Vraag en antwoord overzicht / Question and answers overview.


14 - Persoonlijk »  -  Persoonlijk actueel »  -  Backlink »
Flyeren voor de SP(0 )2019-03-19 16:48:00
Aangezien ik toch moet lopen om de rug weer soepel te krijgen heb ik deze ochtend maar de laatste paar straten gedaan voor het flyeren van de SP folders. Morgen is het zo ver, dan mogen we weer een klein beetje invloed uitoefenen op de politiek en de impact is (omdat indirect ook de eerste kamer gekozen wordt) groter dan men denkt. Bent u de "marktwerking" en de oneerlijke verdeling in Nederland ook zat, dan is er keuze voor ander beleid... maar het belangrijkste is morgen stemmen....
Persoonlijkl nieuws nu op eigen site(0 )2019-03-11 12:40:00
Aangezien ik Facebook niet meer zoveel wil gebruiken heb ik besloten om het actuele persoonlijke nieuws weer naar het persoonlijk deel van mijn site te trekken. Hier kunt u vanaf nu actuele persoonlijke berichten lezen en er op reageren wanneer u dat wilt.
Even naar Eiland van Maurik(0 )2019-02-25 19:10:00
Vandaag even lekker met Romy naar ons Eiland van Maurik geweest om even op de verlaten camping en langs het water rond te lopen en ons te verheugen op weer twee mooie vakanties (mei en zomer) in de tunneltent daar dit jaar. We gaan al vijf jaar op een rij elke mei en zomervakantie daar naar toe en we kennen dan ook de nodige mensen daar. Als we aankomen bij de receptie is het vaak "ha... bent u er weer" en dat geeft wel een gevoel dat je welkom bent. En Romy heeft een aantal camping vriendinnen daar dus die vermaakt zich altijd wel. Vandaag ook even pannenkoeken gegeten in het nieuwe pannenkoekenrestaurant en het was heerlijk.
Reageren

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).