Vraag en antwoord overzicht �� Liefde en vreemdgaan.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Er is mijn hele 40 jarige relatie lang altijd(0 )2017-04-02 15:32:00
Ik heb op 19 jarige leeftijd verkering gekregen met mijn toen 18 jarige man. Na een jaar of 2 zei hij dat hij toch ook wel eens iets wilde met een ander meisje. Maar hij wilde mij ook niet kwijt. Dilemma. Hij was een laatbloeier en had nog nauwelijks ervaring. Dus ik vobd dat ik hem toch maar ruimte moest geven. Dat het ons anders ws later zou gaan opbreken. Hoewel ik het bepaald heel erg vond. Er is nooit veel bijzonders gebeurd omdat hij wel leuk was qua uiterlijk, maar bepaald geen versierder. Na een paar jaar begon hij over advetenties in sxboekjes. Voorloper van de huidige sxsites.Dat wilde hij ook wel.
Dat ging dan over partnerruil zoals dat toen heette. Ik heb daar in toegestemd met het idee dat dat eenmalige dingen zouden zijn die hem in staat stelden toch eens andere ervaring op te doen. Uiteindelijk hebben we heel veel stellen de revue zien passeren. Meestal was het eenmalig omdat ik eigenlijk geen behoefte daaraan heb. Ik ben niet erg sxueel georienteerd. Waarover ik me altijd schuldig voel. Ik kan hem naar mijn eigen idee niet geven waar hijbehoefte aan heeft. Hij is heel erg sxueel georienteerd. Nuer dat hij dat heel erg etaleert hoor. Hij us altijd een mooi en respectvol mens als persoon, dat is het gekke.
Ik heb nooit nee tegen hem gezegd in onze
Lees hier de al gegeven antwoorden

wat te doen nu ik vreemdgaan heb ontdekt? HELP!(4 )2016-06-05 01:05:00
Ben net terug van een super vakantie met mijn man. We hebben allebei moeilijk jaar achter de rug kwa gezondheid Hij burnout en vind (dacht ik) dat het ook wel goede dingen heeft gebracht. We praten meer b.v. Echter maand geleden zag ik een verdacht appje oplichten in zijn mobiel afkomstig van een collega van hem. Nee, ze hadden niets maar hij heeft veel steun aan haar gehad tijdens zijn ziekte en gaan vriendschappelijk met elkaar om.In de laatste week v onze vakantie ontdekte ik dat er meer aan de hand was. Ik heb het niet direct uitgesproken,hoewel ik me verschrikkelijk voelde. Ik dacht missch is dit wel laatste vakantie met hem en ik heb het er beste van gemaakt. Hij was ook liefdevol en gezellig en hebben het mooi gehad. Onvoorstelbaar.
Plan is: hem dit vertellen met 2 opties of kappen met haar en met ons verder en dan werken aan onze relatie of ik ga zonder hem verder. Ik wil geen 2e keus zijn. Of ik ga eerst naar haar en vertel dat ik het weet. Misschien kapt zij dan Zij is ook getrouwd en heeft 2 kinderen.
Wij zijn 32 jaar getrouwd. Kunt u mij a.u.b. een tip geven? Ik wil dit (nog) niet met vriendinnen of familie bespreken aangezien dan 'samen verder' helemaal lastig lijkt. Alvast bedankt. Gr.KV
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reacties op de pagina over vreemdgaan.(172 )2014-12-01 22:43:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp vreemdgaan. Aangezien dit een gevoelig onderwerp is zal goed op de reacties gelet worden en kwetsende reacties of reacties met grof taalgebruik aangepast of niet geplaatst worden. Vriendelijke groet, Hein Pragt.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).