De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2011-05-28 17:53:00
Vriendschap of meer?
Hallo,

Een aantal jaren geleden moest ik stage lopen van mijn school bij een kledingwinkel in A'dam. Een jongen moest mij begeleiden en als ik bij hem in de buurt was dan werd hij vaak rood. Na mijn stage ging ik werken bij een kledingwinkel. Helaas is een tijd terug deze winkel failliet gegaan.
Ik ging solliciteren bij kledingwinkels en werd aangenomen bij de kledingwinkel waar ik destijds stage heb gelopen.Zo kwam ik ongeveer 2 maanden geleden weer in contact met deze jongen. Heel sporadisch werken wij samen en alleen met elkaar. Als wij alleen zijn in de winkel dan vraagt hij mij persoonlijke dingen. Zoals hoe het gaat tussen mij en mijn vriend. Hoeveel relaties ik heb gehad etc. Dan komt hij ook moeilijk uit zijn woorden. Hijzelf heeft ook een relatie. Maar soms heb ik het gevoel dat hij meer voelt. Een keer bij sluitingstijd gaf hij ook een keer aan dat hij het leuk vindt als ik wat met hem ergens ga drinken.
Ik kan moeilijk omgaan met lastige klanten. Hij helpt mij altijd graag in zulke situaties. En als ze weg zijn dan geeft hij mij altijd een schouderklopje en complimenten. Maar uit zichzelf vertelt hij nooit echt veel over zijn vriendin.
En als ik hem sms met "Liefs, Maaike" dan krijg ik een sms terug met "Je ziet mij vanavond weer bij het werk, Groeten!"" En als we elkaar zien dan geeft hij mij altijd 3 kussen. Maar dat doet hij ook bij mijn andere vrouwelijke collega.
Ik vraag mij nu dus af voelt hij wat voor mij? Durf het niet te vragen.

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2011-05-28 17:53:00
Tja, jij hebt een relatie en hij ook. Omdat hij rood wordt en jou soms wat persoonlijke vragen stelt, vraag je je af of hij wat meer voor je voelt. Wat zou er voor je veranderen als het waar zou zijn. Voel jij wat meer voor hem? en ben je bereid je relatie op het spel te zetten.
(3501) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).