Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2011-05-28 17:53:00
Vriendschap of meer?
Hallo, Een aantal jaren geleden moest ik stage lopen van mijn school bij een kledingwinkel in A'dam. Een jongen moest mij begeleiden en als ik bij hem in de buurt was dan werd hij vaak rood. Na mijn stage ging ik werken bij een kledingwinkel. Helaas is een tijd terug deze winkel failliet gegaan. Ik ging solliciteren bij kledingwinkels en werd aangenomen bij de kledingwinkel waar ik destijds stage heb gelopen.Zo kwam ik ongeveer 2 maanden geleden weer in contact met deze jongen. Heel sporadisch werken wij samen en alleen met elkaar. Als wij alleen zijn in de winkel dan vraagt hij mij persoonlijke dingen. Zoals hoe het gaat tussen mij en mijn vriend. Hoeveel relaties ik heb gehad etc. Dan komt hij ook moeilijk uit zijn woorden. Hijzelf heeft ook een relatie. Maar soms heb ik het gevoel dat hij meer voelt. Een keer bij sluitingstijd gaf hij ook een keer aan dat hij het leuk vindt als ik wat met hem ergens ga drinken. Ik kan moeilijk omgaan met lastige klanten. Hij helpt mij altijd graag in zulke situaties. En als ze weg zijn dan geeft hij mij altijd een schouderklopje en complimenten. Maar uit zichzelf vertelt hij nooit echt veel over zijn vriendin. En als ik hem sms met "Liefs, Maaike" dan krijg ik een sms terug met "Je ziet mij vanavond weer bij het werk, Groeten!"" En als we elkaar zien dan geeft hij mij altijd 3 kussen. Maar dat doet hij ook bij mijn andere vrouwelijke collega. Ik vraag mij nu dus af voelt hij wat voor mij? Durf het niet te vragen.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-05-28 17:53:00
Tja, jij hebt een relatie en hij ook. Omdat hij rood wordt en jou soms wat persoonlijke vragen stelt, vraag je je af of hij wat meer voor je voelt. Wat zou er voor je veranderen als het waar zou zijn. Voel jij wat meer voor hem? en ben je bereid je relatie op het spel te zetten.
(3501) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn