Vraag en antwoord overzicht ´┐Ż´┐Ż Spiritualiteit algemeen.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Ge´nteresseerd in Boeddhisme, maar sceptisch tegenover paranormale zaken(1 )2016-11-03 15:59:00
Sinds kort verdiep ik me in de leer vh Boeddhisme. Mooi en erg interessant. Dit doe ik samen met drie dames en ik ervaar dit contact als zeer positief, maar nu komt het. Deze dames beweren bepaalde gaven te hebben. Van mensen genezen dmv handoplegging tot voorspellingen kunnen doen. Ik kan me hier totaal niet in vinden. Ik zoek verdieping. Wil graag leren van de wijsheden/inzichten van anderen. Ik dacht dit te vinden in het boeddhisme en ben dan ook een beetje geschrokken van deze voor mij totaal niet realistische zaken. Sta er zelfs heel sceptischtegenover. Toch wil ik de beleving van andere mensen respecteren
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reactie op de pagina: Bovenantuurlijk(0 )2014-06-20 12:07:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Bovenatuurlijk. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Ik zie altijd een licht in de lucht als iemand die ik goed ken overlijdt.(1 )2013-05-17 11:54:00
Als sinds mijn jeugd valt me op dat wanneer iemand die ik goed ken overlijdt ik een soort van wit gat in de lucht zie en een onheilspellend gevoel heb. De eerste keer was toen ik naar huis fietste vanaf school en ik ineens een flits van een wit gat in de lucht zag. Ook kreeg ik een vreemd gevoel en toen ik thuis kwam zei mijn moeder dat zojuist de pastoor (die ik heel graag mocht als zeer integer mens) was overleden aan een hartaanval. Dit fenomeen gebeurde nog een aantal keren in mijn leven en ik dacht er nooit zo over na, maar nu begin ik het toch wel vreemd te vinden en probeer ik een verklaring te vinden. Daarom roep ik hier uw hulp in voor inzicht in dit fenomeen. Heeft iemand anders dit ook?
vriendelijke groet, Mees.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).