Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2011-06-14 16:33:00
Wat wil dit flirten zeggen ?
IK ben een 46-jarige vrouw. Sinds januari volg ik terug lessen. Toevallig leerde ik één van de leerkrachten - een man van ongeveer mijn leeftijd - beter kennen. Hij stuurde me als eerste een sms en sindsdien blijven we sms-en en mailen, vaak enkele keren per week. Vaak neemt hij het initiatief, soms ik. IK zie hem één keer per week, enkele malen zijn we op een terrasje iets gaan drinken, maar dat blijft afstandelijk. Nochtans toont hij interesse en geeft leuke complimenten via sms en mail. Soms ondertekent hij met lieve groeten. IK vind hem best aantrekkelijk, maar zowel hij als ik zijn getrouwd. Dit is toch al een maand of 2 aan de gang. Telkens ik denk dat hij ermee zal kappen, krijg ik toch weer een mailtje of sms. Ik zie wel dat zijn belangstelling en zijn bewondering oprecht is, maar ik kan er kop noch staart aan krijgen of hij gewoon vriendschap wil of toch meer. Wat hiervan te denken.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-06-14 16:33:00
Veel interesse in iemand hebben en complimenten geven kunnen erop wijzen dat hij je ziet zitten. Veel mensen zoeken er niet veel achter maar het is een feit dat je er wel iets meer erachter mag gaan zoeken. Afstandelijk kan zijn omdat hij - jij een relatie hebben. Achter lieve groeten hoef je niks achter te zoeken. Ik denk dat hij dus iets meer wil dan vriendschap maar de stap niet durft of wilt nemen. Of dat hij het zelf ook gewoon het niet weet wat hij met deze situatie aan moet maar jou in ieder geval wel erg leuk vindt. Uit je verhaal kan ik ook uit opmaken dat jij stiekem ook wel eens iets meer voelt voor hem. Dat kan gevaarlijk zijn voor je relatie. Tenzij jullie goede grensen kunnen trekken en realistisch kunnen denken (wat veelal niet kan als jullie echt erg verliefde worden op elkaar) want dan kan er een mooie vriendschap ontstaan.
(3530) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).