Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-10-17 15:11:00
Hoe kan ik mijn vriendenkring uitbreiden c.q. mannelijke vrienden maken / krijgen?
Hallo, Hoe pak je dat nu eigenlijk aan, als je als vrouw zijnde een man leuk vindt en waar je graag als gewone vrienden mee om zou willen gaan. Ik heb daar namelijk totaal geen kaas van gegeten en ben daarom bang dat ik de verkeerde indruk wek en mezelf voor schut zet o.i.d.. Er is namelijk iemand die ik ontzettend gezellig vind en als we praten gaat dat heel spontaan en zonder stiltes o.i.d. maar waar ik niets mee wil, aangezien ik hartstikke getrouwd ben en monogaam plus er zijn geen gevoelens behalve die zoals in een vriendschap.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-10-17 15:11:00
Vriendschap gaat vanzelf en anders zit het er niet in. In een vriendschap moet je jezelf kunnen zijn en niet bang zijn om voor schut te staan o.i.d. Hoe werd je vrienden met je vriendinnen? Dat ging ook vanzelf. Vriendschap moet van twee kanten komen. En als jullie gewoon gezellig met elkaar kunnen praten dan kan je toch gewoon hem een keer mailen of bellen of smsen met "wanneer zullen we eens weer wat afspreken?" Het lijkt mij dat je dat ook doet met vriendinnen. Ik ga met vriendinnen hetzelfde om als met mijn vrienden. Vriendschap ontstond gewoon automatisch en niet geforceerd op dezelfde manier. Kortom een vriendschap aan gaan met een man of vrouw op vriendschappelijk gebied daar zit in mijn ogen geen verschil in.
(3721) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn