Vraag en antwoord overzicht �� Vertrouwen.

Op deze subrubriek overzicht pagina staat een archief overzicht van alle vragen binnen deze subrubriek. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


Reactie op de pagina: Vertrouwen(4 )2015-11-04 19:15:00
Hier kunt u reageren op het onderwerp: Vertrouwen. Alle vragen en reacties worden gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Wanneer een vraag of reactie kwetsend, beledigend, neerbuigend, provocerend of grof taalgebruik bevat, zal deze niet geplaatst worden. Ook is het gebruik van websites adressen, email adressen en huisadressen alleen in overleg met de beheerder toegestaan om uzelf en de lezer te beschermen.
Lees hier de al gegeven antwoorden

Wat kan ik doen om het vertrouwen in hem terug te krijgen?(4 )2013-07-11 13:11:00
Ik heb de volgende vraag. Ik heb een relatie van een jaar gehad. En dat is een heel moeilijk jaar geweest, met vele malen aan en uit. Hij was emotioneel nogal beschadigd. Nu is het een periode van 6 weken uitgeweest. En zijn we het aan het proberen. Hij gaat eindelijk een vorm van therapie aan, en is van allerlei dingen aan het aanpakken. We zijn allebei verliefd en houden veel van elkaar.
Daar ligt het niet aan. Maar nu merk ik aan mezelf dat ik me niet veilig voel.
En dat ik me veilig op blijf stellen omdat het afgelopen jaar nogal veel pijn heeft gedaan en veel van mij vroeg. Eigenlijk heb ik dus veel verdriet, wantrouwen of het nu wel gaat gebeuren. Of zijn woorden nu echte daden gaan worden. Het vertrouwen is dus weg. Maar de hoop op een werkend iets wel. Ook is hierdoor mijn verlangen (libido) naar hem zeer laag. Ik zit in een soort behouden
vaart, en er is dus weinig passie en overgave nu. Wellicht handig om wat zelfbescherming te hebben. Maar wat kan ik doen om het vertrouwen in hem terug
te krijgen en om mijzelf weer te openen naar hem?
Hartelijke dank, Gb
Lees hier de al gegeven antwoorden

Ik weet niet of ik haar kan vertrouwen?(2 )2012-07-24 20:12:00
Ik hoop dat ik hier een eerlijk advies kan krijgen. Ik ben 25 jaar en heb sinds een paar maanden een hele s&xy en uitdagende vriendin. Ze is helemaal gek op mij zegt ze en ze geeft zelf wel aan dat ze in het verleden nogal makkelijk in kortstondige relaties en one night stands was. Als we uitgaan dan hangt ze altijd wel iemand om de nek en ze "kent" ook veel jongens die haar ook altijd zeer uitbundig begroeten. Ik ben zelf een iets rustiger type en als we uitgaan ben ik haar de helft van de tijd ook kwijt. Ze ontvangt ook heel vaak smsjes die ze snel wegklikt en ze heeft altijd haar telefoon bij zich en als ze even onder de douche gaat of zo dan zet ze hem uit. Ook verlaat ze soms de kamer als ze telefoon krijgt of zegt ze dat het niet uit komt en dat ze wel terug belt. Als ze op MSN zit dan klikt ze altijd vensters weg als ik in de buurt ben en als ik een nacht moet werken in het weekend en zij gaat stappen met een vriendin dan staat ineens om 1 uur 's nachts haar mobiel uit en zegt ze volgende dag dat de batterij leeg was, wat erg raar is voor iemand die altijd de telefoon opgeladen heeft omdat ze zonder telefoon doodgaat. Ook merk ik dat ze soms staalhard kan liegen naar andere mensen toe als ze iets gedaan heeft wat haar kwalijk genomen kan worden maar dan zegt ze dat ze naar mij toe nooit zal liegen. Ook geeft ze aan dat ik haar moet vertrouwen en dat ze niet vreemdgaat. Alleen bij mij blijft een stemmetje knagen, ik vind haar super s&xy en een prachtige meid en ik ben super trots dat ze mijn vriendin is, maar ik merk bij mijzelf dat ik telkens weer mijzelf moet overtuigen dat ik spoken zie en dat ik haar niet moet controleren. Van vrienden word ik ook niet veel wijzer, de meesten vinden haar leuk en zeggen dat ik er zelf maar uit moet komen. Soms weet ik het niet meer, ik ben heel gek op haar maar soms word ik er ook een beetje gek van. Wat moet ik hier mee?
Lees hier de al gegeven antwoorden

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).