Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2011-09-20 14:07:00
Relatie niet belangrijk meer na overlijden dochter van vriend
Mijn vriend met wie ik morgen 1 jaar zou gaan heeft 8 weken terug op een tragische wijze zijn dochter van 21 jaar verloren. We weten nog niet zeker of het een ongeval of een misdrijf was. Ik ben er altijd voor hem, hoor hem aan,toon begrip en heb er zelf ook veel verdriet om. Maar op een of andere manier is hetgeen wat ik hem geef niet voldoende of goed genoeg voor hem. Hij zit alleen maar achter de computer om dingen uit te zoeken of op Hyves. Hij "vergeet" mij als ik bij hem ben, de laatste twee weken kunnen er geen knuffels meer af en voelt het alsof hij mij negeert. Gebeurt dit vaak na het overlijden van een kind van een geliefde? Ik weet niet meer wat ik moet doen......?? Radeloos

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-09-20 14:07:00
Het draait nu wel even om hem en zijn dochter i.p.v. jou. Klinkt hard en jij hebt er ook verdriet om en toont er gelukkig begrip om. Maar begrijp wel dat hij echt niet in zo'n situatie zit te wachten om met jou even te knuffelen, praten of dingen te ondernemen. Hij heeft wel andere dingen te doen en uit te zoeken enz.
Laat hem rustig met zijn dingen bezig zijn en dwing jezelf niet op.
Sta altijd voor hem klaar en op een gegeven moment krijg jij ook wel weer een stukje van zijn aandacht. Maar hij heeft nu zijn aandacht even niet op jou gericht maar op andere belangrijke dingen. Als je van elkaar houd dan accepteer je dat.
Ik vind zijn gedrag heel normaal en logisch. Ik snap niet dat je er radeloos om bent. Zoiets begrijp je toch wel? En je snapt toch ook wel dat op den duur hij heus wel weer een stukje bij beetje naar jou toe trekt. Maar dat kan je nu nog niet verlangen.
(3697) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).