Tijdlijn nieuwsberichten www.heinprag.com

Hein Pragt
Het is weer lente
2018-05-15 22:24:00
Nu de zon weer gaat schijnen en alles er weer vrolijker en leuker uitziet, heb ik de moed gevonden om weer eens opnieuw een zoektocht naar mijn naald in de hooiberg te beginnen. Ik weet dat ik nogal kieskeurig ben geworden maar ergens van binnen hoop ik dat er nog een leuke vrouw rondloopt voor mij. Iemand die voor mij mooi van buiten is maar net zo mooi van binnen en een beetje in de buurt, een combinatie die ik niet zo vaak tegenkom helaas. Een echte naald in de hooiberg dus, maar wie weet, het leven zit soms vol verrassingen.

Hein Pragt
Hemelvaart
2018-05-11 12:40:00
Het was een korte week, woensdag wel overgewerkt en Romy ging die middag naar haar moeder. Donderdag begint voor haar het groepskamp van scouting, ze zal Zaterdag wel weer moe en blij thuiskomen. Ik heb nu een dagje vrij en even rust om lekker te knutselen, te lezen, (ook even huis schoonmaken) wat muziek op te nemen. Ik heb het mooie nummer Hurt van Johnny Cash even opgenomen omdat ik het zo'n mooi nummer vind. Creativiteit is echt wel mijn ding :-)

Hein Pragt
Vakantie Eiland van Maurik
2018-05-05 09:42:00
Deze week heb ik samen met Romy genoten van een heerlijke week vakantie op ons favoriete plekje het Eiland van Maurik. Deze keer wel in een huisje in plaats van een tent en ook dit was leuk. Toch gaan we de volgende keer weer in de tent omdat dat toch nog meer het vakantiegevoel geeft. Ik ben weer hele maal bijgekomen en ben lekker geestelijk uitgerust. Gistermiddag kwamen we terug en was het tweede zonnepaneel binnen, ik heb deze gelijk gemonteerd en nu is de hele fietsenschuur en buitenlamp op zonnenergie aangesloten. Vanmiddag nog even de binnenlamp vervangen door een 12v type. De lente kriebels zijn trouwens al weer aardig de kop in gedrukt :-)

Hein Pragt
Mei vakantie
2018-04-29 12:11:00
Vandaag komt Romy weer bij mij voor de hele week meivakantie samen. Ik heb lekker vrij en we gaan er samen een leuke week van maken en ik ga even de innerlijke accu weer bijladen. Gisteren het eerste zonnepaneel op de schuur gemonteerd en de lader en de accu aangesloten, wanneer het tweede paneel binnenkomt ga ik alles in de schuur en fietsenschuur er op aansluiten. Lekker bezig :-)

Hein Pragt
Koningsdag
2018-04-27 11:27:00
Vandaag is het koningsdag, het eerste jaar (na zeven jaar kleedjesmarkt samen met Romy) dat Romy niet bij mij is en ik moet er wel aan wennen. Ik weet dat ik steeds meer los moet laten en dat ze ook steeds meer haar eigen leven gaat krijgen, maar de laatste 8 jaar stonden voor mij volledig in het teken van vader zijn van Romy. Ze vind het nog steeds leuk om dingen met mij de ondernemen, maar het wordt minder. Dit is een heel natuurlijk proces en dat juich ik toe, maar voor mij is het tijd om weer wat andere invulling te vinden en dat kost me even moeite. :-) Ik heb altijd weer een weg gevonden in het leven en deze keer ook wel weer, straks maar even de stad in, even slenteren over de kleedjesmarkt.

Hein Pragt
Klimbos Garderen
2018-04-23 16:05:00
`Vandaag was Romy nog bij mij omdat haar moeder vanavond van vakantie terugkomt en heb ik maar een halve dag vrij genomen. We hadden al bedacht om samen iets leuks te gaan doen en toen Romy het klimbos voorstelde was de beslissing snel gemaakt, Ze hadden in Garderen ook een nieuwe baan en een paar veranderingen aan de andere banen aangebracht dus we hebben even samen alle banen (op één na) gedaan. Ik voel wel weer wat spieren die een tijdje teveel rust hebben gehad maar dat is alleen maar goed. We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen. :-) De hele afgelopen week was Romy bij mij en vanavond gaat ze voor de rest van deze week naar haar moeder en moet ik even weer wennen aan een leeg thuis. :-|

Hein Pragt
Lente en nieuwe kleren
2018-04-18 21:58:00
Vandaag was het warm en ik kwam op tijd uit mijn werk omdat Romy hier de hele week is. We gingen haar zomerkleren voor de dag halen en ja hoor... alles was te klein en kon zo in de zak van Max. Dus maar even samen de stad in en nieuwe T-shirts met korte mouwen en een paar korte broeken gekocht voor Romy. En ik heb geen inspraak meer en mag geen suggesties geven, mevrouw heeft haar eigen smaak :-) Wat ik wel mag doen is afrekenen :-) ik ben het ondertussen gewend. Ze is er heel blij mee en morgen kan ze wat leuks aan naar school. Ik ben wel blij met dit weer, ik merk dat ik het mij ook blijer maakt. Ik moet ook zeggen dat ik het wel super leuk vind om Romy de hele week bij me te hebben :-)

Hein Pragt
Lentekriebels
2018-04-17 12:10:00
Een beetje vreemde week, de moeder van Romy is op vakantie dus is Romy de hele week bij mij. En vandaag is ze ook nog eens roostervrij dus heb ik maar een halve dag vrij genomen. De lente zit weer echt in de lucht en de lentekriebels ook weer, ook ik begin weer kriebels te voelen maar ben ook zo realistisch dat ik niet de illusie koester dat het echt gaat gebeuren. Maar de Chinese definitie van geluk is: “Iemand on van de houden, iets zinvols te doen hebben en iets om op te hopen” en alle drie heb ik. En ik heb nog knutsel ideetjes genoeg, ik verveel me zelden :-)

Hein Pragt
Het leven blijft keuzes maken.
2018-04-13 14:25:00
Soms moet je in je leven beslissingen maken om iets om te gooien en dat is vervelend want dan ga je uit je comfortzone. Bovendien wil niet snel opgeven en het eerst nog proberen om te denken, maar als je meerdere keren uitgeput en gestressed thuiskomt uit je werk en je jezelf enorm schuldig voelt omdat je het per ongeluk afgereageerde op iemand die er helemaal niets aan kon doen, dan is het tijd voor verandering. Keuzes maken is niet altijd fijn, zeker wanneer er meerdere alternatieven zijn, je jezelf ook verantwoordelijkheid voelt voor wat je wilt achterlaten en je toch wel keuzes voor langere tijd moet maken. Daar zit ik no even mee, wat te doen en welke weg te gaan? Ik ga mijn weg wel vinden maar het bewustzijn moet nog even de goede argumenten op een rij zetten en het ego moet nog even getemd worden :-)

Hein Pragt
Dit is het eerste nieuwsbericht
2018-04-12 19:46:00
Aangezien ik op Facebook mijzelf tot "lurker" heb gedegradeerd maar ik wel ergens nieuws updates wilde plaatsen, heb ik snel wat code op mijn site geschreven om een nieuwsbericht met reactiemogelijkheid op de startpagina van mijn site te zetten. Vanaf nu ga ik hier mijn nieuwsberichten schrijven en geef ik de bezoekers van mijn site de mogelijkheid om hier op te reageren. Hiermee hou ik mijn eigen data binnen mijn eigen site en ook de data van mensen die reageren. Let hierbij wel op dat dit een openbare site is. Daarnaast ben ik druk bezig om mijn eigen site in de toekomst "cookie" vrij te maken voor de privacy van mijn bezoekers. Vriendelijke groet, Hein Pragt.

2018-04-12 19:46:00
Dit is een reactie op dit bericht. :-)


Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn