Vraag en antwoord overzicht �� De betekenis van getallen en cijfers.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Invloed Perzische cultuur (ten tijde van kruistochten) op getal 13 in westerse wereld als ongeluksgetal(0 )2018-04-19 11:00:00
Tijdens de tentoonstelling over de kruistochten in het Catharijneconvent enige jaren geleden werd, naar ik me herinner gemeld dat het bijgeloof van 13 als ongeluksgetal vanuit Perzi de Westerse wereld is binnengekomen. Op internet vind ik in de verklaringen over de oorsprong van 13 als ongeluksgetal niets terug. Klopt mijn herinnering niet? Niet goed gekeken op internet?
Met vriendelijke groet,
Ariane Rell

PS Zoek deze informatie omdat ik er een stukje in ons kerkblad over wil schrijven.
Lees hier de al gegeven antwoorden

getal pi te zien tijdens mijn slaap!?(2 )2017-08-25 14:26:00
Ik kreeg tijdens mijn slaap het getal pi te zien, dagen en dagen bleef het in mijn geheugen steken en wat moet ik er mee?
Mijn papa's sterfdag :03/14
Mijn vriend's geboortedag : 03/14
Mijn geboortedag: 22/7 = 3,14

Graag zou ik weten waarom, kan iemand mij helpen AUB!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reacties op de pagina over de symbolische betekenis van getallen en cijfers.(10 )2016-05-07 05:34:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp: de symbolische betekenis van getallen en cijfers.
Lees hier de al gegeven antwoorden

betekenis van de cijfers 15125(0 )2014-09-15 03:35:00
Ik woon op Curaao, Curaaose vrouwen roken vaak sigaren
de dikke type Velasques Castilla gedurende het roken zag ik in de sigaren vrij groot de cijfers 15 daarnaast 12 eronder 5 kunt u mij de betekenis geven van deze nummers?
Bedankt voor de moeite Yvonne Damberg
ydamberg59@hotmail.com
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).