Vraag en antwoord overzicht �� Relatieproblemen.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Breuk in relatie na plots overlijden van ex vrouw(2 )2016-05-22 16:15:00
Hallo,
Misschien vind ik hier een antwoord op mijn vraag en hoe ik er moet mee omgaan. Ik had sinds een maand een leuke man leren kennen op een datingsite,het was een goede match en het klikte perfect. Hij heeft me voorgesteld aan dochter en haar vriend en zelfs aan zijn vader. Dan is de mama ziek geworden van zijn dochters (ex vr) en is overleden. Een hele klap voor de dochters en voor hem. Ik heb me op de achtergrond gehouden en via sms hem gezegd dat ik er altijd zou zijn om te steunen en een luisterend oor .
Nu krijg ik via sms het bericht dat het overlijden van zijn ex hem zo heeft aangegrepen en dat hij nu plots besefte hoeveel hij nog van haar hield , en hij nu geen tijd en plaats heeft voor een nieuwe relatie en mij bedankt voor de leuke tijd samen. Ondertussen ben ik wel verliefd op hem en kan ik dat moeilijk aanvaarden dat jij na 5jaar scheiding plots van zijn overleden vrouw houd. Hoe moet ik daar mee omgaan ,op mijn berichten antwoord hij niet en bellen durf ik niet. Ik zie hem graag en zou hem dat duidelijk willen maken zelfs al moet ik wachten. Graag zou ik hier een antwoord op krijgen .
Gebroken hartje x
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reacties op de pagina: Relatieproblemen(6 )2014-06-08 11:11:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Relatieproblemen. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Jezelf leren kennen door relatieproblemen!(1 )2013-02-14 16:50:00
hoe moeilijk kun je het jezelf maken, vraag ik me tegenwoordig af.
ik kom uit een lange relatie van meer dan 20 jaar waarin mijn partner last heeft van depressieve buien. aangezien ik ook samen met hem werk in ons bedrijf, is me dit erg zwaar geworden. de optimist die ik altijd was, heeft me er altijd doorheen geholpen. tot ik verliefd werd op een ander, en niet zo n klein beetje ook. echter, ook al zei mijn verstand dat ik het met die ander moest proberen en ook mijn gevoel. toch kon ik het niet. ik zag mijn partner veranderen in een hoopje ellende, en dit deed mij teveel zeer. ook het kapot gaan van het eigen bedrijf door mijn verliefdheid, kon ik niet aan. de relatie met die ander is gestopt door vervelende omstandigheden, het bleek niet zo n geweldige man te zijn als ik had gedacht en ik ben het gaan uitzoeken met mijn relatie. deze is echter door alles nog depressiever geworden, wat zich ook heeft geuit naar agressieve uitingen naar mij toe. zelf heb ik het bedrijf weer op de rit gekregen en ook met hem gaat het nu wat beter nadat ik veel energie in onze relatie heb gestoken dmv gesprekken en hem mee naar buiten nemen om hem uit zijn depressie te helpen, en hij gaat in therapie.. Persoonlijk ben ik best moe van alles, maar heb ook mijn eigen zwakheden ingezien, dat ik niet graag alleen ben en slecht met stress en druk kan omgaan. ik doe mijn best dit te overwinnen. Ik weet dat er ergere dingen zijn dan persoonlijke omstandigheden, ben tenminste nog gezond, maar het leven kan toch best zwaar zijn. Natuurlijk is het mijn eigen keuze dat ik in deze situatie met partner en bedrijf blijf, maar ik zie geen betere mogelijkheden, iets waar ik gelukkiger van zou worden. dus inmiddels denk ik, alleen gezondheid en vrede met jezelf is al een hoog goed om te hebben. Het leven is een leerproces en hoewel zwaar ook best mooi om mee te maken. Ik probeer mijn eigen rust momenten te pakken en zelf leuke dingen te doen, mezelf te ontwikkelen. En dan hoop ik dat ik er beter uit kom. Soms vraag ik me alleen af of ik het mezelf niet te moeilijk maak en wanneer de grens is bereikt? (ik ben 46)
Lees hier de al gegeven antwoorden

niet meer denken aan elkaar symptoon van houden van??(1 )2012-09-10 12:10:00
Ik had een vraag. Mijn vriend heeft het gister uitgemaakt omdat hij niet meer aan mij dacht nu hadden we al langer dan 2 jaar. Is niet zo dat als je van elkaar houdt sommige dingen verdwijnen zoals voortdurend aan elkaar denken en wanneer je dan tijdens het vrijen weer het gevoel naar boven voelt komen omdat het dan iets speciaals is? Ik heb het idee dat mijn vriend niet door heeft dat het een symptoon van houden van is want ik denk ook niet meer voortdurend aan hem maar ik houd wel veel van hem. Ik hoop dat u mijn vraag wilt beantwoorden.
Groetjes een verdrietig meisje
Lees hier de al gegeven antwoorden

