Vraag en antwoord overzicht �� Afgunst.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Boze buurvrouw(4 )2015-12-29 09:37:00
10 jaar wordt ik gepest door de buurvrouw. Dat uit zich, intimiderende blikken, schreeuwen naar me, stelen, uit mijn tuintje, vernielingen met mes. Drollen neerleggen in mijn tuintje. Ze heeft geweld gebruikt, omdat ik haar aansprak, stomp in mijn gezicht. De omgeving manipulerend. Politie stond aan de kant van de buurvrouw, mijn eigen schuld, omdat ik haar vals beschuldigde, ze ontkent en liegt alles bij elkaar. Stond pas dierlijke demonische kreten te schreeuwen door mijn brievenbus, achter het keukenraam ik zag haar gezicht. Politie gebeld, ze raden mij aan aangifte te doen. De volgende dag belde ik aan om te vragen, of we van nu af aan normale omgangsvormen met respect voor elkaar kunnen hebben. Ik maak je harstikke morsdood tot drie keer toe als antwoord. Volgende dag wilde ik aangifte doen, politie rade het af, want dan zou het nog erger worden, wel alles melden. Pestkop heeft aanhang van haar naaste buren, doen mee. Uitlachen voor mij raam. De pestkop wordt door de politie in bescherming genomen, zo voelt het. Ik ben 64 ik zal het zo de rest van mijn leven moeten accepteren. Steel en verniel maar zolang het duurt ik reageer maar nooit meer, laat ze er blij mee zijn, het kwaad straft uiteindelijk zichzelf. Ik ben tot de conclusie gekomen, dat ze aan de ziekte afgunst jegens mij leid. Ik ben simpel kunstenares, ik weet mooie dingen te creren. Ik ben een blij en leuk mens gastvrij, ik zal haar zomaar verwennen, met koffie en gebak. Helaas!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Reactie op de pagina: Afgunst(9 )2014-09-29 01:30:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Afgunst. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Ik ben erg depresief door afgunst(2 )2013-05-16 11:00:00
Ik ben 64 jaar en ben al een half jaar zo depressief door afgunstigheid. Ik lijd hier erg onder en kan het niet weerstaan!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Wat is het verschil tussen jaloezie en afgunst?(3 )2012-11-15 10:46:00
Kan iemand mij uitleggen wat het verschil tussen afgunst en jaloezie is, volgens mij is gewoon hetzelfde!
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).