Vraag en antwoord overzicht �� Flirten.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Reacties op de pagina: Flirten(4 )2013-10-10 10:03:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp van deze pagina!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Waarom flirt ze?(2 )2012-01-18 10:50:00
Ik ken een meisje/vrouw op mijn werk ze heeft een partner ze flirt dagelijks met mij als ik haar zie wat is hier de bedoeling van bedoel waarom heeft ze dan een partner als ze met mij flirt om te kijken of ze nog in de smaak valt bij andere mannen wat een onzin flirten doe je als je vrijgezel bent zo krijg je ook geen misverstanden zoals vreemdgaan etc Ze geeft mij valse gevoelens waar ik uiteindelijk niks aan heb als men 1 keer of 2 keer flirt ok ala is niet erg maar telkens als we elkaar zien dat flirt ze en niet zoon beetje ook ze stelt vragen als of ik op het politie br zit?
Enige advies ervaring hier iemand?
Lees hier de al gegeven antwoorden

is ze verliefd op mij ?(1 )2011-12-02 10:20:00
Ik ben 46 jaar en 12 jaar gelukkig getrouwd
Via de school van mijn dochter heb ik af en toe contact met een andere, alleenstaande mama. Vraag is of de signalen die ik van haar ontvang op verliefdheid zouden wijzen. We hebben geen vriendenrelatie, zien elkaar om de paar weken of zo, we staan eerder afstandelijk tegenover elkaar.
1. Toen ik haar een tijd geleden bedankte omdat ze me hielp voor de balletles van mijn dochter een dot te maken, zei ze plots "graag gedaan schat", wat ik toen heel raar vond. Ze is helemaal geen flirterig type, ziet er ook heel sober en eenvoudig uit, wil qua uiterlijk en gedrag helemaal niet opvallen.
2. Onlangs zaten we met anderen aan tafel, bij het afhalen van de kinderen na een verjaardagsfeestje, met eem glas. Toen ik grappend zei dat ik al heel oud was, ongeveer 10 jaar ouder dan de rest van het gezelschap, legde ze haar hand op mijn voorarm met de woorden "wij verschillen niet zoveel in leeftijd". met een liefhebbende toon. Ze bleek inderdaad iets ouder dan ik dacht, slechts 4 jaar jonger dan ik. Op het moment dacht ik zo van, waarom zegt ze dat nu ? Achteraf zie ik op een foto dat haar pupillen groot waren.
Het is iemand die me wel aan het hart ligt, als goede vriendin (wat ze nu niet is) zou ik veel aan haar kunnen hebben, maar welke signalen zijn dat nu ? Intuitief heb ik het gevoel gehad dat er iets achter zit.
Dank bij voorbaat voor de reacties
Lees hier de al gegeven antwoorden

Hoe te handelen, flirten met een jongere dame.(3 )2011-07-10 15:23:00
Hallo, Ik ben een pas gescheiden man van 43, en nu wil het dat ik i.v.m mijn werk veel in contact kom met vrouwen. Laatst moest ik een jonge dame van 21 begeleiden, nu ben ik nog al flirterig aangelegd, maar bedoel er verder niets mee. Nu blijft deze dame flirten met mij, iets wat ik als man natuurlijk niet erg vind. Het probleem is dat ik nu even niet meer weet hoe verder te reageren, aangezien ik ook wel houd van een beetje flirten/ flauwe kullen, tot op zekere hoogte, met de vrouwelijke collega's. Dit is de eerste keer dat ik niet weet wat de beste manier is om dit netjes af te handelen, in mij roept het "oer instinct" maar mijn gezond verstand zegt "tot hier en niet verder" Ik kan het tactisch oplossen maar ik wel de goede en ongedwongen werk relatie die we hebben natuurlijk niet verliezen.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Wat betekend duim tussen wijsvinger en middelvinger(1 )2011-06-26 12:15:00
Is dit nou ook flirten als een vrouw dat doet?
Lees hier de al gegeven antwoorden

Wat wil dit flirten zeggen ?(1 )2011-06-14 16:33:00
IK ben een 46-jarige vrouw. Sinds januari volg ik terug lessen. Toevallig leerde ik n van de leerkrachten - een man van ongeveer mijn leeftijd - beter kennen. Hij stuurde me als eerste een sms en sindsdien blijven we sms-en en mailen, vaak enkele keren per week. Vaak neemt hij het initiatief, soms ik. IK zie hem n keer per week, enkele malen zijn we op een terrasje iets gaan drinken, maar dat blijft afstandelijk. Nochtans toont hij interesse en geeft leuke complimenten via sms en mail. Soms ondertekent hij met lieve groeten. IK vind hem best aantrekkelijk, maar zowel hij als ik zijn getrouwd. Dit is toch al een maand of 2 aan de gang. Telkens ik denk dat hij ermee zal kappen, krijg ik toch weer een mailtje of sms. Ik zie wel dat zijn belangstelling en zijn bewondering oprecht is, maar ik kan er kop noch staart aan krijgen of hij gewoon vriendschap wil of toch meer. Wat hiervan te denken.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Hoe merk ik nou dat een man met me flirt?(1 )2011-05-24 11:35:00
Ik heb nogal een interesse in een man, en ik probeer met hem te flirten. Alleen kan ik niet geheel uit hem opmaken of hij ook met mij flirt of mij ziet zitten.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Is zij verliefd op mij?(2 )2011-05-24 11:21:00
Hallo ik ben een man van 45 en ben verliefd op een vrouw van 27. Ik zie haar op kooravond en vind haar te gek. Ik stuurde haar een sms met het volgende. Hoi Y. Ben je soms verliefd op me. Stuur me een sms met A ja B nee of C weet nog niet.Geen reactie natuurlijk. Ik belde haar op en vroeg of ze mijn sms had gehad. Ja zei ze maar ik kende je telefoonnummer niet. Toen heb ik haar mijn oprechte excuses aangeboden dat ik de sms had verstuurd. Een te impulsieve reactie. Misschien moet zij niets van mij hebben en heb ik mij misschien de kop gek laten maken. Moet ik het direct aanpakken op de vrouw af vragen of moet ik geduld hebben. Mannen blijven jagers natuurlijk. Groet E
Lees hier de al gegeven antwoorden

hoe kan ik goed leren flirten?(1 )2011-03-03 10:16:00
hooi, Ik vind een jongen uit mijn klas leuk en tijdens de franse les zaten mijn vriendinnen en ik bij elkaar en naast ons zaten hij en zijn vriend.
Na de franse les zei mijn vriendin dat hij met mij flirte en ik met hem maar zelf heb ik daar niks van doorgehad... Hoe kan ik merken dat iemand met mij flirt? en hoe kan ik leren flirten? het staat wel uitgelegd, maar merken jongens dat ook echt op? en zien ze dan ook waarom je het doet?
Groetjes Annique
Lees hier de al gegeven antwoorden

Hoe kan ik flirten?(1 )2008-04-25 16:33:00
Ik vraag me af hoe je eigenlijk moet flirten jullie zeggen het wel een beetje maar het blijft moeilijk om te begrijpen.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Mijn vriendin kan het niet laten om te flirten, is dit normaal?(13 )2008-01-13 03:43:00
Ik heb nu 2 jaar een leuke vriendin en we denken serieus na over een toekomst samen. Ik heb echter 1 probleem, ze kan het niet nalaten om te flirten als ze een leuke jongen ziet. Ik zie het wel en soms probeer ik het maar te negeren maar soms kan ik er ook erg boos om worden. Ze geeft aan dat het allemaal niets voorstelt en dat ze echt niets met een ander wil maar dat ze het spelletje zo leuk vindt. Voor mij is het echter geen spelletje maar elke keer voelt het als een mes in mijn rug. Dit kan ik haar maar niet duidelijk maken. Volgens mijn vriendin is het vrij normaal en onschuldig dat mensen die een relatie hebben af en toe flirten. Ik weet niet of ik hier ooit mee kan leren omgaan. Graag eens wat meningen van anderen a.u.b.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).