Vraag en antwoord overzicht �� Ervaringen met Internet dating.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Dating verhalen van mannen en vrouwen(18 )2015-12-28 17:26:00
Op deze pagina kunt u anoniem uw eigen dating ervaringen delen. Dit kunnen zogenaamde dating gruwel verhalen zijn maar ook verhalen die eigenlijk te belachelijk voor woorden zijn. Na een redelijk aantal jaren ervaring met internet dating kan en zal ik hier ook zelf een aantal ervaringen plaatsen. Deze rubriek mag niet als wraak site gebruikt worden, namen, telefoonnummers e.d. worden niet toegestaan (namen van datingsites wel) en elk verhaal zal eerst nagekeken worden voordat het geplaatst zal worden, dit om de integriteit van deze site te waarborgen. (@) (@)
p.s. Mijn eigen verhalen kunnen de indruk wekken dat alle dates een rampdate waren, het tegendeel is waar. Ik heb ook hele leuke dates gehad die waarbij we aan het einde constateerden dat het geen relatie zou worden en van enkele dates heb ik leuke vriendinnen overgehouden. Het is dus niet een en al kommer en kwel.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Waarom liegt iedereen over zijn of haar leeftijd?(3 )2012-03-09 23:19:00
Na een tijdje op verschillende dating sites rondgekeken te hebben en zelf een paar dates gescored te hebben die achteraf niets bleken te zijn omdat ze ALLEMAAL ernstig gelogen hadden over hun leeftijd, lengte en gewicht e.d. Waarom liegen zoveel mensn op dating sites, ze vallen toch een keer door de mand en dan is de ander boos omdat zij of hij zo belazerd is. Je zoekt toch iemand van rond je eigen leeftijd.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Hebben jullie ook de ervaring dat kinderen dates afstoten?(3 )2011-08-27 19:13:00
Ik merk dat als ik in mijn profiel in een dating site eerlijk zeg dat ik vier kinderen heb en co-ouderschap er bijna geen reactie komt en als ik dit niet vermeld wel, maar dan haken veel mannen al snel af als ze horen dat ik vier kids heb. Ik heb zelfs al een keer een stomme opmerking gehad van, geen wonder dat je nog geen date hebt met zoveel kinderen, of denk je dat je nog wel tijd over hebt voor ons?
Ik heb nu weer eerlijk in mijn profiel gezet dat ik kinderen heb om die eikels die alleen een 10 jaar jongere vrouw zonder kinderen uit mijn buurt te houden want daar word je niet vrolijk van. Ergens moet er toch wel een echte vent rondlopen die niet schrikt van een paar (leuke) kids.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).