Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-07-24 11:16:00
Verliefd op beste vriend
Wat moet ik doen? Ik ben verliefd op mijn beste vriend, maar voor hem is het gewoon just like 9 years best friend.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-07-24 11:16:00
Feit is wel dat 80% van de Nederlanders heeft wel eens een stille liefde gehad.
Alleen komt niet iedereen er voor uit omdat het vaak zo is dat de andere een relatie heeft of dat ze goede vrienden zijn en dat de ander automatisch denkt dat de ander niet verliefd op hem/haar is en bang is om de verliefdheid op het spel te zetten.
Momenteel is ongeveer (statis gezien) maar 12% van alle mensen stiekem verliefd op een ander.
Maar bedenk wel goed dat deze van die 12% die stiekem verliefd is op de ander dat 67% van al deze stille liefdes blijkt wederzijds te zijn.
Je hebt dus meer dan 2/3 kans dat hij het zelfde voor jou voelt.
Hij denkt net als jou dat jij te hoog gegrepen bent voor hem.
Dus men heeft dan onterechte gedachtes als "hij/zij kan een knappere iemand krijgen, hij/zij wil niet gebonden zijn etc."
Kortom de enige tip wat ik heb is wees eerlijk over je gevoelens naar hem toe. Hoe moeilijk het ook is. Jullie zullen na die tijd opgelucht zijn. Goede vriendschap is daar tegen bestand hoor!
(3612) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-11-29 09:50:00
Gewoon vrienden met hem blijven en erover praten!
(3792) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-01-02 23:17:00
Misschien moet je het uitspreken en het zou zomaar kunnen dat het wederzijds is. Beter uitspreken dan jezelf steeds maar tegen beter weten in, stilhouden. Het lijkt me ook een super moeilijke opgave om juist tegen je beste vriend niets te kunnen zeggen. Bedenk wat het met je doet als je het niet zegt of wat het met je doet als je het wel zegt. Ik zelf ken gevallen dat wederzijdse vrienden waarvan de ene stilletjes verliefd is op de ander, dit niet durft te zeggen omdat er dan angst is diegene te verliezen.
Misschien kun je je ook afvragen als het wederzijds is en het gaat niet goed tussen jullie of het dan geen zonde is van jullie hechte vriendschap.
Vriendschap binnen een liefdesrelatie kan prima werken maar in de meeste gevallen niet meer als de liefde over is. Het is maar wat je kiest maar dit zal niet gemakkelijk zijn. Sterkte ermee en graag lees ik een vervolg.
(3826) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-07-09 21:38:00
Echte vriendschap bestaat tussen mensen van ander geslacht, maar toch moeilijk om alleen de vriendschap te behouden, het sksuele komt steeds weer boven,

andreas
(7287) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).