De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2011-10-05 10:40:00
Hij houdt van mij (de moeder van zn kind) en van mijn beste vriendin
Hai ik zit al geruime tijd met dit probleem. De vader van mij zoontje geeft het eerlijk toe dat hij van mijn bestie houdt en ook van mij. Hij ziet zichzelf eerder naar de maan gaan dan ons tweetjes als vrouwen...........Hij wilt me aan de andere kant ook niet kwijt en doet nog altijd alles voor me,alleen hebben we voorlopig geen relatie. Omdat hij volgens hem in de war is..........Naar zijn mening wacht hij op et moment 1 van ons door zal gaan met ons leven met een andere partner. Hij houdt mij niet tegen iemand anders te nemen in mijn leven maar zal et wel erg vinden. Ik snap hem niet helemaal.....ik mis hem zo in mijn leven en houdt zielsveel van hem, meer ook omdat we een kindje samen hebben en ik hem altijd zal blijven zien.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-10-05 10:40:00
Mijn tip ga samen met je man/vriend naar een relatietherapeut. Hij kan het onzin vinden maar als hij om je geeft dan vind ik het een morele verplichting dat hij met je mee gaat. Ook naar zijn zoon toe. Zelf denk ik dat hij een spanning o.i.d. in jullie relatie mist. Dat hij een soort sleur gevoel heeft maar wel van jou houd en je eigenlijk geen verdriet aan wilt doen. Dit maakt hem echt in de war. Zijn fantasie of nu onbevredigende lusten (kan ook op emotionele gebied) zoekt hij onbewust op bij iemand anders en verwart het met verliefdheid. Maar ik ben geen professional op dit gebied. Ik denk daarom dat de enige redding is om samen naar een relatietherapeut te gaan.
En niet denken na 1-3 sessies "we kunnen er weer tegen aan" "wat is dit onzin" Nee je moet het dan ook even doorzetten en niet gelijk opgeven. Het zal zowel voor je man als jou veel energie kosten of dat jullie in het begin denken dat je er niks aan hebt. Maar als jullie er allebei voor willen vechten dan merk je wel dat het waard is. Dus even googlen op relatietherapeuten met de provincie waar je woont. Anders krijg je alle relatietherapeuten te zien over heel Nederland.
Informeer ook even bij je verzekering want het kan zijn dat dit wordt vergoed. Maar liefde en een fijne relatie is meer waard dan geld. En dat gedoe met alimentatie of scheiding o.i.d. kost ook veel geld! Dus de enige manier is denk ik om samen naar een professioneel te gaan op dit gebied (relatietherapeut) anders vrees ik echt dat hij snel met iemand anders in bed beland.
(3707) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).