Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-10-14 09:43:00
goeie vriend
Ik heb een goeie vriend van mij die ik al me hele leven ken waar ik nu steeds meer mee om ga, nu is het zo dat zijn beste vriend ook een hele goeie vriend van mij die ik al me hele leven ken en ook veel mee om ga verandert is in de vriendschap.Nu sinds een half jaar voel ik me steeds minder op mn gemak bij hem omdat hij me moeilijk aan kan kijken, dit merk ik dat als we praten de gesprekken veel meer kortaf zijn en hij me anders aankijkt dan je van een vriend zou verwachten. Ik heb het gevoel alsof dit komt doordat ik steeds meer met die beste vriend om ga. Toen ik het hem er naar vroeg zij die dat er niks was en nog steeds goed met mij kan omgaan, maar dit voelt nog steeds niet goed. hoe kan ik hier het best mee omgaan en handelen om dit weer in de normale situatie te krijgen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-10-14 09:43:00
Als er wat is en hij wilt het kwijt dan komt hij er zelf wel mee. Jij kan dit niet forceren. Mijn tip: ga net zoals anders met hem om. Geef hem gevoel van vertrouwen (zonder het letterlijk tegen hem te zeggen of te forceren). Je kan natuurlijk altijd nog vissen bij de andere vriend of hij weet waarom hij zich misschien zo gedraagt. Maar als hij zelf er niet druk om maakt dan zal ik dat ook maar niet doen als ik jou was. Gewoon lekker genieten van de vriendschap en accepteren dat hij zo doet.
(3716) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).