Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2011-09-12 14:18:00
Mijn vriendje en zijn bestevriendin/ ex lief
ik ben al bijna 1 jaar samen me en kei lieve jonge , wij hebben nog nooit ruzie gehad of nix , maar waar ik mij aan irriteer is zijn beste vriendin/ex-liefje , me wie hij 2 jaar samen was , Oze fb en Skype vaak, ze praten regelmatig me elkaar en zij noemt hem nog schat en liefje en ze praten soms ook over hoe hun relatie was van vroeger dit en dat . En ik kom daar altijd achter als zijn Fb is openstaat op mijn pc of zo , en ik maak mij daar altijd druk over , en hij zegt da da nix betekent . Maar natuurlijk weet ik niet wat er alml gebeurt als ze skype me mekaar . Moet ik me zorgen maken, overdrijf ik?

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-09-12 14:18:00
Ik zal zeggen tegen je vriend dat je erbij ongemakkelijk voelt.
Dat je echt wel weet dat hij er niks achter zoekt maar dat jij een vrouw bent
en dus maar te goed weet hoe vrouwen denken en dus niet leuk vindt dat zij
hem schat en liefje noemt en praten over de relatie van vroeger.
Ik zal zeggen het lijkt mij dat je ex een afgesloten hoofdstuk is. Jij bent nu bij mij en wat verleden is is verleden. Zeg gewoon dat jij je er niet prettig bij voelt en dat je haar als een bedreiging ziet. Wees eerlijk over je gevoel zonder hem verwijten te geven en haar de grond in te drukken. Als hij echt van je houd en je hebt duidelijk aangegeven dat jij er onprettig bij voelt dan zal hij het accepteren en rekening houden met je gevoelens. Doet hij het niet en gaat hij bijvoorbeeld stiekem door dan kan je het beter nu uitmaken dan jezelf constant pijn te doen. Dan is het gewoon duidelijk dat zij elkaar gewoon nog erg leuk vinden.Kortom wees gewoon eerlijk naar hem toe. Anders blijf je je zorgen maken. Door eerlijkheid krijg je duidelijkheid.
(3688) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).