Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-09-12 14:18:00
Mijn vriendje en zijn bestevriendin/ ex lief
ik ben al bijna 1 jaar samen me en kei lieve jonge , wij hebben nog nooit ruzie gehad of nix , maar waar ik mij aan irriteer is zijn beste vriendin/ex-liefje , me wie hij 2 jaar samen was , Oze fb en Skype vaak, ze praten regelmatig me elkaar en zij noemt hem nog schat en liefje en ze praten soms ook over hoe hun relatie was van vroeger dit en dat . En ik kom daar altijd achter als zijn Fb is openstaat op mijn pc of zo , en ik maak mij daar altijd druk over , en hij zegt da da nix betekent . Maar natuurlijk weet ik niet wat er alml gebeurt als ze skype me mekaar . Moet ik me zorgen maken, overdrijf ik?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-09-12 14:18:00
Ik zal zeggen tegen je vriend dat je erbij ongemakkelijk voelt.
Dat je echt wel weet dat hij er niks achter zoekt maar dat jij een vrouw bent
en dus maar te goed weet hoe vrouwen denken en dus niet leuk vindt dat zij
hem schat en liefje noemt en praten over de relatie van vroeger.
Ik zal zeggen het lijkt mij dat je ex een afgesloten hoofdstuk is. Jij bent nu bij mij en wat verleden is is verleden. Zeg gewoon dat jij je er niet prettig bij voelt en dat je haar als een bedreiging ziet. Wees eerlijk over je gevoel zonder hem verwijten te geven en haar de grond in te drukken. Als hij echt van je houd en je hebt duidelijk aangegeven dat jij er onprettig bij voelt dan zal hij het accepteren en rekening houden met je gevoelens. Doet hij het niet en gaat hij bijvoorbeeld stiekem door dan kan je het beter nu uitmaken dan jezelf constant pijn te doen. Dan is het gewoon duidelijk dat zij elkaar gewoon nog erg leuk vinden.Kortom wees gewoon eerlijk naar hem toe. Anders blijf je je zorgen maken. Door eerlijkheid krijg je duidelijkheid.
(3688) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn