Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-06-19 17:17:00
heeft dit toekomst of niet?
ik zat vroeger op een andere school en ik was heel hecht met mijn vriendinnen daar( nu nog steeds) mijn nieuwe vriendinnen zijn niet echt vriendinnen te noemen. Eentje beledigt me steeds( echt altijd ik) en dan zegt ze grapje ik meen het niet. En dan zegt ze even later... in elke grap zit de kern van de waarheid. met de ander kan ik mijn vriendschap niet plaatsen. We waren begin van schooljaar heel close. Maar toen ik een voldoende haalde en zijn een onvoldoende werd ze opeens heel boos op mij. Toen werd ze opeens beste vriendinnen met de meisje die mij steeds beledigt terwijl ik degene was die zei dat ze bij ons mocht zitten( meisje die mij steeds beledigt) terwijl de andere niets met haar te maken wouden hebben. De andere vriendin is denk ik heel jaloers. Toen ik heel close werd met een andere vriendin werd ze weer boos op mij omdat ze vond dat ik niet gezellig deed bij haar maar wel bij dat andere meisje. Nu zijn we weer soort van close, maar mijn vraag is: heeft deze vriendschap wel echt een toekomst? Ze laten me altijd slecht voelen terwijl ik me bij andere mensen echt fantastisch voel. We zitten volgend jaar in een nieuwe klas met veel nieuwe gezichten dus misschien vind ik daar wel een goede vriendin, maar heeft deze vriendschap toekomst of niet?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-06-19 17:17:00
Jullie worden alle drie zogenaamde vriendinnen omdat niemand er buiten wil vallen, bang om de pispaal te zijn. Maar dit is echt geen vriendschap voor de toekomst. Als jullie later van de voorgezet af zijn dan hoor je niks meer van ze hoor! Weet je dat de kans groot is als je afstand van ze neemt dat ze jou dan gaan pesten? Je zal gewoon het liefst een andere vriendin willen maar dat accepteren ze niet. Helpt ook niet om met een nieuwe vriendin en dan samen met hun op te trekken. Want als ze merken dat jij dat meisje aardiger vindt of net zo aardig dan gaan ze haar tegen jou opstoken.
Ik denk dat het beste is om gewoon aardig tegen ze te doen en proberen het beste van te maken.Op school dus met ze omgaan en net zoveel als anders buiten school om. En dan pas als je echt niet meer bij ze op school zit je eigen vriendinnen maken op de andere school. Of maak vriendinnen buiten school om. Ga op een team sport en doe daar doe met die meisjes dingen buiten je zogenaamde vriendinnen om.
(3539) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn