Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2011-07-10 15:23:00
Hoe te handelen, flirten met een jongere dame.
Hallo, Ik ben een pas gescheiden man van 43, en nu wil het dat ik i.v.m mijn werk veel in contact kom met vrouwen. Laatst moest ik een jonge dame van 21 begeleiden, nu ben ik nog al flirterig aangelegd, maar bedoel er verder niets mee. Nu blijft deze dame flirten met mij, iets wat ik als man natuurlijk niet erg vind. Het probleem is dat ik nu even niet meer weet hoe verder te reageren, aangezien ik ook wel houd van een beetje flirten/ flauwe kullen, tot op zekere hoogte, met de vrouwelijke collega's. Dit is de eerste keer dat ik niet weet wat de beste manier is om dit netjes af te handelen, in mij roept het "oer instinct" maar mijn gezond verstand zegt "tot hier en niet verder" Ik kan het tactisch oplossen maar ik wel de goede en ongedwongen werk relatie die we hebben natuurlijk niet verliezen.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-07-10 15:23:00
Beste is in mijn ogen dat je gezonde verstand te gebruiken. Ik ben bang dat deze jonge vrouw in kwestie meer wilt. Als je afstandelijker zal gedragen gaat ze alleen maar wat meer voor je voelen. Beste manier is denk ik gewoon een keer zeggen in een dagelijkse gesprekje "ik vind het soms jammer dat mijn scheiding kapot is gelopen op mijn flirt gedrag. Ik flirt met iedereen maar zal nooit en immer verder dan flirten gaan want ik zie het als een spel. Toch kan flirten dus gevaarlijk zijn want dit is 1 van de redenen dat mijn huwelijk kapot is gelopen. Terwijl ik echt niet zo'n iemand zal zijn die bijvoorbeeld verder gaat dan flirten.Ik zie het gewoon als flauwe kullen. Moet er ook niet aan denken dat ik bijvoorbeeld een jongere minnares zal hebben of als ik een relatie had dat ik vreemd zal gaan" (ook al is het niet waar, zo geef je op zo'n soort indirecte manier aan dat ze niet meer moet verwachten. Dan wordt het geflirt op den duur automatisch wel minder om. Anders zeg je ook in zo'n indirect gesprek" Na maanden flirten is bij mij het spel ook weer voorbij en zal ik minder flirten met mensen"
En dan bouw je het heel subtiel een beetje af. Vrouwen begrijpen erg goed indirecte hints etc hoor! Dus je kan ook bijvoorbeeld in een gesprekje zeggen "weet je wat ik mee heb gemaakt? Een vriend van mij is met iemand gegaan die 15 jaar jonger is. Aan zoiets moet ik echt niet denken bla bla bla (gewoon wat verzinnen)
Succes!
(3596) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-07-14 21:02:00
Thnx voor de reply, al kon ik er niet veel mee aangezien de reden van scheiding niet het flirten maar het na 24j uit elkaar groeien was, en ik slecht in liegen ben.
Maar dat terzijde, op het moment gaat het goed en ben ik het op aan het lossen door iets meer afstand te nemen, en af en toe er op toe spelen dat het contact wel puur vriendschappelijk is en dat er niet meer inzit.
(3601) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-08-13 19:35:00
Je moet wel beseffen dat afstand nemen en soms toenadering zoeken juist daarmee vrouwen mee aantrekt en gek mee maakt! Als je toch niet kan liegen wees dan mans genoeg en zeg toch eens op een subtiele wijze zoiets van "ik zie flirten alleen als een spel en bla bla bla"Je hoeft het niet op haar te betrekken. Maar ze heeft wel recht om te weten dat jij er verder niks mee doet. En let zelf op dat je wel je gezonde verstand blijft gebruiken. Want flirten kan erg gevaarlijk zijn.
(3653) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).