Vraag en antwoord overzicht �� Migraine.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Problemen met migraine en werkgever.(2 )2014-04-11 14:58:00
Ik heb c.a. 4 tot 5 keer per jaar last van een migraineaanval van n dag en meestal meld ik me die dag netjes ziek. Nu hoor ik via mijn ledingevende dat ik in een speciale frequent verzuim bespreek groep geplaatst ben en moet ik naar de bedrijfsarts en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Mijn leidinggevende gaf aan dat het bedrijf minder vriendelijk ging worden voor mensen die zich meer dan drie keer per jaar ziek melden en adviseerde mij om na drie keer maar dagen verlof op te nemen bij migraine om problemen te voorkomen. Ik was nu namelijk een bespreekgeval. Ook kreeg ik het advies om maar preventief medicijnen te gaan slikken zodat ik geen verzuim had. Ik vraag me af, mag dit zomaar, iemand die een chronische kwaal heeft adviseren om maar verlofdagen op te nemen (want anders ben je de eerste die straks ontdslagen gaat worden) en onder druk te zetten om preventief medicijnen te gaan slikken. Wie heeft hier nog meer ervaring mee, ik merk nu dat werkgevers helemaal niet zo begripvol over migraine denken. Groet K.V.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reacties op de pagina: Migraine(7 )2014-02-09 17:32:00
Hier kunt u vragen stellen of reageren op het onderwerp migraine!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Orthomoleculaire geneeskunde(2 )2012-04-02 10:28:00
Opmerking.

Hallo Hein,
Ik heb je stukje over migraine gelezen en wil graag mijn positieve ervaringen met de orthomoleculaire geneeskunde aan je doorgeven. Deze wijze van geneeskunde gaat er namelijk van uit dat je lichaam vol raakt met afvalstoffen. Hoe ouder je wordt hoe verstopter je zit zal ik maar zeggen. Vandaar uit is het goed om je lichaam te reinigen d.m.v veel water drinken en veel bewegen en ook druppels te gebruiken die helpen de afvalstoffen uit je lichaam te krijgen. Ook gaat deze geneeskunde ervanuit dat de grond hier in Nederland zo schraal is geworden waardoor er onvoldoende voedingstoffen waaronder mineralen, in groentes e.d zitten. Zodoende is het nodig om deze stoffen d.m.v voedingssupplementen aan te vullen. Dus ook als je gezond bent komt je op den duur deze tekorten tegen. Een ortomoleculair geneeskundige meet a.d.h.v jouw bloedbeeld en/of een energetische scan wat de tekorten zijn. Ik heb ernorm veel baat gehad bij een aanvulling van kruiden die van invloed zijn op mijn hormoonstelsel waardoor de migraine aanzienlijk in remissie is gegaan. Door een aanvulling van magnesium is de spanning in mijn hoofd vermindert en door de aanvulling van o.a. vit. b12 mijn vitaliteit verhoogd.
Een ware aanbeveling voor mensen die last hebben van migraine en nog niet het juiste lijntje hebben gevonden om de klachten te verminderen.
met vriendelijke groet,
Carla Vis (nichtje van Moniek Vis).
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).