Relatie niet belangrijk meer na overlijden dochter van vriend(1 )2011-09-20 14:07:00
Mijn vriend met wie ik morgen 1 jaar zou gaan heeft 8 weken terug op een tragische wijze zijn dochter van 21 jaar verloren. We weten nog niet zeker of het een ongeval of een misdrijf was. Ik ben er altijd voor hem, hoor hem aan,toon begrip en heb er zelf ook veel verdriet om. Maar op een of andere manier is hetgeen wat ik hem geef niet voldoende of goed genoeg voor hem. Hij zit alleen maar achter de computer om dingen uit te zoeken of op Hyves. Hij "vergeet" mij als ik bij hem ben, de laatste twee weken kunnen er geen knuffels meer af en voelt het alsof hij mij negeert.

Gebeurt dit vaak na het overlijden van een kind van een geliefde?
Ik weet niet meer wat ik moet doen......??

Radeloos
Lees hier de al gegeven antwoorden

Hoe weet ik of ik hem kan vertrouwen?(4 )2011-09-06 13:44:00
Hallo, ik ben al ruim 2 jaar getrouwd met mijn man. Ik heb hem in ong. ruim 1 jaar tijd tot 2x aan toe verdacht van vreemdgaan, waarvan ik bij de 2e x(afgelopen week)nog steeds niet helemaal zeker ben van zijn (naar mij toe uitgesproken) onschuld. De 1e x heb ik hem gevraagd of hij vreemd ging en er ook bij verteld waarom ik dat dacht. Hij heeft me verteld dat er niets was en ik me geen zorgen hoefde te maken, maar hij was wel teleurgesteld in het feit dat ik hem wantrouwde. Zijn verhaal klopte. Alleen bij de 2e x ontdekte ik een berichtje van zijn ex, die ik overigens maar voor de helft kon zien. (Mijn man zegt dat die ex niet helemaal goed is en bijv.dromen heeft, oa over mijn man wb gebeurtenissen en zij smst of mailt hem dit dan) In het berichtje stond:"Jammer kan ze niet wat langer wegblijven...",etc. (Dit las ik de dag voor ik een avondje ging logeren) De volgende dag, nadat ik weg was geweest, moest en zou ik weten of er nog meer berichten waren. En ja hoor 1 bericht, de rest van alle berichten heeft hij gewist. Het berichtje van zijn ex was verstuurd om 00.27u (die nacht was ik niet thuis) en er stond in:" Zoo weer thuis, toch spetters bij Hilversum, beetje jammer weer. Slaap lekker, ik had heel graag nog ff langer naast je gelegen! Kus". Ik werd woest en kreeg hartkloppingen en heb meteen tegen mijn man gezegd dat ik met hem wilde praten. Ik heb gevraagd of hij mij eerlijk zou zeggen of hij vreemd gaat als ik het hem vroeg, waarop hij zei "natuurlijk, die belofte hebben we toch naar elkaar toe!" (en dat is ook zo) Dus ik heb t hem gevraagd en hij zei niet vreemd te gaan. Dus ik heb meteen alles op tafel gegooid en tegen hem gezegd van die berichtjes en dat ik nu niet weet of ik hem kan geloven. Hij zei niets van dat laatste bericht af te weten en ook dat hij gewoon alleen thuis was. Ik moet toegeven dat ik ook redelijk onzeker ben en bang ben hem kwijt te raken. Nou is hij wederom teleurgesteld en kwaad omdat ik geen vertrouwen in hem en onze relatie heb. Dat we het hier (bij de 1e x) al over hebben gehad en goede afspraken met elkaar hebben gemaakt wat dit betreft. Maar zeg eerlijk, wat moet ik dan denken na het lezen van die berichtjes. "Ik had nooit zomaar in zijn mobieltje moeten neuzen en wat dat allemaal wel niet zegt over mijn vertrouwen in hem "Zegt hij. Maar als ik dat 1e berichtje nooit (toevallig) had gezien, dan was er van mij kant helemaal geen wantrouwen naar hem toe. Ik kan nu niets meer goed doen, ik moet hem laten zien en merken (op de 1 of andere manier) weer vertrouwen in hem en onze relatie te hebben. Ik wil wel, heel graag, want wil hem zeker voor geen goud kwijt. Maar hoe? Moet ik mijn eerder gevoel daarvoor opzij zetten en gewoon doorgaan?
Lees hier de al gegeven antwoorden

