Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-09-12 14:18:00
Mijn vriendje en zijn bestevriendin/ ex lief
ik ben al bijna 1 jaar samen me en kei lieve jonge , wij hebben nog nooit ruzie gehad of nix , maar waar ik mij aan irriteer is zijn beste vriendin/ex-liefje , me wie hij 2 jaar samen was , Oze fb en Skype vaak, ze praten regelmatig me elkaar en zij noemt hem nog schat en liefje en ze praten soms ook over hoe hun relatie was van vroeger dit en dat . En ik kom daar altijd achter als zijn Fb is openstaat op mijn pc of zo , en ik maak mij daar altijd druk over , en hij zegt da da nix betekent . Maar natuurlijk weet ik niet wat er alml gebeurt als ze skype me mekaar . Moet ik me zorgen maken, overdrijf ik?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-09-12 14:18:00
Ik zal zeggen tegen je vriend dat je erbij ongemakkelijk voelt.
Dat je echt wel weet dat hij er niks achter zoekt maar dat jij een vrouw bent
en dus maar te goed weet hoe vrouwen denken en dus niet leuk vindt dat zij
hem schat en liefje noemt en praten over de relatie van vroeger.
Ik zal zeggen het lijkt mij dat je ex een afgesloten hoofdstuk is. Jij bent nu bij mij en wat verleden is is verleden. Zeg gewoon dat jij je er niet prettig bij voelt en dat je haar als een bedreiging ziet. Wees eerlijk over je gevoel zonder hem verwijten te geven en haar de grond in te drukken. Als hij echt van je houd en je hebt duidelijk aangegeven dat jij er onprettig bij voelt dan zal hij het accepteren en rekening houden met je gevoelens. Doet hij het niet en gaat hij bijvoorbeeld stiekem door dan kan je het beter nu uitmaken dan jezelf constant pijn te doen. Dan is het gewoon duidelijk dat zij elkaar gewoon nog erg leuk vinden.Kortom wees gewoon eerlijk naar hem toe. Anders blijf je je zorgen maken. Door eerlijkheid krijg je duidelijkheid.
(3688) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).