De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2011-07-14 19:15:00
haat aan de vriendin van mijn beste vriend
De titel zegt het al: ik haat de vriendin van mijn beste vriend. Ze hadden eerst al wat, maar toen dumpte ze hem. En nu zijn ze weer samen. ik weet niet wat ik nu voel, maar heb een grote haat aan die meid gekregen. terwijl ik haar niet eens goed ken. Hoe kan ik hier mee omgaan? heeft iemand tips?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-07-14 19:15:00
Jij maakt je druk om iets terwijl je beste vriend het niet doet.
Ik denk dat er jaloezie van jou kant in het spel zit. Ja, dat is niet leuk om te horen... Maar misschien ben jij stiekem ook wel een beetje verliefd op hem of voel je wat meer dan een gewone vriendschap. Mijn tip bespreek je gevoelens met je beste vriend. Jullie zijn immers beste vrienden en dan moeten zulke dingen ook bespreekbaar zijn. Zo komen jullie vast vanzelf wel tot een goede oplossing of ideeën. Liever praat je er niet met hem erover en denk je onbewust al negatief ( hij neemt het toch voor haar op, als ik het zeg zal onze vriendschap op het spel komen te staan etc.) Maar besef dat echte vriendschap juist zulke gesprekken meer tot elkaar brengt en dat het een verfrissende kijk geeft op het geheel. En je merkt zelf wel dat er dan automatisch een goede oplossing eruit rolt. Dus moed verzamelen en zeggen hoe je je voelt.
(3600) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).