Mijn ex heeft het uitgemaakt omdat ze met zichzelf in de knoop zit(1 )2011-05-26 14:01:00
Ik en mijn ex hebben een relatie van 4 jaar gehad. Het ging allemaal goed totdat we schulden kregen en we ruzies kregen omdat die dingen ons irriteerde. Ze zegt dat ze van me houdt en gek op me is alleen niet meer verliefd. We wonen nog steeds samen en slapen nog naast elkaar in bed en ze noemt me nog schat ze kust me en knuffelt me. Ze zegt dat ze nu niet verder kan omdat ze niet weet wat ze wilt. Toch is er een aantrekking kracht. Zoals gister avond dat ze zei tegen me ik wil met je zoenen. Dus ik zoen haar terug, toen zei ze ik verlang naar je en van het een kwam het ander. ze had het er moeilijk mee dat zag ik. Maar ik weet niet meer wat ik moet ik ben echt super gek op haar en hou heel erg veel van haar. We praten veel en dan zegt ze ik kan nu niet verder met je en misschien ooit wel. Ze wil vrijheid, en aan zichzelf werken. Kan iemand mij pleasse wat tips geven ik weet niet meer wat ik moet:(
Lees hier de al gegeven antwoorden

Teleurstellingen(2 )2010-10-29 10:04:00
Hoe kan ik omgaan met de teleurstellingen in mijn relatie ? ik wordt zo vaak teleurgesteld en lig bijna elke nacht huilend in bed. en bij hem dringt het niet zo tot hem door, hij doet gewoon zijn ding en denkt er niet eens aan, of aan mij denk ik
Lees hier de al gegeven antwoorden

mijn man krijgt een kind met een andere vrouw(4 )2010-05-20 19:31:00
Beste,
Ik ben een vrouw van 36 en woon samen met een man van 44. Voordat wij gingen samenwonen hadden wij al een open relatie. Mijn man is een geweldige man, maar monogamie is niet zijn sterkste kant. Ik heb dat stukje ook niet nod, wel eerlijkheid, passie en een sterke band. Die band is er. We hebben samen hard geknokt, hebben samen een bedrijf en hebben veel plezier samen. Alles was goed en het concept "open relatie"leek voor ons uitstekend te werken.
Zoals ik al zei, mijn man is het type "foute man" Hij trekt vrouwen aan en hij geniet van de aandacht. In veel van zijn relaties ging hij vreemd, het heeft niets met de vrouw te maken, het is niet dat hij iets te kort komt, het is niet dat hij niet van de vrouw houd, hij zoekt gewoon graag de spanning en aandacht. Ik wist dat, ik wist ook dat hem veranderen geen optie was, ik wilde alleen niet tegen gelogen worden. Dat doet hij niet. Hij heeft zich aangepast, houd rekening met mijn wensen, zo slaapt hij altijd thuis en is eigenlijk altijd thuis als ik thuis kom. Hij neemt altijd zijn telefoon op en zet mij duidelijk op de eerste plaats. Ik vraag niet teveel en als ik dat wel doe, dan krijg ik eerlijk antwoord. Ik wist wel van de andere dame, maar ze zat me niet in de weg. Hij was duidelijk, hij woont en deelt zijn leven met mij. Alles was prima....Totdat de andere dame in kwestie zwanger was.... de tweede keer in haar leven dat ze "per ongeluk" zwanger was. Ik ben natuurlijk door alle fases heen gegaan, van ongelofelijke woede tot intens verdriet. Hij wilde eigenlijk geen kinderen, zeker niet met haar, dat wist ze heel goed, maar toch... Het is fout gegaan en ze heeft het gehouden. Vandaag word het kindje geboren. Ik heb een tijdje geleden besloten het een kans te geven. Ik wilde niet alles opgeven wat we samen hadden. Hij wil er voor het kindje zijn en ik respecteer hem daar enorm in. Maar ik ben er natuurlijk ook nog, ik heb ook mijn verdriet en ben erg eenzaam. Niemand begrijpt dit en mensen vragen af waarom ik hem niet buitenzet. Maar moet ik dan echt alles opgeven omdat iemand anders heeft besloten zwanger te worden. Voor als nog wil hij kijken hoe het gaat om het kindje een paar keer in de week te zien. Hij weet niet hoe hij gaat reageren, maar wil niet van zijn verantwoording weg lopen. Ik kijk ook hoe het gaat, ik ben nu redelijk rustig, maar weet niet hoe ik straks moet reageren als hij thuis komt. Hij krijgt een kind vandaag, en ik ben er geen deel van. Stap voor stap ben ik door alle emoties heen gegaan, ik heb gehuild en gegild, ik heb dagen niet vooruit gekund. Maar we lachen ook veel samen en onze liefde is sterk. Ik vraag me alleen zo vaak af, of ik nu echt zo fout ben, om bij mijn man te blijven. ik heb hem wel gevraagd en gezegd dat hij misschien beter gewoon naar haar kon gaan en bij zijn nieuwe gezin zijn. Maar hij wil dat absoluut niet. Hij heeft haar atlijd gezegd niet bij haar te willen zijn om samen te wonen, hij wil niet zichzelf door een kind laten manipuleren. maar hij wil haar en het kindje ook niet kapot laten vallen en buigt zich nu door alle bochten om iedereen gelukkig te houden. ik weet niet hoe dit in de toekomst moet, soms denk ik, we redden het wel. Maar ben ik nu fout of heb ik het recht om te vechten waar ik van houd!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Film gekeken met een vriend, einde relatie?!(2 )2010-03-04 11:03:00
Ik heb een half jaar geleden film gekeken met een gewone vriend,allemaal niks bijzonders maar dit heb ik toen die tijd niet verteld aan mijn vriend aangezien ik die bewuste dag een soort van ruzie met hem kreeg. nu dus een half jaar later is e er achter gekomen en is ontzettend boos en voelt zich bedrogen. hij heeft onze 3 jarige relatie uitgemaakt om deze reden. nu wil ik hem natuurlijk terug, maar hij weet het nog niet. krijg alleen maar smsjes met dat ie vind dat ik echt te ver ben gegaan. mijn vraag wat moet ik hier mee. zal mijn (ex) vriend mij alleen willen laten voelen dat hij het niet leuk vind dat hij boos is of is hij het vertrouwen door dit kwijt waardoor hij me echt aan de kant zet?
Lees hier de al gegeven antwoorden

