Vraag en antwoord overzicht �� Liefde en uiterlijk.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


200% innerlijke aantrekking maar geen uiterlijke klik, wel op intiem vlak(1 )2016-01-30 11:14:00
Ik ben al uren en uren aan het lezen op forums maar vind nergens een gelijkaardig verhaal. Ik heb drie maanden geleden (waarvan 2maand een relatie) een jongen leren kennen die qua persoonlijkheid, karakter, denkwijze en levensvisie volledig bij mij past. Na enkele dates kwam er al snel die eerste kus maar na enkele weken merkte ik aan mezelf dat ik me stoorde aan zijn uiterlijk en houding. Ik twijfelde toen enorm omdat ik het van mezelf nogal overdreven vind om steeds op zoek te zijn naar de perfectie, die toch onvindbaar is. Dus hebben we toen besloten er verder voor te gaan tot enkele dagen geleden... Het was weer sterker dan mezelf en hij merkte aan mijn houding dat er iets scheelde. Hij is helemaal niet z lelijk maar zijn gezicht, kledingstijl en haar zijn helemaal niet mooi. Hoe kan ik zo absurd denken? Kleding kan veranderen, haarstijl ook en zijn houding mag helemaal niet zo bekritiseerd worden vind ik. Ik denk nogal snel wat andere van ons of hem denken. Ik lig met mezelf dus in strijd of ik nu twijfel door wat andere van hem denken of dat ik hem echt niet mooi vind. Is het uiterlijk dan echt z belangrijk? Want op intiem vlak is het wel allemaal dik ok. Kan ik hierin groeien? Heeft het tijd nodig? Voel ik me zo omdat ik gewoon ben om erg zelfstandig te leven en nu ineens alles moet delen? Ik weet het allemaal niet meer en wil hem geen derde keer kwetsen...hij is van goud en zou een wereld voor me verzetten. Jullie verhalen zijn meer dan welkom. Bedankt!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Wat is aantrekkelijk(0 )2014-03-28 09:24:00
Ik werk bij de GGD en wordt geconfronteerd met het gegeven dat steeds meer kinderen op jonge leeftijd aan overwicht lijden. Inmiddels heeft bijna 50% van Nederland last van overgewicht. Dit is hoofdzakelijk te wijten aan de voeding die wij eten. Deze is overdadig vet en bevat teveel suiker en koolhydraten. Het is dus heel logisch dat in een maatschappij waar zoveel dikke mannen en vrouwen rondlopen superslank in jou woorden mager het schoonheidsideaal wordt. Ikzelf vind slank en mager ook veel mooier omdat de meerderheid van Nederland inmiddels veel te dik is. Dat is de reden waarom in Afrika mannen op dikke vrouwen vallen en Italiaanse mannen blonde vrouwen mooi vinden. Dus het afzetten hiertegen heeft geen zin. Ga gezonder leven, eet verantwoordelijker dan hoef je je niet meer af te zetten tegen slankere mensen maar wordt je het zelf ook. De plaatjes in je artikel waarin je vrouwen tegenover elkaar zet en je opmerking plaatst: hoe is het zo gekomen, heb ik je inmiddels antwoord op gegeven. Wat weinig voorrhanden is wordt lekker en mooi gevonden. Slank en mager is zeldzaam, dikke mensen zijn ruim voorhanden. Niet handig dus om dit profiel te verheerlijken. Ik en vele anderen vinden de bovenste rij vrouwen mooier dan de onderste.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reacties op de pagina: Liefde en uiterlijk(4 )2013-11-29 12:59:00
Hier kunt uw reacties op de pagina liefde en uiterlijk plaatsen. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).