De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2011-10-17 15:11:00
Hoe kan ik mijn vriendenkring uitbreiden c.q. mannelijke vrienden maken / krijgen?
Hallo,
Hoe pak je dat nu eigenlijk aan, als je als vrouw zijnde een man leuk vindt en waar je graag als gewone vrienden mee om zou willen gaan. Ik heb daar namelijk totaal geen kaas van gegeten en ben daarom bang dat ik de verkeerde indruk wek en mezelf voor schut zet o.i.d.. Er is namelijk iemand die ik ontzettend gezellig vind en als we praten gaat dat heel spontaan en zonder stiltes o.i.d. maar waar ik niets mee wil, aangezien ik hartstikke getrouwd ben en monogaam plus er zijn geen gevoelens behalve die zoals in een vriendschap.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-10-17 15:11:00
Vriendschap gaat vanzelf en anders zit het er niet in. In een vriendschap moet je jezelf kunnen zijn en niet bang zijn om voor schut te staan o.i.d. Hoe werd je vrienden met je vriendinnen? Dat ging ook vanzelf. Vriendschap moet van twee kanten komen. En als jullie gewoon gezellig met elkaar kunnen praten dan kan je toch gewoon hem een keer mailen of bellen of smsen met "wanneer zullen we eens weer wat afspreken?" Het lijkt mij dat je dat ook doet met vriendinnen. Ik ga met vriendinnen hetzelfde om als met mijn vrienden. Vriendschap ontstond gewoon automatisch en niet geforceerd op dezelfde manier. Kortom een vriendschap aan gaan met een man of vrouw op vriendschappelijk gebied daar zit in mijn ogen geen verschil in.
(3721) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).