Vraag en antwoord overzicht.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. U kunt hier een nieuwe vraag stellen binnen deze subrubriek of op een bestaande vraag uit de lijst klikken om naar de pagine met deze vraag en alle reeds gegeven antwoorden te gaan. Ook op die pagina kunt u zelf een reactie of antwoord toevoegen. U kunt uw vraag anoniem stellen en de vraag van een ander anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


18+ als straattaal verdwijnt of nooit?(0 )2014-03-05 17:09:00
Hoe oud is een puber / jongvolwassene als hij de straattaal niet meer bezigt?

jongerentaal, klik hier!(21 )2008-12-08 18:47:00
Warum zijn volwassenen zo tegen straattaal, ze kunnen ons toch ook gewoon met rust late! we doen toch niks verdeerd of wel?

Jongerentaal accepteerbaarheidsgrenzen?(1 )2008-11-22 17:22:00
Wat zijn de accepteerbaarheidsgrenzen van jongerentaal?

Onderzoek naar jongerentaal(1 )2008-09-12 14:52:00
Is er verschil in jongerentaal m.b.t. dialecten tussen jongeren in het noorden en het westen van Nederland? En zo ja, wat zijn die verschillen?

3 vragen die ik heb(2 )2008-02-07 11:51:00
Wat houdt jongerentaal in ?
Waarom spreken jongeren een eigen taal?
Waar halen zij hun woorden vandaan?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).