Vragen over Verliefdheid (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2011-09-20 13:50:00
Bloeit hier iets?
Het begon als een 0ne night stand.. Hierna heb ik hem maanden niet gezien en ineens was hij er weer. Nu zie ik hem elke week. Wat voor de saks begon weet ik nu niet zeker meer. We hebben een hechte band opgebouwd en vertellen elkaar heel veel! Hij kijkt me regelmatig aan lacht erg veel maar ontwijkt opmerkingen zoals: mI$$chien is er toch meer! We willen beiden geen relatie maar ik vraag me af of hij meer v00r me iS gaan voelen!?

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-09-20 13:50:00
Knap dat jij liefde en s&x van elkaar los kan koppelen. Meestal kunnen alleen mannen dat. Ik denk dat hij gewoon jou gebruikt puur voor de s&x en dat weet jij.
Alleen ben jij een vrouw en kan jij moeilijk emoties en s&x van elkaar los koppelen (verschil tussen mannen en vrouwen brain) en hoop jij meer op een hechtere band. Stiekem hoop je dat hij meer wilt maar het blijft een man en je weet het ging op de s&x dus zet de illusies maar uit je hoofd. En niet dus dingen achter zijn gedrag gaan zoeken. Dus dat als hij een s&xy lingerie setje koopt omdat zoiets zijn lustgevoelens opwekt dat jij niet denkt "hij geeft om mij want ik krijg attenties" Of als hij persoonlijke gesprekken voert dat jij dan gaat denken dat jullie vrij intiem zijn. Mannen brain werkt anders en geloof mij dit wordt nooit en immer een relatie.
Als jij alleen maar wilt op voorwaarde van relatie dan zoekt hij een andere of gaat hij lekker vreemd.
(3696) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).