Liefdesverdriet


03 - Liefde »  -  Liefdesverdriet »
2011-06-29 11:33:00
Wil hem niet terug maar waarom zo vreselijk veel pijn?
7 jaar geleden leerde ik een man kennen waar ik op slag verliefd op werd en andersom. Het was niet zomaar een liefde maar eentje die als bijzonder heftig, emotioneel en hartstochtelijk genoemd kan worden. Bij ons was het f de top van de berg f de diepte van het dal. Samenwonen ging niet omdat wij zo heftig op elkaar reageerden dat elk vonkje in een gigantisch brand ontaardde. Hij is iemand die erg jaloers en achterdochtig is, elk halfuur dat ik te laat uit mijn werk kwam had te maken met "vreemdgaan met een ander". Op een gegeven moment trok ik het niet meer en heb ik twee jaar geleden besloten om een punt achter te zetten, hij had het hier erg moeilijk mee en bestookte mij met sms'sjes, mijn vrienden uithoren, 's avonds op de parkeerplaats tegenover mijn woning mijn huis in de gaten te houden, enz. Ik zag hem nog wel in de bars waar ik met vriendinnen uitging en hij kon alleen zitten aan de bar en mij de hele avond in de gaten houden. Tot nu....hij heeft een vriendin en mijn wereld is onbegrijpelijk in elkaar gestort. Wat ik niet begrijp is dat hij blijft beweren tegenover mij en mijn vrienden dat ik de liefde van zijn leven was, ben en zal blijven en dat hij niet meer op een dergelijke manier van iemand zal kunnen houden maar hij heeft nu eenmaal een vrouw nodig die eigenlijk 24 uur per dag voor hem is (wat ik niet kan en ook niet wil). Vorige week had ik een gesprek met hem, mede naar aanleiding van informatie die ik over haar had (zij is hier illegaal en het gaat bij haar om materile belangen). Tijdens dat gesprek heeft hij mij notabene ten huwelijk gevraagd! Twee dagen geleden heb ik wederom een gesprek gehad waar zij bij was, hij gaf toe erg in de war te zijn met zijn gevoelens en dat hij nog steeds van mij houdt (daar zat zij met een uitgestreken gezicht...) maar dat hij kiest voor de zekerheid en de stabiliteit van deze relatie. En dus.....sinds twee dagen eet ik niet meer, slaap ik niet meer, huil ik de ogen uit mijn hoofd, kan niet functioneren op mijn werk, heb lichamelijk pijn en kan dit alles niet beredeneren. Want: als ik geen toekomst met hem zie, als ik twee jaar lang zonder hem heb kunnen leven, als ik nuchter genoeg ben om te beseffen dat er ooit wel iemand anders zou komen, als geen haar op mijn hoofd denkt om met hem te trouwen....waarom heb ik zo vreselijk veel pijn, waarom ben ik wanhopig, waarom is mijn gevoel zo sterk dat ik hem tijdens mijn slapeloze nachten zelfs kan ruiken, waarom zou ik ik weet niet wat geven om n kus van hem, waarom waarom?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-06-29 11:33:00
Je voelde door hem bijzonder en speciaal. Je hielt ervan dat er iemand was die zoveel om je gaf. En wees eerlijk ieder mens vindt aandacht krijgen heerlijk. Nu weet je dat hij zijn liefde aan iemand anders geeft. Dat kan pijnlijk zijn omdat je weet dat je niet meer speciaal voor hem bent etc. En dat wil jij onbewust. Je snakt dan weer dat hij verliefd op je wordt. Beste manier is toch hem vergeten en door te gaan met je leven. Jij komt vanzelf wel weer een leuke vent tegen die veel om je geeft. Maar soms zie je ook het effect hierop dat men dan ineens met jan en alleman gaat. Waak hiervoor want hiermee doe je jezelf achteraf alleen maar meer pijn. Ga bijvoorbeeld eens lekker packbacken en zoek bijvoorbeeld in reizen je avontuur.
Zoiets kan je goed doen!
(3581) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).