Vraag en antwoord overzicht �� De verschillen in een relatie tussen mannen en vrouwen.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


waarom wil een man een relatie?(1 )2015-08-17 19:05:00
Als een man minder bewust is van zijn emoties, meer gericht is op presteren, competitie, gericht is op hebben en op doen, minder gericht is op verbinding etc. vraag ik me af waarom mannen dan toch een relatie met een vrouw willen hebben? gaat het gewoon om de bewijsdrang, om het hebben? Wat denken mannen in een vrouw te vinden wat hem gelukkiger maakt? en wat denkt een man zelf dat hij een vrouw te bieden heeft?
Mijn ervaring is dat mannen gewoon een vrouw willen die hun bewonderd ... hengelen naar complimenten en totaal niet (kunnen) stilstaan bij de gevoelens van een vrouw.
Een vrouw moet maar afwachten wat voor aandacht ze krijgt want als ze erom vraagt dan is ze een zeur en moet ze vooral niet moeilijk doen. Dus kortom; wat moet een man met een vrouw? waarom wil HIJ eigenlijk een relatie?
Lees hier de al gegeven antwoorden

Waarom wil mijn vrouw altijd praten als ze niet kan slapen?(3 )2012-11-16 16:05:00
We zijn best gelukkig getrouwd maar er is 1 slepend conflict, als mijn vrouw niet kan slapen dan wil ze praten. Dat is niet zo erg maar ze wil praten met mij en ik mag niet in slaap vallen. Ik ben meestal moe en dommel (hoe goed ik mijn best ook doe) ik toch in slaap. Dan word ze boos op mij omdat ik zogenaamd geen interesse toon in wat haar bezig houd. Ik zeg dan dat ik met alle plezier naar haar wil luisteren maar dan morgen als ik weer wakker ben. Meestal loopt het er op uit dat we samen boos gaan slapen. Hoe kunnen we dit oplossen en wie herkent dit?
gr. Jaap
Lees hier de al gegeven antwoorden

Waarom hebben mannen en selectief geheugen?(12 )2008-12-16 11:13:00
Dan heb ik er ook nog wel een, mijn man (en meerdere vrienden van hem ook) kunnen blijkbaar de geboortedatum van hun vrouw of de trouwdatum niet onthouden. Maar de uitslagen van voetbalwedstrijden kunnen ze na jaren nog zo voor de geest halen. Is dit nu gebrek aan belangstelling voor zaken die met de partner te maken hebben of is hier ook weer een wetenschappelijke verklaring voor LOL.
Groetjes WomanX
Lees hier de al gegeven antwoorden

Waarom halen vrouwen altijd oude koeien uit de sloot?(11 )2008-12-11 11:53:00
Wanneer ik wel eens een woordenwisseling met mijn vrouw heb dan haalt ze er soms dingen bij die meer dan 4 jaar geleden gebeurt zijn. Dit doet ze niet af en toe maar heel vaak. Mijn tijdspanne van problemen is een paar weken en daarna is het zand er over, we hebben het uitgepraat niet meer over hebben. Maar blijkbaar werkt dat bij vrouwen anders, wie kan daar eens een logische (mannelijke) verklaring voor geven?
Groet Ad
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).