Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2011-05-26 14:01:00
Mijn ex heeft het uitgemaakt omdat ze met zichzelf in de knoop zit
Ik en mijn ex hebben een relatie van 4 jaar gehad. Het ging allemaal goed totdat we schulden kregen en we ruzies kregen omdat die dingen ons irriteerde. Ze zegt dat ze van me houdt en gek op me is alleen niet meer verliefd. We wonen nog steeds samen en slapen nog naast elkaar in bed en ze noemt me nog schat ze kust me en knuffelt me. Ze zegt dat ze nu niet verder kan omdat ze niet weet wat ze wilt. Toch is er een aantrekking kracht. Zoals gister avond dat ze zei tegen me ik wil met je zoenen. Dus ik zoen haar terug, toen zei ze ik verlang naar je en van het een kwam het ander. ze had het er moeilijk mee dat zag ik. Maar ik weet niet meer wat ik moet ik ben echt super gek op haar en hou heel erg veel van haar. We praten veel en dan zegt ze ik kan nu niet verder met je en misschien ooit wel. Ze wil vrijheid, en aan zichzelf werken. Kan iemand mij pleasse wat tips geven ik weet niet meer wat ik moet:(

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-05-26 14:01:00
De eerste fase van een relatie is meestal heerlijk: je bent verliefd en ziet alleen maar elkaars mooie kanten. Natuurlijk gaat dat hevige van het begin er op een gegeven moment wel een beetje ervan af. Je doet niet meer zoveel moeite voor elkaar, de spanning in bed is verdwenen en je komt tot de conclusie dat alles eigenlijk nogal saai is geworden. Kortom je gewoon de dagelijkse leven. Je relatie is onbewust hier al door een beetje in slaap gesukkelt. En nu komen ook nog meer negatieve aspecten bij zoals financiele omstandigheden etc.
Met name de vrouw maar ook de man kan hierdoor zichzelf kwijt raken en niet precies meer weten wat ze nou precies wil en met name in de toekomst. Ze is op dit moment niet gelukkig en idealiseert weer haar oude leventje van vroeger als vrijgezel of kijkt uit naar een spannende date. Maar diep van binnen kan ze ook weer niet afscheid nemen van haar dagelijkse sleur leventje omdat je toch samen een band hebt en diep van binnen ook van elkaar houdt. En tja hoe wel je er niet prettig bij voelt, voelt het wel als vertrouwd. Nu zijn alleen maar de negatieve dingen die overheersen zoals de relatie die misschien een beetje in slaap is gesukkelt. Want vast is jullie relatie niet extreem spannend meer maar gewoon een dagelijks iets. En dan de toekomst vragen wat met name de vrouw onzeker maakt en dan nog de financiŽle gedoe. Logisch toch dat ze haar zelf is kwijt geraakt? Start je relatie opnieuw en laat haar opnieuw weer verliefd op je worden.
Breng spanning in je relatie. Zoek dit op google hoe je dat doet en succes verzekert, hoop ik!
(3497) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).