Vraag en antwoord overzicht / Question and answers overview.


14 - Persoonlijk »  -  Persoonlijk actueel »  -  Backlink »
Paar avondjes alleen(0 )2019-05-10 21:54:00
Na een hele leuke vakantieweek in de tent op het Eiland van Maurik (wel een beetje koud in de avond) en Romy die als scout meewerkte aan de 4 Mei viering bij het monument kwam woensdag de moeder van Romy terug van haar vakantie en was ik na 13 dagen weer een avond alleen thuis. Het is altijd even wennen als het stil is in huis, ik heb genoeg te doen maar mis dan het zorgen voor een beetje. Op het werk is het gelukkig druk en ik heb een hele leuke klus met een hele grote maatschappelijke waarde en dat maakt het werken echt leuk. Ik heb een hele goede baan maar geld verdienen is niet mijn belangrijkste drijfveer. Zondag komt Romy eind van de middag weer thuis, tot die tijd ben ik druk met de 100.000 ideeën die nog in mijn hoofd zitten :-)
Nieuwe tattoo(0 )2019-04-12 21:12:00
Mijn nieuwe tattoo staat er op, deze keer op de binnenkant van mijn rechter onderarm, met wederom dank aan Hanz van der Velde. Weer een symbool met een mooie betekenis. Een Unalome is een oosters symbool, in de vorm van een spiraal of een zigzaglijn en een lotusbloem. De zigzaglijn weerspiegelt het levenspad vol obstakels, uitdagingen en omwegen naar de rechte lijn en de drie puntjes van levenswijsheid, inzicht en verlichting. De lotusbloem staat hier voor wedergeboorte, de zuivering van de geest, en het pad naar verlichting en het overwinnen van de tegenslagen op de levensweg. Past dus wel bij mij
Als gewoonlijk gaat het niet zoals gepland(0 )2019-03-31 11:34:00
Het leven blijft alsmaar aanpassen aan veranderingen om je heen, deze week stond in het teken van het vinden van een nieuwe uitdaging binnen mijn huidige bedrijf. Je kunt moe worden van een continue stroom aan reorganisaties of je kunt er je kansen gebruiken om weer iets nieuws leuks te gaan doen. Ik ben meer van de tweede optie en houd het graag zelf in de hand. Ik probeer me altijd wel zo ver mogelijk van politiek spelletjes en carrière tijgers te houden, want dat ligt mij helemaal niet. We gaan het allemaal wel meemaken :-)
Flyeren voor de SP(0 )2019-03-19 16:48:00
Aangezien ik toch moet lopen om de rug weer soepel te krijgen heb ik deze ochtend maar de laatste paar straten gedaan voor het flyeren van de SP folders. Morgen is het zo ver, dan mogen we weer een klein beetje invloed uitoefenen op de politiek en de impact is (omdat indirect ook de eerste kamer gekozen wordt) groter dan men denkt. Bent u de "marktwerking" en de oneerlijke verdeling in Nederland ook zat, dan is er keuze voor ander beleid... maar het belangrijkste is morgen stemmen....
Persoonlijkl nieuws nu op eigen site(0 )2019-03-11 12:40:00
Aangezien ik Facebook niet meer zoveel wil gebruiken heb ik besloten om het actuele persoonlijke nieuws weer naar het persoonlijk deel van mijn site te trekken. Hier kunt u vanaf nu actuele persoonlijke berichten lezen en er op reageren wanneer u dat wilt.
Even naar Eiland van Maurik(0 )2019-02-25 19:10:00
Vandaag even lekker met Romy naar ons Eiland van Maurik geweest om even op de verlaten camping en langs het water rond te lopen en ons te verheugen op weer twee mooie vakanties (mei en zomer) in de tunneltent daar dit jaar. We gaan al vijf jaar op een rij elke mei en zomervakantie daar naar toe en we kennen dan ook de nodige mensen daar. Als we aankomen bij de receptie is het vaak "ha... bent u er weer" en dat geeft wel een gevoel dat je welkom bent. En Romy heeft een aantal camping vriendinnen daar dus die vermaakt zich altijd wel. Vandaag ook even pannenkoeken gegeten in het nieuwe pannenkoekenrestaurant en het was heerlijk.
Reageren

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).