wat moet ik doen...(1 )2009-12-07 23:55:00
ik heb een jongen 3 maanden geleden leren kennen. hij zegt dat hij gevoelens voor me heeft en dat hij verliefd op me is.... hij is ook mee op vakantie geweest en hebben we gezoend... toen heb ik gevragen of hij een relatie met me wilde... dat wilde hij wel alleen moet het nog geheim blijven... de vakantie was voorbij en ik hoorde of zag hem niet meer... ik moet elke keer zelf bellen en dan zegt hij dat hij het druk heeft met zijn werk. dat hij geen tijd heeft om mij te bellen... ik heb gevragen of hij over 3 weken wil blijven slapen (want wij hebben feest) en toen zei hij dat hij dat nog niet wist... ik vroeg aan hem of ik onze relatie al bekend mocht maken en toen zei hij dat hij daar vandeweek met mij over wou praten. eerst zei hij dat het wel goed kwam en naderhand zei hij dat het voor hem een zwaar gesprek word... hoe moet ik dit nou allemaal zien...? is het positief of negatief? komt het goed of niet?

Groetjes J
Lees hier de al gegeven antwoorden

stiekem roken ea kleine dingen(1 )2009-10-27 22:40:00
Wij kennen elkaar nu negen jaar en zijn een jaar samen. Mijn vriend is inmiddels zo goed als gescheiden na een huwelijk van 35 jaar. Alles is ok,maar ik heb een ontzettend probleem met vertrouwen. Een aantal keren heeft hij sms jes verzwegen die plaatsvonden tussen een collega en ( ook ex vriendinnetje) Deze waren volgens hem niets zeggend en heeft me meerdere keren verteld dat het over was tussen hun. Sms jes tussen hun hoorden niet in zijn gsm en dus heeft hij ze verwijderd.
Ik ben er achter gekomen, omdat ik in zijn gsm( logboek) ben gaan kijken.
Ook niet goed ik weet het, maar ik word gek van die onrust. Daarnaast hadden we samen een deal op 1 januari dat we zouden stoppen met roken, maar heb ik een aantal malen sigaretten gevonden, hem daarmee geconfronteerd omdat ik het haatte als hij stiekem zou roken. Beloofde toen het niet meer te doen, maar helaas nu word ik regelmatig recht in mijn gezicht aan gelogen. Ik weet dat hij zo nu en dan stiekem rookt, want ik ruik het en ik ben ontzettend gekwetst dat hij hier nog steeds over liegt. Ik haat leugens en word hier ontzetttend onrustig van.
Kortom wat moet ik hiermee? Als ik er wat van zeg dan ontkent hij..
Lees hier de al gegeven antwoorden

