Vraag en antwoord overzicht �� Midlifecrisis.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Is webcam (lichamelijk intimiteit) overspel?(3 )2013-05-16 13:31:00
Mijn man zit in een midlifecrisis. Nu ben ik er achter gekomen dat hij webcam contact heeft met een meisje dat zijn dochter had kunnen zijn. Daarnaast heeft hij een emotionele band met haar opgebouwd door te mailen, chatten en zelfs een echte brief te ontvangen van haar (die hij laat bezorgen op een adres van een vriend). Hij deed dit terwijl ik gewoon thuis was en beneden zat. Na de confrontatie zei hij dat het toch moest kunnen, hij ging toch niet vreemd. Zocht wat spanning, afleiding en hij kon zo goed met haar praten. Ze maakte hem blij en gelukkig. Eerst gaf hij alleen de chat toe maar ik kwam er achter dat er dus ook die webcam sks was. Na die confrontatie werd hij enkel kwaad omdat ik in zijn spullen had gezeten. Alsof dat erger was dan zijn overspel. Het is geen onschuldige chat meer vind ik, ze delen intimiteit (emotioneel als lichamelijk), hij geeft haar opdrachten voor handelingen en zij voert ze uit (sm getint) en ze zegt dat ze van hem houdt. Ondertussen raakt hij mij al een half jaar niet aan, wil niks van me. Het is alsof ik al die jaren (meer dan 20) met een vreemde heb geleeft want het heeft niet alleen met zijn midlife te maken biechte hij nu op. Hij wil al jaren sm, onvervulde verlangens enz.. Het is alsof de grond van onder mijn voeten wegzakte. Ik wil dat hij z'n spullen pakt en vertrekt en heb dat gezegd. Nu begint hij opeens te beseffen wat hij kwijtraakt en vraagt wat hij moet doen, hulp moet zoeken. Dit heb ik vanaf het begin van z'n crisis al gesmeekt of hij dat wilde doen maar toen schold hij me enkel uit. Voor mij is het klaar, er is een grens overschreden van vertrouwen. Had net zo goed met iemand vreemd kunnen gaan hier uit de buurt, ik vind het geen verschil uitmaken of het 1 op 1 online is of in real life. Bedrog, leugens en geheimen zijn het!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).