Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-07-14 19:15:00
haat aan de vriendin van mijn beste vriend
De titel zegt het al: ik haat de vriendin van mijn beste vriend. Ze hadden eerst al wat, maar toen dumpte ze hem. En nu zijn ze weer samen. ik weet niet wat ik nu voel, maar heb een grote haat aan die meid gekregen. terwijl ik haar niet eens goed ken. Hoe kan ik hier mee omgaan? heeft iemand tips?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-07-14 19:15:00
Jij maakt je druk om iets terwijl je beste vriend het niet doet.
Ik denk dat er jaloezie van jou kant in het spel zit. Ja, dat is niet leuk om te horen... Maar misschien ben jij stiekem ook wel een beetje verliefd op hem of voel je wat meer dan een gewone vriendschap. Mijn tip bespreek je gevoelens met je beste vriend. Jullie zijn immers beste vrienden en dan moeten zulke dingen ook bespreekbaar zijn. Zo komen jullie vast vanzelf wel tot een goede oplossing of ideeŽn. Liever praat je er niet met hem erover en denk je onbewust al negatief ( hij neemt het toch voor haar op, als ik het zeg zal onze vriendschap op het spel komen te staan etc.) Maar besef dat echte vriendschap juist zulke gesprekken meer tot elkaar brengt en dat het een verfrissende kijk geeft op het geheel. En je merkt zelf wel dat er dan automatisch een goede oplossing eruit rolt. Dus moed verzamelen en zeggen hoe je je voelt.
(3600) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn