Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-08-16 15:43:00
Verzwijgen vriendschap tegen partner
Ik ga weleens met een man om, het is in mijn ogen een 'gewone kennis'. Hij heeft een vriendin, ik ben single. Ik ging weleens onverwachts bij hem langs toen zijn vriendin er was...veel gestress...ik werd niet binnengelaten. Nu heb ik laatst van hem te horen gekregen dat hij compleet zwijgt tegenover zijn partner over mij(n bezoekjes), omdat hij denkt dat ze jaloers wordt. Hij zegt ook regelmatig tegen mij 'geen zin meer te hebben in een relatie'. Is dit normaal...wat kan dit zijn?
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-08-16 15:43:00
Als je relatie niet goed zit dan verzwijg je de vriendschap.Want waarom zal je het anders doen? En waarom zal de ander jaloers worden? Ik spreek ook wel eens met een jongen af. Maar mijn man weet ook gewoon dat ik vriendschap met hem heb. En als ik er heen ga dan weet hij dat ook. Waarom zal ik daar geheimzinnig over doen? Want er is niks tussen ons dan alleen vriendschap en mijn man weet wel dat ik gewoon van hem hou en niet van hem. Dus die ziet gewoon geen redenen om jaloers te zijn. En dat is hij ook niet.
Kortom ik denk dat daarom zijn relatie niet goed is en dat de kans groot is dat hij onbewust al opzoek is naar een andere partner(s) en daarmee afspreekt om zo een contact mee op te bouwen. En het verzwijgt tegen zijn vriendin. Maar als hij denkt dat het wat wordt met zijn potentiŽle partner(s) waarmee hij afspreekt dat hij het dan pas uitmaakt. Een type man die dus bij haar blijft omdat hij nog geen betere gevonden heeft. Maar er dus op zo'n manier (onbewust) opzoek naar is en als hij zekerheid heeft dan pas het uitmaakt met zijn vriendin.
(3659) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).