Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-10-19 14:01:00
Mijn vriendin is verdwenen, wat moet ik doen???
Mijn vriendin was mijn beste maatje, Totdat zij veranderde ze is nu heel arrogant geworden. Ze was zo lief, vriendelijk en vrolijk en nu doet ze ineens alsof ze me niet ziet staan ze had laatst hele erge ruzie met iemand en ineens is dat weer goed we hebben veel over haar geroddeld en ik weet niet hoe het nu verder moet ik denk dat ze al haar roddels op mij schuift en dat ik dan beschuldigt wordt want dat zit wel in haar aard de vriendin die ze vroeger was is uit haar verdwenen en van de hele aardbodem afgegaan ik weet niet meer wat ik moet doen en wat ik moet doen om dit te voorkomen en nu ziet zij me al niet meer staan het wordt al steeds erger ook in de klas dus al iemand mij kan helpen dan graag en als iemand dit ook heeft gehad wil ik graag weten hoe dat was en hoe je dat hebt opgelost dus ALSJEBLIEFT HELP MIJ
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-10-19 14:01:00
Waarschijnlijk zitten jullie in de puberteit. Je verandert dan vaak. Vaak ontstaat dit gedrag uit onzekerheid of jaloersheid. Hierdoor kan je ook uit elkaar groeien.
Misschien reageert zij wel weer zo omdat zij vindt dat jij verandert bent zonder dat je het door hebt. En heeft zij zo haar redenen om tegen jou te reageren. Of te wel de puberteit probleem bij meisjes!
Ik zal haar niet gelijk gaan aanvallen of aanspreken op haar gedrag. Want dan kan ze nog onzekerder van worden. Klinkt raar maar de stoere meiden of meiden met de grote monden of de arrogante meiden zijn vaak het meest onzeker en verbergen zich daar achter. Ik weet niet hoe ik het zal aanpakken omdat ik haar niet ken. Ieder persoon is weer anders. Maar als het mijn vriendin was (haar ken ik) dan had ik een leuke kaart gekocht van "friends for ever" en een verhaal opgeschreven over de leuke momenten die ik met haar vroeger beleefde. Zoals samen altijd in de winter naar de "zonnebank"en dat ik het erg mis en dat ik hoop dat zij samen met mij naar de zonnebank wilt en dat ik haar daar uiteraard op trakteer omdat ik altijd om haar blijf geven. Kortom ik zal dus de leuke momenten samen op helderen en weer proberen iets te ondernemen wat je vroeger graag samen deedt en laten blijken dat ik om haar geef en altijd er voor haar zal zijn. Maar ik zal ook na de kaart weer actie ondernemen. Anders komt er niks van terecht. Dus dan had ik haar bijvoorbeeld later gemailt of gesmst "heb je zin om zaterdag mee naar de zonnebank te gaan. Mis jou.." Als ze daarna nog bot reageert of geen moeite wil doen dan zal ik face-to- face vragen wat is er aan de hand en wat moet ik doen om weer vriendin van jou te worden. Reageert ze daar bot op dan was het toch einde vriendschap. Vriendschap moet namelijk wel van twee kanten komen.
(3722) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-10-19 15:13:00
Je moet met je vriendin praten ovr dat ruzie misschien als ze een beetje weet over wat het gaat of als dat vriendin wite hard heeft dat ze je begrijpt en ik hoop dat je dan met haar terug vrienden bent ik zou zeggen veel succes doei
(3723) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).