Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2011-05-24 11:21:00
Is zij verliefd op mij?
Hallo ik ben een man van 45 en ben verliefd op een vrouw van 27. Ik zie haar op kooravond en vind haar te gek. Ik stuurde haar een sms met het volgende. Hoi Y. Ben je soms verliefd op me. Stuur me een sms met A ja B nee of C weet nog niet.Geen reactie natuurlijk. Ik belde haar op en vroeg of ze mijn sms had gehad. Ja zei ze maar ik kende je telefoonnummer niet. Toen heb ik haar mijn oprechte excuses aangeboden dat ik de sms had verstuurd. Een te impulsieve reactie. Misschien moet zij niets van mij hebben en heb ik mij misschien de kop gek laten maken. Moet ik het direct aanpakken op de vrouw af vragen of moet ik geduld hebben. Mannen blijven jagers natuurlijk. Groet E

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-05-24 11:21:00
Elke vrouw vindt aandacht en zo'n smsje hartstikke leuk om te krijgen. Ook al zal ze niks voelen voor je, ze voelt zich gevleid. Is geen impulsieve reactie maar iets waar de vrouw diep van binnen erg blij mee is. Ook al zal ze dat nooit echt toegeven. Je moet het nu even laten rusten. Want anders kom je bij een vrouw niet meer spannend en interessant over. Je moet mysterieus blijven.Om haar aandacht te trekken moet je haar kop gek laten maken. Dus nooit gelijk reageren en een beetje mysterieus blijven. Maar als je na 2 weken niks hebt gehoord dan moet je weer actie ondernemen om haar te prikkelen. Een vrouw zal tekenen afgeven als ze een man leuk vindt zoals: kort kijken, weer terug kijken en lachen. Verlegen reageren. Interesse in je tonen.
Als een vrouw je echt leuk vindt dan zal ze dat nooit zeggen of op een directe manier laten blijken. Zo zal een vrouw niet snel jou uit zichzelf kussen.
Maar een verliefde vrouw hoopt van binnen dat de man vraagt "mag ik je kussen of haar gewoon gaat kussen" Mannen zijn meer to the point en vrouwen niet.
(3484) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-05-30 02:50:00
Ik vraag me af of jij als mannelijke jager al met haar hebt geflirt en hoe zij daarop heeft gereageerd. Een vrouw wordt toch ook graag verleid door een man en daar moet je de tijd voor nemen. Uit jouw verhaal kan ik niet opmaken of je haar gevoelens nu al wel of niet hebt aangewakkerd. Stel dat zij zich totaal niet bewust was van jouw verliefdheid op haar, dan zou ik - als ik haar was- mezelf rot schrikken en niet weten wat ik daarmee moet. Dat heeft dan niets te maken met dat ze niets van je moet hebben, maar eerder met de onderlinge afstemming. Het kan daarnaast handig zijn om haar over jouw verliefdheid naar haar toe te informeren, dan weet ze ook waarom je dat weten wilt. Het geeft haar de kans zich gevleid te voelen en eerlijk op jouw sms te reageren. Zoals ik het nu lees zou ik me van alles in het hoofd gaan halen als ik haar was en van schrik dicht klappen. Succes ermee mannelijke jager, vooral met de voorbereiding die bij de jacht komt kijken! Zoals Dr Phil zegt: een man is als een magnetron (gelijk startklaar), de vrouw is als een oven (die moet je eerst voorverwarmen). groet vrouw.
(3507) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).