liefde voor haar gedaan, wilde er nooit iets voor terug, maar ook geen pijn.
het verdriet wat ik nu voel is wel erg pijnlijk, of beter gezegd wat warrig, ben erg boos maar aan de andere kant heb ik ook het gevoel, zij is mij niet waard.
Ik wil er geen traan meer om laten, neem zelf ook niet de moeite meer om te vragen wat er aan de hand is, heb het te vaak moeten vragen. In echte vriendschappen moeten dingen bespreek baar zijn en dat is nu in dit geval dus niet meer zo....
Je hoort het vaak, als er een man/partner in het spel komt dan is de keus makkelijk gemaakt, ben zelf niet zo, maar goed, je kan en mag ook niet van de andere verwachten dat ze net zo zijn als jezelf. als je dat denkt ben je zelf altijd de gekwetste Dus....weet je in alle waarschijn krijg je er iets mooiers voor terug, en dat dit soort dingen je sterk moet maken het verzacht depijn niet maar ja je kan ook moeilijk je eigen hersenen blijven pijnigen het heeft geen zin, zij vind jou niet meer de moeite waard!
(1211) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-11-07 15:03:00
ik ben ook gedumpt. Maar door iedereen om mij heen
ik ben verhuisd van uit een klein dorp naar nijmegen ik dacht dat ik hoer vrienden had gemaakt , maar ze laten mij stikken en ik het dorp praat ik maar met EEN meisje die helaas nooit kan afspreken : (
( volgens mij laat zij mij ook stikken) ik heb hier dus gewoon niemand ,zoals ik al zij ik dacht dat ik vrienden had gemaakt maar ze vinden dat ik raar doe omdat ik mijn Beste vriendin mis die geen tijd voor me heeft. ze zeggen dat ik ze lastig val maar ik wil gewoon echte vriendinnen voor EEN keer zou ik een echte vriendin willen hebben niemand kan mij helpen als ik met iemand erover praat dan is het antwoord altijd : jammer voor je , ik kan je niet helpen . maar ik ben er voor je.
dus niet! ze negeren mij allemaal , Ik ben er altijd voor ze en kom heel vaak voor ze op. Maar als ik een klein probleempje heb dan val ik ze lastig.
ik moet er elke dag om huilen ik wil zelfs dood ...
als ik dit dan maar niet hoef te voelen , Maar ik realiseer dat dat niet de oplossing is
maar dat gevoel heb ik wel , telkens als ik weet het ligt niet aan mij dan voel ik me erger.
wat is er nou mis met mij ik ben niet dom , ik leer goed, help veel , leef mee met anderen . maar waar ligt het aan? : (
ik ga bijna elke dag naar een bos en dar zit ik dan te kijken naar de bomen , hopen dat ik er een was, dat ik ook gewoon kon stilstaan op een plek, het enigste wat ik uit eenzaamheid doe is zingen in het bos waar niemand me hoort , waar ik zachtjes mezelf kan zijn . zonder dat ik bang hoef te zijn om mezelf te zijn, Want er is niemand die mij kan beoordelen .
ik hoop dat jullie weten wat ik bedoel en voel, kan iemand mij een tip geven maar EEn : (
(1320) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-12-14 23:38:00
Ik heb niet mijn beste vriendin maar een goede vriendin van mij gedumpt!
Ze zag mij als een verplicht contact en ik plakte teveel aan haar zei ze.
Dus heb ik haar gezegd dat ze kan stikken! Dat is de beste zet ooit want ik heb nu een veel beter contact met een ander meisje die hetzelfde heeft meegemaakt!
Ik zeg niet dat het niet zwaar is want dat is het wel want je deelt veel met elkaar. Maar je moet gewoon doorgaan en je vindt zo een andere veel leukere vriendin want zij gaat ook gewoon door!
(1438) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-02-11 10:59:00
meid ik heb het zelfde mee gemaakt! en er is veel gebeurt en ze gelooft die BOY nog steeds!! nee dat is geen vriendin idd!
(1585) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-05-11 16:43:00
Ik maak nu het zelfde mee. Ik had bij een sportdag gezegt tegen een vriendin dat zij ook eens moest wisselen, omdat ik al 8 keer had gewisseld en zij nog niet een keer. Opeens werd ze heel boos op me, en ze zij dat ik op moest rotten. We hadden een vrienden groepje van 9 meisjes inclusief mij. En opeens de volgende dag op school negeerden ze me, toen ik vroeg wat er aan de hand was scholden ze me uit. Nu zit ik altijd alleen op school, en hoor ik ze achter me over me roddelen. Ze haatten me van de een op de andere dag, terwijl ik alleen maar vroeg of zij ook eens wilde wisselen. En mn andere 'vriendinnen' lopen blind achter haar aan... alsof ze zelf niet kunnen denken en beslissen wat ze willen.
(1887) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-09-05 21:01:00
Klopt, ik had een beste vriendin en die heeft me gedumpt omdat ik te veel achter der aanliep, maar nu is het veel beter, want nu praat je met meer mensen ;)
(3672) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-12-22 16:23:00
Heyy..
Heb ik ook gehad. ze had vier vriendjes achter elkaar het ging maar door. gelukkig dat ze dicht bij mij mij woont. en ik probeerde zoveel mogelijk met haar om te gaan. het hielp wel! ik ging expres stom doen tegen het vriendje van haar. Waadoor hij me niet zo aardig vond. toen wou hij alleen met haar afspreken en niet met mij! ik ging een datum plannen wanneer we hadden afgesproken en zo bleven we met elkaar om gaan. en op een gegeven moment ging ze bijna nooit meer om met dat vriendje. en het is uit gegaan. Niet omdat ik wou dat ze ongelukkig was. en toen had ik het haar verteld: dat ik het zat was om 2de te staan. en toen zij ze: zeg dat dan dan konden we de hele week afspreken. en toen had ze besloten om door de week met mij te gaan en in het weekend met dat vriendje. alles is toch nog goed gekomen!!
(3814) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-09-20 16:30:00
Mijn bff en ik zijn superclose, Alleeen sinds we in de brugklas zitten doet ze een beetje vreemd... Ze zegt bijna niks meer tegen me en spreekt niet meer met me af
En ik moet haar zo'n beetje dwingen naar me toe te komen of ik naar haar.
Of aandringen drie uur lang om samen naar de kermis te gaan. Ze belt niet meer,appt heel weinig en als ik haar op school gedag zeg,is ze n beetje kortaf....
Terwijl we al sinds groep 3 bff's zijn. We kwamen altijd voor elkaar op en zijn nooit alleen.
We spraken veel af en kwamen elkaar vaak tegen en gingen dan samen iets leuks doen.
Dat mis ik wel......
Ik hoop dat het weer zo wordt als vroeger,maar waarschijnlijk gebeurt dat dus niet..
Het lijkt wel alsof ze zich ergens voor schaamt....
Groetjes van een meisje met hartzeer.
(5398) Reactie van een bezoeker van de site!

Ga naar het onderwerp op deze website »


Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.

Last update: 07-02-2022


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).