Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2011-09-29 09:48:00
Waarom voel ik me super verdrietig als de liefde niet wederzijds is?
De liefde is niet wederzijds, maar hij vind me wel heel leuk, en ik ga er kapot van, ik ben hopeloos verliefd op diegene, hij schenkt mij weinig aandacht terwijl ik stapel op hem ben, en de hoop dat hij op een dag wel serieus op me verliefd wordt maakt me gelukkig..en weer diep ongelukkig als die dag dus niet komt... maar het duurt vreselijk lang, ik kan bijna aan niks meer denken.. ik denk echt letterlijk dag en nacht aan hem..wat moet ik doen?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-09-29 09:48:00
Liefde kan je niet sturen en dwingen. Besef dat de kans ook nihil is dat hij ooit op een dag verliefd op je wordt. Het is erg vervelend als de verliefdheid niet wederzijds is. Je komt dan ook in een soort liefdesverdriet periode terecht. Bedenk wel dat dit ook eens overgaat en dat je verliefdheid voor hem echt wel eens weggaat. Tip: doe leuke dingen met andere vriendinnen en vrienden. Zoek situaties op waar veel andere leuke jongens komen.
(3704) Reactie van een bezoeker van de site!
2014-07-11 00:50:00
Ik weet precies wat je doormaakt, ik heb hetzelfde meegemaakt en het is echt moeilijk. Op deze site vond ik wat nuttige tips. http://www.wikihow.com/Deal-With-Unrequited-Love.
Ik hoop dat je er wat aan hebt!
(5068) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-02-16 11:23:00
Absoluut loslaten, dat is mijn credo. Jij verwacht te veel en hebt een afwachtende houding. Niet doen want ik zat in het zelfde schuitje. Je kan wachten tot je een ons weegt maar er gebeurt helemaal niks. Ondertussen ga jij eraan onderdoor en ligt alles om je heen stil. Stop je energie ergens anders in heb ik ook gedaan . Ik heb er ook een einde aangemaakt toen ik zijn spelletje door had. Aantrekken en afstoten enz... En natuurlijk heb ook ik veel verdriet maar uiteindelijk slijt het geloof me .... Wij vrouwen zijn toch sterk !!!. Ik had vrijdag een begrafenis maar huilde het hards . Ik werd wel vreemd aangekeken. Maar huilen lucht op. Zorg dat je zo veel mogelijk onder de mensen bent...helpt ook heel goed

Liefs juliette...
(6069) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-01 14:50:00
Zo een fijne site dit.
Ik ben 30 jaar samen getrouwd 4 volwassen kinderen een heel verhaal maar de angst om afscheid te nemen van een man met persoonlijke geschiedenis waar heel veel aandacht naar toe is gegaan. Een geheime relatie die hij had, weer vertrouwen opbouwen toch weer onbeantwoorde gevoel. Ik ga over 14 dagen in regressie om me zelf eens te bekijken wat mij bezield om hier mee door te blijven gaan. De wanhoop die mij dit oplevert geeft mij niets terug. Ik laat mij van mijn zwakste kant zien en waarom? Ik heb een gezond verstand een baan een groot gezin opgevoed en voel mij hart.
Hein pracht je bent prachtig met je site.
(6801) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).