Vraag en antwoord overzicht �� Liefde en relaties.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Verliefd op leraar(1 )2017-07-22 11:20:00
Hoii hoii!
Ik ben een meisje van 15 die verliefd is... op een leraar...
Het is moeilijk om hem zo maar te vergeten zeker als hij je juist helpt door de moeilijke stukken van je leven... hij maakt me zo blij gewoon! Hij is aardig en lief en zijn lach is de beste. Elke keer als ik hem zie of hij mij groeten we elkaar en soms haalt hij een grapje uit bvb: hij loopt dicht achter mij langs en trekt aan het touwtje van mijn tas zodat die korter wordt en dan deed ik de schouder band van mijn tas om en merkte dat die korter was en kijk hem dan aan en hij keek mij dan ook aan met een lach zo van: haha had ik je even te pakken! Ik ben te verliefd en volgend jaar ben ik van school af... wat moet ik doen?!
Groetjes verliefd Beertje♡
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reacties op de pagina: Liefde en relaties(3 )2015-11-10 18:21:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp van deze pagina!
Lees hier de al gegeven antwoorden

sx als noodkreet in een slecht comunicerende relatie(0 )2013-10-15 13:27:00
Ik heb het gevoel dat ik als noodkreet wegens onze uitermate slechte communicatie- capaciteiten (na de komst van 2 kinderen) alleen maar mijn liefde kon uiten na 8-10jaar door fysiek bij haar te zijn en sx als laatste middel zag om dicht bij haar te zijn (uiteraard in een fase van 'depressie'). Hoe meer zin en hoe slechter onze relatie ! Voorop gesteld dat ik met HAAR alleen wilde en GEEN verlangens had naar andere vrouwen .
Is hier iets over geschreven of bekend?
Lees hier de al gegeven antwoorden

ik weet het niet meer(2 )2010-01-05 23:57:00
Ik ben een jong meisje en mijn lief heeft het uitgmaakt, sommige vrienden zeggen dat hij nooit op mij was.Maar hij heeft mij op mijn verjaardag een precies snel gemaakte tekening gegeven? !Ik weet het helemaal niet meer,vaak en hij kijkt wel vaak naar me maar blijkbaar vind hij mij een klootzak...
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).