Vraag en antwoord overzicht �� Positief denken.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Reacties op de pagina: Positief denken.(1 )2014-07-04 15:25:00
Reacties op het onderwerp: Positief denken.
Lees hier de al gegeven antwoorden

hoe ga ik positief denken n.a.v. mijn situatie(1 )2012-04-01 15:26:00
Positief denken wordt steeds moeilijker, als je zoals ik al een aantal maanden onvrijwillig thuis zit en het enige wat je kunt doen is een stukje fietsen, boodschap doen en je huishouden. Heb een klacht over mijn baas ingediend en zit nu zelf thuis, te wachten op waarschijnlijk............ontslag.
Mijn vertrouwen in de mensen is erg beschadigigd. Op mijn werk mag niet over mij gepraat worden. Ik word doodgezwegen en ben alleen nog niet begraven. Ik probeer te genieten van het fietsen, maar kost heel veel energie om positief te blijven denken. Ik heb er dagen bij dan kan ik alleen maar huilen, ook nu schieten de tranen in mijn ogen. Ik zie mijn toekomst zwart. ben bang om alleen verder te moeten. Wat is de boodschap voor mij, wat wil deze situatie mij leren, vraag ik me elke dag weer af. Ik sta volledig in mijn recht, maar ben kansloos, want mijn baas is DE baas.
Lees hier de al gegeven antwoorden

negatief en positief(3 )2009-04-17 12:24:00
Wat als je met iemand leeft die zelf heel negatief is in gesteld en alles verkeerd interpreteert? Ik zelf ben erg positief en kan hem niet helpen om alles anders te laten zien in het positieve, daar hij veel conflicten heeft is mijn vrienden kring erg klein geworden. Verder is hij heel erg goed voor mij.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).