Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2011-10-14 09:43:00
goeie vriend
Ik heb een goeie vriend van mij die ik al me hele leven ken waar ik nu steeds meer mee om ga, nu is het zo dat zijn beste vriend ook een hele goeie vriend van mij die ik al me hele leven ken en ook veel mee om ga verandert is in de vriendschap.Nu sinds een half jaar voel ik me steeds minder op mn gemak bij hem omdat hij me moeilijk aan kan kijken, dit merk ik dat als we praten de gesprekken veel meer kortaf zijn en hij me anders aankijkt dan je van een vriend zou verwachten. Ik heb het gevoel alsof dit komt doordat ik steeds meer met die beste vriend om ga. Toen ik het hem er naar vroeg zij die dat er niks was en nog steeds goed met mij kan omgaan, maar dit voelt nog steeds niet goed. hoe kan ik hier het best mee omgaan en handelen om dit weer in de normale situatie te krijgen?

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-10-14 09:43:00
Als er wat is en hij wilt het kwijt dan komt hij er zelf wel mee. Jij kan dit niet forceren. Mijn tip: ga net zoals anders met hem om. Geef hem gevoel van vertrouwen (zonder het letterlijk tegen hem te zeggen of te forceren). Je kan natuurlijk altijd nog vissen bij de andere vriend of hij weet waarom hij zich misschien zo gedraagt. Maar als hij zelf er niet druk om maakt dan zal ik dat ook maar niet doen als ik jou was. Gewoon lekker genieten van de vriendschap en accepteren dat hij zo doet.
(3716) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).