hij heeft een kinderwens, ik niet(1 )2009-07-29 09:37:00
Ik ben een vrouw van 43 jaar, en heb sinds 6 jaar een vriend van bijna 48 jaar.
Ik heb 2 kinderen van 14 en 17 jaar, hij heeft geen kinderen.
Een paar weken geleden begon hij er over dat hij een kind wil.
Daar heb ik op mijn leeftijd geen zin meer in. We hebben hier al weken ruzie over, hij vindt dat ik niet genoeg van hem houd, als ik dit niet voor hem over heb.
Lees hier de al gegeven antwoorden

contact via datingsite terwijl we nog niet echt uit elkaar zijn(2 )2009-07-03 17:09:00
Hallo, mijn man is na een huwlijk van 13 jaar vreemdgegaan met een collega. Hij was zichzelf kwijt en wilde ook op zichzelf gaan wonen. Eerst wilde ik hem die tijd gunnen en hiel hoop. Tot ik erachter kwam dat hij met die collega was geweest. Ik heb hem de deur gewezen en gezegd dat ik moest nadenken. Hij leek dat te begrijpen. Hij zag in dat het stom geweest was en het was naar zijn zeggen echt nmalig. De weken daarna heb ik gigantisch veel verwijten over me heen gehad. Dat het eigenlijk allemaal an mij la en dat ik hem psychisch gesloopt had.

Twee weken geleden hebben we voor het eerst een heel goed gesprek gehad, waarna we in ieder geval weer vriendelijk konden zijn. Hierna kwa hij ermee dat er een stuk besef bij hemzelf was gekomen dat hij ook een groot aandeel in alles gehad had. Dit voelde goed. Ik durfde het heel voorzichtig weer aan. Nog niet samen in 1 huis, maar wel opbouwen heen. Hij kon zich hierin vinden en we spraken af elkaar niet los te laten en trouw te blijven.

Per ongeluk kwam ik erachter dat hij toen hij net bij mij weg was zich heeft ingeschreven op een datingsite. Slik!
Ik heb een profiel aangemaakt en heb contact met hem gezocht. Ik voreg hem of zijn relatie echt over was. Ik had gehoopt dat hij zou schrijven dat hij aan het opbouwen was met zijn vrouw en dat hij vergeten was zijn profiel te verwijderen.

Helaas, ik kreeg een bericht terug dat de relatie echt over is. En dat hij een maatje mist.

Ik weet het nu niet meer. Ik durf hem er eigenlijk niet mee te confronteren, omdat het zo fout voelt wat ik gedaan heb. Aan de andere kant had het ook zomaar iemand anders kunnen zijn die hem gemaild had. Het lijkt wel of hij iemand achter de hand wil houden voor het geval ik alsnog zeg het is over.

Maar het voelt als bedrog.

Wat moet ik hier nu mee??
Lees hier de al gegeven antwoorden

Mijn vriend toont geen berouw na vreemdgaan en misbruik vertrouwen.(1 )2009-02-15 19:53:00
Ik ken mijn vriend al 20 jaar. Heel langzaam na een moeizame jeugd heeft hij destijds mijn vertrouwen gewonnen en kon ik me kwetsbaar open stellen. Alles kon ik hem vertellen. Tien jaar geleden heeft hij - toen onze tweede dochter was geboren - een relatie gehad met een collega van meer dan een jaar. Destijds wees alles op vreemdgaan. Ik kreeg zelfs een nare scheldbrief waar dit op niet-dubbelzinnige wijze in beschreven stond. Maar mijn vriend overtuigde me dat ik hem kon vertrouwen en ik twijfelde hier niet aan. Nu een jaar geleden is hij weer voor ongeveer een half jaar vreemd gegaan. Afgelopen jaar kwam ik overal achter. We zijn aan het kijken of we toekomst hebben. Wat mij dwars zit is dat hij geen schuldgevoel heeft en geen berouw heeft. Hij wil vooral naar de toekomst kijken. Ik zit nog vol in het verdriet. Hij begrijpt niet de diepte ervan. Is er toekomst?
Lees hier de al gegeven antwoorden

Mijn relatie is niet zo als het hoort(5 )2008-12-22 19:33:00
Ik heb nu een half jaar een relatie met een lieve vrouw, maar het gaat niet zo als het moet zijn. We hebben wel wat bepaalde interesses in dingen zoals dansen en andere dingen wat we samen kunnen doen maar dat is het probleem niet. Het probleem ligt hoofdzakelijk bij mij. Ik heb moeite om mij eigen te uiten in mijn gevoelens en lieg dan ook regelmatig, dat heeft met mijn verleden te maken omdat ik als kind al niet begrepen werd, en op alle vlakken werd mishandeld door mijn vader, of ik nu wel de waarheid sprak of niet ik kreeg altijd op mijn lazer, dus waar moet je voor kiezen dan, dit is dus het probleem waar ik nog steeds de naweeen van heb. Wat dus ook er aan bijdraagt dat mijn relatie's niet goed gaan maar altijd stuklopen. De vrouw die ik nu heb wil ik niet meer kwijt maar als dat zo door gaat raak ik ze wel kwijt en dat wil ik niet, is er misschien iemand die mij een oplossing kan geven of bruikbare tips alvast bedankt. Otto
Lees hier de al gegeven antwoorden

Ik vind het moeilijk om mijn partner mijn vertrouwen te geven, hoe kan ik dit veranderen?(2 )2008-10-23 21:17:00
Ik heb een relatie van 7,5 jaar achter de rug en dat is nu 1,5 jaar geleden.
Het laatste jaar van de relatie ging niet zo goed en ik heb er alles aangedaan om het te redden. Totdat ik erachter kwam dat mijn partner vreemd ging. Toen was het gelijk over voor mij. Ik ben nu 1,5 jaar verder en ik heb sinds 7 maanden iemand waar ik enorm gek op ben. Ik ben bang om weer gekwetst te worden en vind het moeilijk om vertrouwen te hebben in de ander. Ik vraag vaak bevestiging aan hem maar dat werkt alleen maar averechts. Hij neemt hierdoor alleen maar meer afstand.

d
Lees hier de al gegeven antwoorden

Hoe krijg ik het vertrouwen in hem weer terug?(14 )2008-04-17 20:46:00
Vorig jaar heeft mijn man op het werk een liefdesaffaire gehad. Toen ik erachter kwam heeft hij die affaire vaarwel gezegd en hij beweerd dat hij voor mij wil blijven gaan. Het is nu dus ruim een jaar geleden en ik blijf me hier erg rot over voelen. Elke keer als hij gaat werken hoop ik niet dat hij ''domme'' dingen doet. Verder is sindsdien ons intieme leven ook niet meer wat het geweest is. Ik heb simpelweg geen zin meer in. (stel dat hij aan haar denkt als we vrijen, nou nee, dan maar niet)

Soms weet ik niet meer wat ik moet doen. Ik kan gewoon niet vrolijk en normaal leven omdat ik hem niet meer vertrouw. Hoe krijg ik het vertrouwen in hem weer terug? Of moet ik toch maar gaan scheiden.

gr S
Lees hier de al gegeven antwoorden

Er achter aan blijven hobbelen?(3 )2008-01-03 14:19:00
Hey, ik ben 20 jaar, en heb mijn eerste vriendje 3 jaar geleden leren kennen.. Misschien is dit een totaal domme vraag maar ik zou niet weten wie ik dit anders zou moeten vertellen.. Het is ook niet heel ernstig maar het zit me toch wel dwars.. Ik heb hem dus ontmoet op mijn 17de we kregen verkering en het was geweldig alles! toen het op mijn 19de uitging wegens omstandigehden het liep niet meer lekker en de pubertijd had er denk ook wel mee te maken!
Uiteindelijk is het nooit uitgeweest heb altijd nog af met hem gesproken tot nu! Ik heb heel vaak gehad dat ik er geen zin meer in had, maar ik kom niet van hem af.. ik heb het met hem over gehad en hij wil nix hij wil niets vast maar ik ben de enige voor hem.. hij vind zichzef te jong wat ik totaal begrijp! maar wat moet ik nu toch.. uit maken wat wss nooit zou kunnen of hem toch maar zijn zijn geven en dus alleen afspreken zonder wat met hem te hebben.. ik wodrt gek aaaaaaaaaa mag ik iemand zijn mening
groetjesss
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).